Dan Rachlin og den konspirationsteoretiske bossetosse

I den seneste uge har der været en del omtale af TV- og radioværten Dan Rachlin og Bosse Hall Christensen, den tidligere trommeslager i Shu-bi-dua.

Hele miseren startede med, at Bosse Hall Christensen postede dette billede på sin Facebook-profil:

Hund der skider på det ukrainske flag-

Ledsaget til billedet var teksten “Ord er overflødige ..”

Opslaget er nu slettet, sandsynligvis af Facebook, da Bosse Hall Christen i et senere opslag fortæller, at hans Facebook-konto er blevet begrænset.

Forståeligt nok, blev dette for stærkt for Dan Rachlin, der er gammel ven af Bosse Hall Christensen, som kommenterede det på Bosse Hall Christensens Facebook-væg.

Dan Rachlin forklarer i et opslaget der kan ses nedenfor:

»Tusindvis af civile myrdet, hundredetusindevis fordrevet, og, som en lækker russisk specialitet, kidnapninger af tusinder ukrainere til Rusland.
Så det skrev jeg åbent og ærligt på Bosses’ væg.«

Det medførte så, at Bosse Hall Christensen blokerede Dan Rachlin.

Til sidst i opslaget skriver Dan Rachlin:

»Men de af jer, som kommunikerer med ham, kan fortælle ham, at han fra nu af er kendt ikke som Bosse, men tosse.«

Se, når man følger lidt med i konspirationsteoretiske kredse, så har man i årevis vidst, at Bosse er en tosse, så det er ikke ligefrem en nyhed. Allerede i maj 2021 var Bosse Hall Christen blevet så stor en tosse, at han blev smidt ud af Shubberne, der spillede gamle Shu-bi-dua numre, og blandt andet talte de gamle Shu-bi-dua-medlemmer Claus Asmussen og Willy Pedersen.

Når en kendt person som Dan Rachlin skriver det på sin Facebook-profil, så kommer man naturligvis på forsiden af Ekstra Bladet:

Skønt overskriften i artiklen og på Facebook var “Sviner Shu-bi-dua-stjerne til: ‘Han er rabiat'”, så var overskriften i papirudgaven:

»Dan Rachlin om Shu-bi-dua-stjerne:
HAN ER BLEVET EN TOSSE«

På trods af Ekstra Bladets overskrift, taler artiklen dog ikke til Bosse Hall Christensens fordel. Ekstra Bladet bringer nogle af Bosse Hall Christensens tidligere Facebook-opslag, der blot bekræfter, at han er en tosse.

Det har selvfølgelig fået adskillige af frihedsbekæmperne på banen, for man skal i hvert fald ikke kalde deres kendis-overtosse, for en tosse … Heller ikke selvom han er det.

De har da også reageret, som det kan forventes af tosserne. Nemlig med shitstorm og svinske kommentarer til Dan Rachlin.

Et opslag jeg grinte en del af, var et fra Flemming Bilcher, stedtiptiptipoldebarn af Gyde Christiane Nielsdatter Gudme, der kort og godt skriver:

Dermed kan vi så også konkludere, at Flemming Blicher medgiver, at han er en tosse.

Bente Dahl Pedersen, bedre kendt som Strikke-Bente, og flere af hendes følgere har anmeldt Ekstra Bladet på Trustpilot, så de kan udtrykke utilfredshed over Ekstra Bladets omtale af Bosse Hall Christensen:

Ekstra Bladet censurerede mig væk i Pandemitiden , uden begrundelse og ville ikke komme med et svar om hvad årsagen er . De overholder ikke ytringsfriheden , dårlig stil . Derudover deltager de nu i en smædekampagne imod Bosse Hall , blot fordi han er systemkritiker

Jeg er altså stadig imponeret over, at Bente Dahl Pedersen så konsekvent, kan lave mellemrum foran tegnsætning.

Personligt bruger jeg Trustpilot, hvis jeg skal købe noget på nettet, og jeg ikke er helt sikker på hjemmesiden, som jeg vil købe fra. Jeg ville da aldrig gå ind for at tjekke en velkendt avis, medmindre det selvfølgelig er for at grine af dumme anmeldelser fra konspirationsteoretikere.

Herudover har Dan Rachlin jo selvfølgelig fået en hel del hadefulde og svinske kommentarer og beskeder, og nogle af dem kan man se, ved at gå ind på Dan Rachlins Facebook-profil.

Senest ville Bosse Hall Christensen klage over Dan Rachlin hos Pressenævnet, men det er nok gået op for ham, at man kun kan klage over medlemmer af Pressenævnet, for han har slettet opslaget, og vil i stedet indklage Ekstra Bladet for pressenævnet.

Hvad Bosse Hall Christensen helt præcis vil klage over, må for nu stå hen i det uvisse. Så vidt jeg kan se, så bringer Ekstra Bladet bare udtalelser fra Dan Rachlin og Bosse Hall Christensen selv.

Med Dan Rachlins nylige erkendelse af, at Bosse er en tosse, har Dan Rachlin da introduceret et helt nyt, og ganske beskrivende, udtryk for konspirationsteoretikere. Slut med bare at kalde dem tosser, slut med at kalde dem landsbytosser. Nu kaldes de for bossetosser.

Måske vil pølsemændene i Danmark ligefrem introducere en bossetosse. Det kan passende være en hotdog, bestående af et ikke færdigbagt pølsebrød med et tomt pølseskind, og uden noget som helst ovenpå.

Kommentér nedenfor eller på Facebook-opslaget.

Top foto: Ryan McGuire, Pixabay

Del på sociale medier

2 Kommentarer on “Dan Rachlin og den konspirationsteoretiske bossetosse

    1. For vi får jo alle penge for at skrive ting på Internettet. Jeg får f.eks. mine penge udbetalt fra Internet A/S. Jeg har ikke den fjerneste ide om, hvem det er.

Comments are closed.