Alle de mange levende døde

Vi må være midt i en zombie-pandemi. Det må i hvert fald vrimle med levende døde ifølge Jette Møller, der nu hedder Jette Sofia Pedersen, men bedre er kendt som Vendte Jedte:

Jette Møller, nu Pedersen, vedhæfter så et skærmbillede fra en artikel fra Nyheder24. En artikel som hun tydeligvis ikke har læst.

Artiklen handler om, at der er 10-20% sandsynlighed for, at noget frygtelig vil ske som følge af AI. Her er det værste efter Elon Musks mening så, at menneskeheden vil blive udslettet. Det skal nok nævnes, at Elon Musk er overvejende positiv omkring AI. Hvordan de 10-20% sandsynlighed er beregnet, melder historien intet om.

Jette Møller, nu Pedersen, mener så, at det er derfor regeringen “vaxer” mennesker, tilsyneladende for at “aflive” dem … Men så er det jo ikke AI, der udsletter menneskeheden, men regeringen … Er det bare mig, eller mangler der enhver form for logisk sammenhæng her?

Nåh, men hvad er det så, de vaccinerede skal blive levende døde af? Jo, først og fremmest blodpropper, så lad os se hvordan det går:

Kurve over antal dødsfald som følge af hjertesygdomme og andre kredsløbssygdomme

Danmarks Statistik har ingen tilgængelige data på noget, der bare hedder “blodpropper”, så jeg har valgt “hjertesygdomme” og “andre kredsløbssygdomme”.

Som vi kan se, så er der en lille stigning i døde døde af hjertesygdomme fra 2020 til 2022, men ikke noget, der ligesom vil noget. Jeg tror så ikke, at dem der er levende døde af hjertesygdomme, er medtaget i statistikken.

Hvad skal de vaccinerede ellers blive levende døde af? “Turbu cancer”, der slet ikke findes, er naturligvis en følge af vaccinerne. “Turbu cancer”, der slet ikke findes, kan ikke vælges hos Danmarks Statistik, så vi ser lige på, hvordan det går med kræfttilfælde som helhed. Så må man antage, at “turbu cancer”, der slet ikke findes, er inkluderet i tallene:

Kurve over antal dødsfald som følge af kræft

Som man kan se, så er antallet af døde døde som følge af kræft steget siden 2007, men sjovt nok er antallet af døde døde faldet i 2022, og var på sit højeste i 2019.

Konklusionen er fuldstændig klar. Der er massevis af personer, der er levende døde af blodpropper og “turbu cancer”, der slet ikke findes.

Nu forstår jeg også bedre, hvorfor kun dem over 65 år bliver tilbudt vaccination. Alle de vaccinerede er nemlig allerede levende døde. Dem over 65 år, prøver man nu at gøre døde døde med vaccinen, og dem over 65 år “indtager” vaccinerne som “vandvittige” en gang om året.

Selvfølgelig skal menneskedrab – også kaldt mord – straffes, men der er en mangel i straffeloven. Der er nemlig ingen straf, hvis man begår “menneskedrab” så personen bliver levende død. Vi må straks sende en masse e-mails og NoL’er til politikerne, så dette kan blive indført.

Her skal man også huske på, at der er beviser fra hele verden på, at vaccinerne dræber, så man bliver levende død. De levende døde kendes let ved at tjekke deres vaccinestatus.

Det forklarer også, hvorfor bedemændene ikke er overbelastet med arbejde. Man kan naturligvis ikke begrave eller brænde de levende døde så længe, at de døde er levende.

Nu vil jeg tage en lur, for jeg føler mig lidt død i det.

Kommentér på Facebook-opslaget.

Topfoto: cottonbro studio, Pexels

Del på sociale medier