Kuren mod »turbokræft«

Først i dette blogindlæg skal vi lige klarlægge, hvem vi egentlig har med at gøre, for jeg har bemærket, at der sker en del misforståelser i forbindelse med den person, som har lavet opslaget som dette blogindlæg handler om.

I marts 2021 fik Connie Ringgaard lukket sin profil af Facebook.

I den forbindelse overtog hun den 20. marts 2021 en profil fra en person med navnet Claus Skytte:

Connie Ringgaard anvender stadig denne profil som backup, men det sidste opslag er fra den 7. maj 2024. Senere oprettede Connie Ringgaard så sin egen profil under navnet “Ringgaard Connie”, der nu er hendes hovedprofil.

Den rigtige Claus Skytte, havde imidlertid en anden profil, som han heller ikke rigtig brugte på dette tidspunkt. Kort tid efter i maj/juni 2021 begyndte han imidlertid at lave konspiratoriske opslag på denne profil. Der er således tale om to profiler, der anvendes af to forskellige personer.

Lad os så se på et opslag, som viser, hvor langt ude den rigtige Claus Skytte er. Den 15. august 2024 har Claus Skytte slået dette op på sin Facebook-profil:

Husker du flystyrtet i Brasilien for ca en uge siden ? Her blev alle 62 ombord dræbt. 8 af passagerne var læger, som var på vej til en konference. Lægerne mente, at de havde fundet en kur imod kræft. Det ville være et alvorligt slag imod Big Pharma, som lever af at lave ubrugelig “medicin” til netop kræftpatienter. Det var sørme også uheldigt, at samtlige af disse læger døde i flystyrtet ! Men du har sikkert allerede læst om dette i MSM ? Nååå nej - det bliver nemlig ikke nævnt nogle steder ……… Tænk - bare tænk !

Claus Skytte bringer så to videoer på sit opslag:

Se opslag

Den sidste video er blot et uddrag af et længere indslag fra fake news-mediet The People’s Voice. Hele indslaget kan ses på fake news-mediets rumble-kanal, og er også det, som Claus Skytte Linker til:

Indslaget kan også ses på værtens X-konto:

Som man bemærker, så er titlen på indslaget “Doctors Killed in Plane Crash Had Found Cure For ‘Man-Made’ Turbo Cancer”. Nu eksisterer turbo cancer jo ikke, men er noget antivaxxerne har fundet på, så hvordan man har fundet en kur, for en ikke eksisterende sygdom, må stå hen i det uvisse. I teksten samt i videoen, er der da også “bare” tale om kræft.

Som sagt er The People’s Voice et fake news-medie, der er blevet debunket utallige gange. Det blev grundlagt af Sean Adl-Tabatabai og Sinclair Treadway i 2014 under navnet Your News Wire. Senere ændrede det navn til NewsPunch og fik sit nuværende navn i 2023. Sean Adl-Tabatabai er vært på videoerne, og som det kan ses ved en gennemgang af hans ovennævnte X-konto, så skorter det ikke på løgnehistorier.

Se, denne konspirationsteori handlede oprindeligt om, at de otte læger havde fundet sammenhæng mellem mRNA-vaccinen og turbo cancer, og derfor blev dræbt ved et fingeret flystyrt. Det har The People’s Voice så ændret til, at de havde fundet kuren mod kræft, og derfor blev de dræbt. Den første påstand er blevet afvist. Artiklen er på spansk, men kan oversættes ved hjælp af Google Translate. Artiklen afslører imidlertid også, at The Prople’s Voice’s påstand er det pureste opspind, for syv af lægerne beskæftigede sig slet ikke med kræft. The People’s Voice’s påstand er ganske enkelt hevet ud af røven, men selvfølgelig er det de onde medier, der på vegne af onde, onde Big Pharma prøver at dysse sagen ned. The People’s Voice har absolut ingen troværdighed, og virker som en ren pengemaskine, der blot lever af at føre naive personer som Claus Skytte bag lyset.

Claus Skytte er så ikke den eneste person, der bliver ført bag lyset. I kommentarsporet til Claus Skyttes opslag skriver Annie Søltoft:

Annie Søltoft: Og sikke belejligt at det lige car en der stod klar til at filme styrtet (ironi kan forekomne) - Stefan Rasmussen svarer Annie Søltoft: flyet faldt fra 5,5 km’s højde og 4-5 stykker fik filmet det. - Annie Søltoft svarer Stefan Rasmussen: ja det da utrolig de luge stod klar til at filme det så pressen lynhurtigt kunne klaske det op i fjæset på os allesammen. Og samtidig sendte de så et signal til konferencen om at de lige havde stoppet nogle af deltagerne i at komme frem. Wauw der "nogen" der er dygtig hva

Jeg skal måske tilføje, at Annie Søltoft har en fortid i Frihedslisten. Hun stillede op som kandidat for Frihedslisten til Kommunal- og Regionsrådsvalget i 2021, hvor hun opnåede henholdsvis 21 og 58 personlige stemmer i Herning Kommune og Region Midtjylland. Her er en lille valgvideo med hende:

Vi må konstatere, at Annie Søltoft vist ikke følger meget med. Tilsyneladende, har hun ikke opdaget, at næsten alle nu om dage render rundt med en smartphone, også i fattige lande, og en smartphone kan blandt andet optage video. Faktisk ville det være noget af en overraskelse, hvis slet ingen havde optaget flystyrtet.

Hvad enten der er tale om konspirationsteorien om, at de otte omkomne læger skulle have fundet sammenhængen mellem mRNA-vaccinen og turbo cancer eller konspirationsteorien om, at de havde fundet kuren mod kræft, så viser de, at konspirationsteoretikerne hopper på hvad som helst, uden kritisk tilgang til tingene eller sætte spørgsmålstegn til rigtigheden.

Kommentér på Facebook-opslaget.

Topfoto: National Cancer Institute, Unsplash

Del på sociale medier