Jesus fra PET

Nu skal vi møde Jesus fra PET. Det vil sige, at han er “kun” Jesus’ søn og tjener, og arbejder sammen med PET. På sin Facebook-profil oplyser han også, at han arbejder for Denmarks’ Wagner Group, der imidlertid er en privat russisk hær af lejesoldater, der blandt andet var fremtrædende i krigen i Ukraine. Udover, at han er “tjener” for PET, så er han også “tjener” for CIA og KGB. Han har det borgerlige navn Sean Jakobsen med k, og han har haft en samtale med Kent “Hold nu kæft, når jeg råber!” Nielsen:

Ligesom medierne forsøger at bilde folket ind, at jeg er en farlig truende forbryder, så støder vildmanden Sean Jakobsen ind i mig og giver den Max gas. Forud for denne video har Sean givet den gas i ca to min og jeg spørger ham så, om han vil være med på en video. PET må have nedsat ansættelseskravene, for Sean er godt nok en frisk fyr. Og åbenbart vil systemet altså dræbe alle os, der er imod systemovergreb. skræmmende nok, er jeg faktisk enig med Sean i nogle af hans postulater. Klimafolkebedragsmødet Middelfart. Kent Nielsen 31/8 24

Se opslag

Samtale er måske så meget sagt. For en gang skyld, kommer Kent “Hold nu kæft, når jeg råber!” Nielsen næsten ikke til orde, og det må siges, at her har han mødt sin overmand på flere punkter.

Sean Jakobsen siger i videoen, at han kommer fra PET, og at trusler mod samfundet som Kent “Hold nu kæft, når jeg råber!” Nielsen vil blive nakket. Han siger også direkte til Kent “Hold nu kæft, når jeg råber!” Nielsen, at “enten så stopper du, eller også så dør du.”

Det kan naturligvis hurtigt afvises, at Sean Jakobsen har noget med PET at gøre. En betjent præsenterer sig ikke som værende “fra politiet” eller “fra PET”, men som værende politiet.

Kommentarsporet til Kent “Hold nu kæft, når jeg råber!” Nielsens video, fortæller lidt om, hvilken broget forsamling hans følgere er.

Vi starter med en kommentar fra Jovan Tasevski:

Jovan Tasevski: Når Rasmus Paludan kan få livvagter på bør du også ovenpå den trussel og om lilvidering. Er det noget Politiet vil kigge på? Når nu Politiets Online Patrulje alligevel er med på en kigger?

Jamen, det ville måske ikke være en dårlig ide. Ikke så meget for at beskytte Kent “Hold nu kæft, når jeg råber!” Nielsen, men snarere for at forhindre ham i at udøve chikane mod andre.

Jeppe Severin: Lilli Hildebrandt Psykisk syge mennesker kan i flere tilfælde være ofre for besættelser af mere eller mindre ondsindede ånder - og det er som om, en sådan taler ud gennem ham. I det mindste taler den jo sandt om, hvordan systemet foregår samt forklarer indirekte hvorfor folk kan blive fascistiske og DDR-agtige over for sine medmennesker; de tror selv på, de gør det rigtige!

Her mener Jeppe Severin ligefrem, at Sean Jakobsen er besat af en ondsindet ånd. Han mener også, at ånden taler sandt om, hvordan systemet foregår.

Her hører der dog noget med til Sean Jakobsens historie, der nok giver en mere plausibel forklaring. Af en artikel fra den 13. juni 2001 i Fyens Stiftstidende fremgår det, at Sean er vokset op med en kommunistisk far, der læste Marx og Lenin med ham. Desuden fremgår det, at Sean Jakobsen var medlem af en gruppe med navnet De Frie Rebeller, der begik hærværk og fremsatte trusler mod amtspolitikere. Sigtelserne blev dog senere frafaldet.

Sean Jakobsens opvækst kunne forklare en del.

Jesper Lanther: Et tydeligt bevis på at vi sparer alt for meget i psykiatrien i Danmark...

Her mangler Jesper Lanther dog en henvisning. Mener han Sean Jakobsen, Kent “Hold nu kæft, når jeg råber!” Nielsen eller begge to?

Vi slutter af med en kommentar fra Anne Marie, det tilsyneladende tror, at Sean Jakobsen virkelig kommer fra PET, for hun ved, at de dræber alle, der ikke følger “narrativet”. Sandheden må nemlig ikke komme frem. Hun er så også en af de konspirationsteoretikere, der tror, at “folket er vågnet op”:

Anne Marie: jeg synes pet truer med at dræbe dig... og ja vi ved de dræber alle der ikke følger narrativet da sandheden ikke må komme frem.... men han må finde sin kramme bamse for folket er vågnet op så han kommer til at få nogen søvnløse nætter

Det der generelt er slående i kommentarerne, er forargelsen over, at Kent “Hold nu kæft, når jeg råber!” Nielsen bliver truet med, at han vil blive slået ihjel. Det kommer fra en flok mennesker, der følger en mand, der netop er blevet idømt 50 dages ubetinget fængsel for trusler, og har 18 sigtelser for chikane mod sundhedspersoner.

Kommentér på Facebook-opslaget.

Topfoto: Arturo Rey, Unsplash

Del på sociale medier