Nets og betaling

Siden fredag aften, er et opslag fra den omvendte evolution, Anastasia Maria Loupis, blevet delt af rigtig mange konspirationsteoretikere. I skrivende stund, har opslaget 319 delinger:

Nets har idag lukket ned for alle betalingsmuligheder til verdens største nyhedsmedie X/Twitter i Danmark. Man kan ikke længere tilgå nogen betalingsydelser på platformen med danske betalingsløsninger, da alle konventionelle danske banker ifølge Nets har indgået et samarbejde med Nets om at afvise alle betalingsforsøg til Elon Musk’s platform. Konspirationsteorierne om Nets og MitID sker vitterligt foran øjnene på os og de er nu begyndt at afvise betalinger fra danske skatteborgere, hvis de ikke bryder sig om produktet…

Se opslag

Se, det er noget af en påstand! Ikke blot kan man slet ikke betale til X, der ikke er et nyhedsmedie, men et socialt medie, da Nets har lukket ned for alle betalingsmuligheder. Ifølge Nets selv, så skulle det være alle konventionelle danske banker, der har indgået et samarbejde med Nets om at afvise alle betalingsforsøg til X. Her kunne det være rart at vide, hvad en konventionel dansk bank er, og i særdeleshed hvad en ukonventionel dansk bank er.

Den eneste dokumentation for sin påstand, er dette billede, som Anastasia Maria Loupis har leveret i en kommentar:

Overskrift på fire e-mails fra X om, at de ikke kunne hæve fra kreditkortet.

Der kan jo være mange grunde til, at X ikke kan anvende hendes betalingskort.

Anastasia Maria Loupis har tilsyneladende talt med Nets 2 gange, hvor de bekræfter, at det er en bevidst nedlukning i hele landet:

Dr. Anastasia Maria Loupis svarer Steffen Sølling: jeg har nu talt med Nets 2 gange og de bekræfter at det er en BEVIDST nedlukning der gælder kollektivt i hele landet!

Har de nu også bekræftet det, for så er det jo underligt, at der er flere i kommentarsporet, der har betalt uden problemer:

Stinna Stinna: Jeg mangler lidt beviset. Hvor kan man finde mere om det? - Jokke Pedersen svarer Stinna Stinna: ingen steder. Jeg kan sagtens tilgå og betale.

Jeg har ledt på Nets hjemmeside. Jeg har ledt på flere danske bankers hjemmesider. Jeg har ledt på X. Jeg har googlet op og ned ad stolper. Jeg kan intet finde om, at bankerne og Nets skulle have indgået en aftale om at afvise alle betalingsforsøg til X. Jeg har heller ikke kunne finde andre, der har problemet.

Mon ikke, at den omvendte evolution har fået vendt evolutionen så meget, at det er gået endnu mere ud over hjernefunktionen.

Kommentér på Facebook-opslaget.

Topfoto: Alexander Shatov, Unsplash

Del på sociale medier