Virus eksisterer ikke

Torkil Poulsen er en tidligere iværksætter fra Odense, der er berygtet for, at være involveret i fem virksomheder, der er gået konkurs og tre virksomheder, der er tvangsopløst. På hans Facebook-profil står der stadig, at han er CEO for Joemma Holding ApS, skønt selskabet blev tvangsopløst den 23. maj 2022. Man må jo ligesom sige, at hans iværksætteri ikke har iværksat noget som helst.

Herudover er han kendt som manden, der opfinder løgne for at fremme sin egen sag. Noget han ovenikøbet selv synes er i orden.

Torkil Poulsen var tidligere meget engageret i den nu afdøde såkaldte “frihedsbevægelse”, men nu er hans opslag mest præget af fest og farver samt rejser med vennerne.

I forbindelse med inflationen, og navnlig stigningerne i energipriserne, oprettede Torkil Poulsen den 23. september 2022 Facebook-gruppen “Demonstration imod energipriserne den 4/10 2022 kl. 9:00”. Gruppen fik hurtigt over fem tusind medlemmer, og Torkil Poulsen troede tilsyneladende, at samtlige fem tusind ville møde op til demonstrationen. Der kom imidlertid kun ganske få.

Allerede dagen efter demonstrationen ændrede gruppen navn til “Demonstrationer imod energipriserne”. Den 18. oktober 2022 ændrede gruppen igen navn til “Demonstrationer for lavere inflation og energipriser”, og den 21. oktober 2022 til “Demonstrationer for lavere energipriser”. Endelig fik gruppen sit nuværende navn den 16. februar 2023, og hedder nu “Demonstrationer for lavere energipriser (Folkedomstol.nu)”. Nu mangler vi så bare at se nogle demonstrationer samt en hjemmeside ved navn folkedomstol.nu.

I dag sker der ikke meget i gruppen, og der kan gå dagevis uden nye opslag. Torkil Poulsen er også en sjælden gæst, skønt han er administrator af gruppen. I forgårs lavede han dog et opslag, der er totalt hen i vejret:

Her påstår han gudhjælpemig, at det ikke er bevist, at virus findes, og at virus er et hoax, altså et bedrag, for at forgifte menneskeheden med medicin med det formål at depopulere eller for sygdom og penge. Blandt Torkil Poulsens kilder er Freddie fra Færøerne. Hvis det er den Freddie, jeg tror det er, så er det ham, der er idømt 1½ års fængsel for seksuelle krænkelser af ni kvinder, og som flere konspirationsteoretikere holder hånden over. Hvem David fra Belgien og de hundredvis andre er, ved jeg så ikke. En lidt mere anvendelig kildeangivelse ville være ønskværdig.

Vi kan så også konstatere, at Big Pharma virkelig er uduelige, når det kommer til depopulation. Siden moderne medicin gjorde sit indtog, er middellevetiden blot steget og steget. Hvor mange liv er ikke blevet reddet af antibiotika, antivirale midler og vacciner alene.

Kurve over middellevetid i 10-årsperioder fra 1840 til i dag
Oplysningerne er fra denne tabel

Det lader til, at Torkil Poulsen vil tilbage til de gode gamle 1840’ere.

Det skal bemærkes, at Danmarks Statistik har angivet middellevetiden fra 1840-1900 i 10-årsperioder, samt i 5-årsperioder fra 1901 til 1960. Herefter er de angivet pr. år. For oversigtens skyld, har jeg taget gennemsnittet af middellevetiden i 10-årsperioder. Det skal også bemærkes, at der fra 2019/2020 til 2021/2022 skete et mindre fald, sandsynligvis på grund af coronapandemien, men middellevetiden er stigende igen i 2022/2023, og har nået samme niveau som i 2019/2020.

I 1892 påviste den russiske mikrobiolog, Dmitri Ivanovskij, eksistensen af virus, men da man ikke havde elektronmikroskoper dengang, kunne man naturligvis ikke se dem. I dag findes der utallige billeder af virus. Billederne er ofte kunstigt farvelagt, så man bedre kan se virus:

Hvis man har TV 2 Play, kan man også se tredje afsnit af Huxi og konspirationsteorierne, hvor assisterende professor i molekylærbiologi, Fatima AlZahra’a Alatraktchi, fortæller om coronavirus samt bekræfter, at virussen både er påvist og isoleret. Hun har ovenikøbet selv været i besiddelse af virus. Så kan man jo afgøre med sig selv, om man vil tro på hende, eller en falleret iværksætter, der ikke ved en fis om noget som helst.

Torkil Poulsen har heller ingen støtter i kommentarerne, men uddyber dog, hvad han mener, man bliver syg af:

Robin Frank Poulsen: Hvad er Herpes så, fodvorter osv osv?.... tror ikke at virus er et Hoax og tror som sådan at corona også er reel nok, men den er bare ikke særlig farlig, men det er vaccinerne! - Torkil Poulsen: Bakterier... Sygdom opstår indefra, grundet manglende byggesten som vitaminer, medicin/vax/gift, bekymringer, det man spiser/drikker/ryger, chem trails, manglende træning m.v. BEMÆRK!!! Ingen døde hjemme under plandemien, først da de kom under behandling på sygehuset, yderligere har SSI skrevet at ingen døde af C-19.

Bortset fra chemtrails, som ikke findes, så kan man jo godt blive syg af de grunde som Torkil Poulsen remser op. Han starter dog med at angive bakterier. Betyder det så, at man får en bakterieinfektion per automatik af de andre grunde? Så er der mange sygdomme, som antibiotika burde kunne kurere. Det man så også kan hæfte sig ved, er, at Torkil Poulsen slet ikke dokumenterer sine påstande under sin bemærkning. Hvor ved han fra, at ingen døde hjemme? Hvor har SSI (Statens Serum Institut) skrevet at ingen er døde af covid-19? Det er måske Freddie fra Færøerne, David fra Belgien og hundredvis af andre, som Torkil Poulsen har hørt det fra.

At påstå, at det ikke er bevist, at virus findes, og at virus er et bedrag, er så absurd dumt, at det tangerer flad jord.

Kommentér på Facebook-opslaget.

Topfoto: Fusion Medical Animation, Unsplash

Del på sociale medier