Bedre sent end aldrig

Bente Dahl Pedersen, nu kendt som Brokke-Bente, den sure skibonit, har opdaget noget helt nyt. Ja, det vil sige, at det var helt nyt midt i juni måned, hvor alle medier skrev om den nye betjeningsløse føtex. Det skrev jeg også et blogindlæg om den 16. juni 2024, da konspirationsteoretikerne ville boykotte Salling Group … igen.

Denne gamle nyhed, havde så endelig fundet vej til Nyheder24 i lørdags, hvor Bente Dahl Pedersen opdagede den:

Vi kan nok godt konkludere, at Bente Dahl Pedersen kun har læst den meget misvisende overskrift. Denne betjeningsløse føtex adskiller sig nemlig fra andre ubemandede forretninger ved, at der ikke kræves MitID for at få adgang til butikken. Kun hvis man ønsker at købe varer med aldersbegrænsning, f.eks. alkohol og medicin, kræves der MitID. Dette fremgår også tydeligt i artiklen … hvis man altså læser den.

Vi må også konstatere, at 24 i bloggens navn, Nyheder24, må stå for mindst 24 dage. Altså, at de bringer de nyeste nyheder indenfor 24 dage.

Som man kan se af Bente Dahl Pedersens opslag, så mener hun, at hun har fået ret i, at alle butikker vil kræve MitID, før man får adgang til butikken.

I 2022 var der i Danmark 2.779 dagligvarebutikker eksklusiv convenience-butikker (kiosker og lignende). Én føtex-butik udgør således 0,036% af alle dagligvarebutikker. Hvis man så tror, at en påstand om, at alle butikker vil kræve MitID, ikke er sølvpapirshattesnak, så skal man vist tilbage på skolebænken, og lære brøk- og procentregning igen, for man hørte tilsyneladende ikke efter første gang. Det skal jo så bemærkes, at denne føtex-butik ikke engang kræver MitID. Det skal også bemærkes, at føtex skriver, at butikken er et supplement til deres eksisterende butikker, så hvis man ikke vil handle i den betjeningsløse butik, så lader man bare være.

Jeg kan godt forstå, at Bente Dahl Pedersen, har givet sig selv en sur smiley:

Bente Dahl Pedersen giver sig selv en sur smiley

Lad os tage et kig på kommentarerne:

De her medarbejdere er HELT sikkert glade for at have mistet deres job også. Det nye normale hvis vi ikke siger fra.

Kira Marie Hansen linker til en irrelevant video om, at flere er erstattet af robotter hos Amazon.

Jamen, det her er en helt ny føtex. Ingen mister deres arbejde. Tværtimod bliver der skabt nye arbejdspladser. Nogen skal jo fylde varer på hylderne og gøre rent.

Ruka Karu: Farvel Føtex, har så stort set ikke handlet ved de store i flere år, jeg ved hvem investor er - OBS mitid er ulovligt at påtvinge folk så de ksn færdes og leve, men der desværre en hel del der hoppede på det og deres data videre sælges

Jamen, farvel til føtex, hvor Ruka Kari alligevel ikke handler. Ruka Kari ved nemlig hvem investor er.

Det ved jeg også! føtex er ejet af Salling Group, der er 100% ejet af Salling Fondene. Overskuddet fra Salling Group går derfor til investering i virksomheden og donationer. Gud ved om Ruka Kari rent faktisk vidste det, eller tror Ruka Kari måske, det er Bill Gates?

føtex-butikker er privat ejendom, så de kan forlange hvad som helst for at give folk adgang. Blandt andet MitID, hvis man vil have adgang til området med varer, der er underlagt aldersbegrænsning. Eksisterende ubemandede butikker kræver MitID for, at man overhovedet får adgang til butikken.

Og hvad er det for data der sælges? Hvis Ruka Kari har kendskab til den slags, så burde Ruka Kari da gå til politiet eller datatilsynet, for det ville da være ulovligt.

Preben Kristiansen: Jo, men vi har en lov om, at unge under 18 ikke må købe alkohol og skal den lov overholdes, så bliver det nu nødvendigt med MitId. Men køber man ikke alkohol, så skal man nu ikke bruge MitId, så nej. Du fik ikke ret. - Bente Dahl Pedersen: Preben Kristiansen Så venter vi bare 6 mdr mere eller 1 år , så er det Mit ID når du skal købe den røde bøf eller hvad de nu beslutter , sig fra NU - Preben Kristiansen: Bente Dahl Pedersen. Ja lad os se om du får ret, men det vil så ikke give mening, da der ingen aldersgrænse er på at købe kød. - Bente Dahl Pedersen: Preben Kristiansen Næ men der er CO2 aftryk og når du bruger Mit ID er du kontrolleret og overvåget

Jamen, når man ikke får ret i en påstand, så kommer man bare med en ny påstand.

Vi må gå ud fra, at Bente Dahl Pedersen tror, at der i MitID er indbygget en form for tæller, så varer der har høj CO2-belastning vil tælle op. Derfor vil man indenfor 6 måneder og et år, indføre krav om MitID, hvis man køber røde bøffer …… Sikke dog en gang ævl og kævl og sludder og vrøvl og pladder. Det er total sølvpapirshattesnak. Hvis man vil regulere folks adfærd, så bruger man traditionelt afgifter, men man lægger ikke begrænsninger på folks indkøb. Det værste der kan ske, er, at røde bøffer bliver dyrere. Man bliver ikke overvåget hvis man bruger MitID. Man benytter kun MitID til at bekræfte hvem man er, og undertiden kun om man er gammel nok. F.eks. til at købe alkohol eller tobak. Deri ligger den eneste kontrol.

Diana Valsted: De kommer til at midste rigtig mange kunder.

Det lader til, at Diana Valsted er under indflydelse af Vendte Jedte, men hvor er det nu, at vi har hørt den slags før? … Nåh jo, dengang tilbage i september 2021, hvor Bilka og føtex lavede vaccinationssteder i deres butikker, og antivaxxerne ville boykotte Salling Group. Mistede de kunder dengang? … Neeej! De slap højst af med nogle besværlige og dyre kunder. Det samme sker nu.

Diana Reimann: Hvad med dem som ingen mitid har ??? Så vidt jeg ved, så står der i grundloven, at ALLE skal ha lige muligheder ...så det må da være en overtrædelse af lovgivningen - Bente Dahl Pedersen: Diana Reimann Vi må jo ta hver butik og indsende en fælles politianmeldelse og klage til Forbruger ombudsmanden , det hjælper sikkert ikke men alt modstand skal da forsøges

Så kommer Diana Reimann på banen. Det var hende der havde det xenofobiske konspirationsparti, Partiet Danmark Først. Hun mener simpelthen, at der står i grundloven, at ALLE skal have lige muligheder. Vil det sige, at ALLE kan gå på restaurant og spise alt det de vil, selvom de ingen penge har? Vil det sige, at ALLE må køre bil, selvom de intet kørekort har? … Det er kegledumt skrevet.

Bente Dahl Pedersen vil så politianmelde alle butikker og klage til Forbrugerombudsmanden.

Lad os lige lege med den fuldstændig hypotetiske tanke, at de fik medhold. Hvad ville der så ske? … Jo, alle ubemandede butikker ville lukke. Dermed kunne man ikke købe ind efter lukketid, og der ville være områder, hvor der ingen indkøbsmuligheder var. Godt kæmpet!

Bente Nygaard: Og det kommer og fårene jubler de glemmer at dee så kommer mere kontrol hvor det kan ses alt hvad du foretager dig og til sidst kan du ikke sove alene uden overvågningen ser hvid du foretager dig . Det skal hyblerne lige tænke over

Til sidst tager vi lige Bente Nygaard, og jaaah, hvor os får jubler, hvis vi skulle bruge MitID for at købe ind … Hvad er det for en gang ævl? Vi glemmer tilsyneladende, at hvis vi sover alene, så kan overvågningen se hvad man foretager sig … som f.eks. at sove? … Betyder det så, at hvis man sover sammen med nogen, så kan overvågningen ikke se hvad man foretager sig? … Jeg tror lige hyblerne skal tænke over den … Jeg føler mig dog overbevist om, at små værelser eller lejligheder ikke kan tænke over noget som helst.

Bente Dahl Pedersens oprindelige påstand om, at alle butikker vil indføre krav om MitID, er noget forvrøvlet sølvpapirshattesnak. Påstanden om, at der bliver kontrol af vores CO2-forbrug via MitID er noget forvrøvlet sølvpapirshattesnak. Uanset hvordan man vender og drejer det, så er Bente Dahl Pedersen en kæmpe sølvpapirshat, der er fuld af forvrøvlet sølvpapirshattesnak. Og vigtigst! Indtil videre har Bente Dahl Pedersen taget fejl hver eneste gang.

Kommentér på Facebook-opslaget.

Topfoto: Fikri Rasyid, Unsplash

Del på sociale medier