Det kræver ikke meget hjerne

Kent “Hold nu kæft, når jeg råber!” Nielsen, der kalder sig selv for folkejournalist … (Jeg holder lige en pause, mens jeg griner af!) … er blevet smækfornærmet på Ekstra Bladet. Det er så ikke første gang konspirationsteoretikeren og antimyndighedsekstremisten bliver fornærmet på pressen. Denne gang er han så blevet fornærmet over Ekstra Bladets podcast, Afhørt, og han giver sin harme frit løb i et opslag fra den 22. september 2024:

Det er nu lykkedes Ekstrabladet at udgive en podcast, om danskeren der i Afrika har myrdet kvinder og skåret kønsdele af dem, der nu er blevet myrdet i et Afrikansk fængsel og samtidig på sin vis, at få blandet mig ind i det. Dog ikke direkte. Her er nogle af EBs, måske bevidste fejl i denne podcast, hvor jeg iøvrigt ikke er blevet kontaktet for en udtalelse. EB har brugt nogle lydfiler af mine, uden min tilladelse og uden at kreditere mig for lydfilerne. EB påstår jeg udfører konfliktopsøgende konfrontationer. Mener jeg ingen evidens har for at påstå at en masse er døde af de påståede vacciner og pga Magnus H’s ugerninger. Påstår at jeg råber af Magnus. Påstår at jeg konfrontere Magnus pga døde af corona. Påstår at jeg har chikaneret Magnus. De to propagandist-journalister prøver at bilde folk ind, at magthavere ikke lyver for befolkingen. Jeg mener at de to personer i denne podcast, er nogle løgnere og nogle amatører, der ikke evner at finde frem til frit tilgængelige ting. Det kræver ikke meget hjerne at finde frem til døds og skadetal eller at finde frem til at de påståede vacciner, er mrna genteknologi og er genmanipulation. Folk i dk der er døde indenfor en måned af enten 1,2,3 eller 4 stik, sammenlagt med de 174 officielle døde af de påståede vacciner, er 9436, sept 22. Det indberettede skadetal er officielt på 209.141, april 24. Navnene på de to propagandister fra Journalist højskolen, som får dumpekarakter herfra er: Kristian Kornø og Laura Byager Rabøl

Ledsaget til opslaget er en video af Kent “Hold nu kæft, når jeg råber!” Nielsens mobiltelefon, der afspiller podcasten. Den dårlige lydkvalitet skal jeg skåne jer for, så her er podcasten, hvor indslaget om Kent “Hold nu kæft, når jeg råber!” Nielsen starter lidt over halvvejs:

Se opslag

Først skal vi konstatere, at det ikke hedder “Ekstrabladet”, det hedder “Ekstra Bladet”. Det kræver ikke meget hjerne at finde ud af.

Dernæst kan vi konstatere, at Kent “Hold nu kæft, når jeg råber!” Nielsen overhovedet ikke bliver blandet ind i sagen om danskeren, der er død i et sydafrikansk fængsel. Hverken direkte eller indirekte. Der er tale om to forskellige indslag i den samme podcast, hvilket også tydeligt fremgår af podcasten og den beskrivelse, som fremgår af det link, som Kent “Hold nu kæft, når jeg råber!” Nielsen selv har indsat. Det kræver ikke meget hjerne at finde ud af:

Peter Frederiksen, der er dømt for medvirken til drab og voldtægt af et barn, er fundet død i sin fængselscelle i Sydafrika. Da Frederiksen blev anholdt af politiet fandt man 21 poser med rester af kvindelige kønsdele i hans fryser. Nu mistænker mandens advokat, at han blev dræbt i fængslet. - Bagefter fortæller Laura Byager Rabøl om den selvudnævnte 'anti-myndighedsekstremist' Kent Nielsen, der er blevet sigtet for at have krænket Magnus Heunickes fred. Kent Nielsen overfusede Heunicke på gaden med spørgsmål om corona-vacciner. Undervejs i afsnittet afspiller vi en bid lyd fra Kent Nielsen Danmarks Telegram-profil.

Så remser Kent “Hold nu kæft, når jeg råber!” Nielsen nogle fejl op, som han mener, at Ekstra Bladet bevidst begår. Vi starter fra toppen.

Først er Kent “Hold nu kæft, når jeg råber!” Nielsen fornærmet over, at han ikke er blevet kontaktet for en udtalelse. Podcasten handler imidlertid om hvorfor og for hvad Kent “Hold nu kæft, når jeg råber!” Nielsen, er blevet sigtet, og om Kent “Hold nu kæft, når jeg råber!” Nielsens baggrund. En udtalelse fra Kent “Hold nu kæft, når jeg råber!” Nielsen er fuldstændig ligegyldig i den sammenhæng. Det kræver ikke meget hjerne at finde ud af.

Så er er Kent “Hold nu kæft, når jeg råber!” Nielsen fornærmet over, at Ekstra Bladet har brugt nogle af hans “lydfiler” uden hans tilladelse, og uden at krediterer ham. Vi tager lige det sidste først. I podcasten siger de, at lydklippene er fra den video, som Kent “Hold nu kæft, når jeg råber!” Nielsen selv har lagt åbent frem på de sociale medier, og i beskrivelsen står:

»Undervejs i afsnittet afspiller vi en bid lyd fra Kent Nielsen Danmarks Telegram-profil.«

Undskyld mig lige, men er det kræver ikke meget hjerne at finde ud af, at det er at “kreditere” ham. Jeg skriver “kreditere” i citationstegn, da man normalt kun krediterer nogen for noget positivt.

Så kommer det punkt, hvor han er fornærmet over, at Ekstra Bladet ikke har hans tilladelse. Her kigger vi lige en gang på ophavsretslovens § 22:

»Af et offentliggjort værk er det tilladt at citere i overensstemmelse med god skik og i det omfang, som betinges af formålet.«

Det skal bemærkes, at klip fra videoer betragtes som et citat. Det kræver ikke meget hjerne at finde ud af, at Ekstra Bladet ikke behøver Kent “Hold nu kæft, når jeg råber!” Nielsens tilladelse til at bringe de korte klip, de anvender.

Så er Kent “Hold nu kæft, når jeg råber!” Nielsen fornærmet over, at Ekstra Bladet kalder ham konfliktopsøgende, at Ekstra Bladet påstår, at han ingen evidens har for sine påstande om en masse døde af vaccinerne, at han råber ad Magnus Heunicke, at han konfronterer Magnus Heunicke på grund af døde, og at han har chikaneret Magnus Heunicke.

Jamen, jamen, jamen! Det er jo ikke påstande. Det er kendsgerninger, der fremgår af hans egne videoer, ligesom han er blevet idømt 50 dages ubetinget fængsel for trusler mod Magnus Heunicke, fremsat ved Folketingets åbning i oktober 2021.

Og hvorfor tror Kent “Hold nu kæft, når jeg råber!” Nielsen at jeg har givet ham hans tilnavn? En ukendt har ovenikøbet lavet et meme over hans tilnavn, med et billede fra den video, hvor han råber det:

Meme med ordene HOLD NU KÆFT! NÅR JEG RÅBER

Det kræver ikke meget hjerne at finde ud af, at Kent “Hold nu kæft, når jeg råber!” Nielsen råber.

Nu kommer så den første del, hvor Kent “Hold nu kæft, når jeg råber!” Nielsen påstår noget, der slet ikke passer. Han skriver nemlig, at Ekstra Bladets journalister prøver at bilde folk ind, at magthaverne ikke lyver for befolkningen. Det gør de imidlertid ikke, og Kent “Hold nu kæft, når jeg råber!” Nielsen vender den fuldstændig på hovedet, og fordrejer dermed virkeligheden. De konstaterer, at Kent “Hold nu kæft, når jeg råber!” Nielsen påstår, at magthaverne lyver om vaccinen. Det er langtfra det samme som at påstå, at magthaverne ikke lyver.

Nu bliver det rigtig skægt, for Kent “Hold nu kæft, når jeg råber!” Nielsen skriver:

»Det kræver ikke meget hjerne at finde frem til døds og skadetal eller at finde frem til at de påståede vacciner, er mrna genteknologi og er genmanipulation.«

Det har både ret og uret i. Det kræver ikke meget hjerne at finde frem til døds- og skadetal efter vaccinen. Der er nemlig to dødsfald, der kan sættes i forbindelse med vaccinen, men det var AstraZeneca-vaccinen, der blev fjernet fra vaccinationsprogrammet i marts 2021. Efter mRNA-vaccinen er der ikke konstateret et eneste dødsfald, der kan sættes i forbindelse med vaccinen. Skadetallene kan findes på Patienterstatningens hjemmeside. I skrivende stund, er der anerkendt 298 sager om erstatning efter covid-19-vaccination.

At finde frem til, at vaccinen er genteknologi og genmanipulation er meget svært, for det er kun tåbelige antivaxxere uden en fungerende hjerne, der påstår det er. At vaccinen skulle kunne ændre vores gener og DNA, er tilbagevist af forskere og eksperter gang på gang.

Så hiver Kent “Hold nu kæft, når jeg råber!” Nielsen en aktindsigt op af hatten, hvor der skulle være 9.262 døde efter 1., 2., 3. og 4. stik. Kent “Hold nu kæft, når jeg råber!” Nielsen har tidligere nævnt denne aktindsigt i et opslag fra den 21. september 2024:

Angiveligt skulle aktindsigten være for perioden 27. december 2020 til 30. september 2022. Det er lidt påfaldende, at aktindsigten falder sammen med Max Schmelings fejlagtige aktindsigt for samme periode, som viste 83.000 døde. Det viste sig at være det totale antal vaccinerede personer, der døde i perioden. Noget Max Schmeling først meddelte en måned efter, han fik det oplyst af SSI, og efter at TjekDet havde taget det op. Max Schmeling meldte efterfølgende på sin Telegram-kanal, at han havde søgt aktindsigt om de korrekte tal, men han har aldrig vendt tilbage med tallene. Måske viste de ikke det han troede?

Hej Alle. Jeg har fået svar fra SSI om at de tal, som vi blev fortalt var antallet af døde inden for 30 dage efter vaccination, i stedet var de samlede tal. Derfor er rapporten over tallene naturligvis forkert. Jeg har sendt en ny aktindsigtsansøgning afsted til SSI og bedt om de rigtige tal. Beklager fejlene. Jeg tror at det fra SSI’s side faktisk bare var en uheldig svipser. Jeg vender tilbage, når jeg har fået nye data at analysere på

Det kræver ikke meget hjerne at kunne se, at disse tal som Kent “Hold nu kæft, når jeg råber!” Nielsen slynger om sig med, ikke kan bruges til en skid. Hvad er antallet af døde efter de enkelte stik? Hvad er aldersfordelingen af de døde? Hvor mange døde er der pr. 100.000 vaccinerede? Hvor er sammenligningen med en kontrolgruppe af uvaccinerede?

Man kan imidlertid godt lave en form for sammenligning. Hvor mange døde der pr. år i årene 2015-2019, begge år inklusiv. Lidt for sjov, så ser vi kun på de døde over 65 år:

Skærmbillede fra Danmarks Statistik

Som man kan se, så døde der gennemsnitligt 45.240,40 personer over 65 år årligt. Det giver gennemsnitligt 3.770 døde om måneden. Se, mellem 1. og 2. stik var der ikke en måned, men det var der mellem 2. og 3. stik og 3. og 4. stik. Vi regner med, at personerne er døde over tre en halv måned i perioden. Hvis vi nu tager de 3.770 personer over 65 år, der er døde jf. ovenstående, så svarer det til 13.195 døde over tre en halv måned.

Det kræver ikke meget hjerne at se, at de døde som Kent “Hold nu kæft, når jeg råber!” Nielsen slynger ud, ville være døde alligevel, uanset vaccination eller ej. Hvorfor tror disse antivaxxere, at ingen dør eller bliver syge efter vaccinen?

Lad os i øvrigt lige se på, hvordan antallet af døde under 65 år ser ud for årene 2000-2023:

Dalende kurve over antal dødsfald for personer under 65 år

Hvor er alle de vaccinerede personer, der er døde?

Her kunne blogindlægget egentlig slutte, men Kent “Hold nu kæft, når jeg råber!” Nielsen er jo idømt 50 dages ubetinget fængsel. Hvad var Kent “Hold nu kæft, når jeg råber!” Nielsens forventninger egentlig til afsoningen:

Kent Nielsen: jo, jeg har et job, så jeg ender ud med en fodlænke, formentligt

Og 13 minutter og 25 sekunder inde i denne video, siger hans advokat, Klaus Petter Ewald, at han nok skal sørge for, at Kent “Hold nu kæft, når jeg råber!” Nielsen får en “flodlænke”:

Og hvordan gik det lige med den der fodlænke:

Jeg kan ikke sige, at det overrasker mig, at Kent “Hold nu kæft, når jeg råber!” Nielsen har fået afvist at afsone med fodlænke. Der er imidlertid noget, der undrer mig i hans opslag. Ifølge det skulle afvisningen ske med den begrundelse, at der er en ny tiltale. Ifølge Kent “Hold nu kæft, når jeg råber!” Nielsens tidligere opslag og videoer, så har han 18 sigtelser for chikane og injurier mod sundhedspersonale samt tre nye sigtelser for chikane og injurier mod Magnus Heunicke. Men en sigtelse er ikke en tiltale. Politiet rejser sigtelser og efterforsker sagen, hvorefter materialet forelægges anklagemyndigheden, der herefter tager stilling til, om der er grundlag for at rejse en tiltale. Hvis der er, vil der blive udarbejdet et anklageskrift, hvorefter sagen afgøres af retten. Men hvor er anklageskriftet? Måske kender Kent “Hold nu kæft, når jeg råber!” Nielsens hjerne bare ikke forskel på en sigtelse og en tiltale?

I opslaget kalder Kent “Hold nu kæft, når jeg råber!” Nielsen det for en politisk sag, men det er langt fra tilfældet. Det er ikke lovligt at overfuse personer og kalde dem “massemordere” og “landsforrædere” eller kalde folk for “mordersvin”, når man ikke har skyggen af bevis for det. Og det har Kent “Hold nu kæft, når jeg råber!” Nielsen ikke. Han har kun løgne, fortielser og grove fordrejninger at gøre godt med.

Det kræver ikke meget hjerne at drage en konklusion om Kent “Hold nu kæft, når jeg råber!” Nielsens hjerne.

Kommentér på Facebook-opslaget.

Topfoto: BUDDHI Kumar SHRESTHA, Unsplash

Del på sociale medier