Når bunden er nået

Lad os nå bunden med det samme:

Earth is a realm. - Nikola Tesla - Factcheckers lie and ophold the agenda of the elite. They want you to disregard your senses, and have you, only follow their narrative. - Vivian Alexandru - #flatearth

Vi tager lige teksten på dansk, idet jeg ser bort fra engelsklærerens fejl:

»Jorden er et rige.
– Nikola Tesla
Faktatjekkere lyver og fastholder elitens dagsorden. De vil have dig til at se bort fra dine sanser, og at du kun følger deres narrativ.
– Vivian Alexandru
#flatearth«

Det kan vel egentlig ikke komme bag på nogen, at den lalleglade, dobbeltmoralske, skinhellige hykler, dybt religiøse, uvidende, begrebsforvirrede, højreekstremistiske, konspirationsteoretiske, subjektive, selverklærede og forudindtagede journalist, der slet ingen research laver, Anita Vivian Alexandru, tilsyneladende er blevet flat earther (FE’er).

Som man kan se, så har Anita Alexandru vedhæftet en tekst. Teksten fremgår også af, og bliver læst op på denne video, som hun også har vedhæftet:

Som man kan se i videoen, så prøver man at forklare Solen og Månens bevægelser over den flade jord med elektromagnetisme. Den holder ikke en meter, og den forklarer ikke hvordan dette skulle virke i tusindvis af kilometers højde, andet end med noget forvrøvlet sludder om, at det er trådløst med elektromagnetiske felter kaldt æteren. Det er det sædvanlige FE-sludder uden bund i virkeligheden.

Herefter skal der sættes spørgsmålstegn ved faktatjekkerne, og hvorfor nu det? Ja, for det første, så afviser faktatjekkerne, at Nikola Tesla har sagt det, der fremgår af videoen. For det andet, så er det faktisk ikke faktatjekkerne, der siger det. Det er de eksperter som faktatjekkerne taler med, der siger det. Da der ikke foreligger nogen dokumentation for, at Tesla skulle have sagt eller skrevet det påståede, kan det derfor roligt afvises.

At faktatjekkerne skulle lyve og fastholde elitens dagsorden, er blot evidensløse påstande, og kan derfor afvises alene af den grund, men det rejser da to spørgsmål: Hvem er eliten? Hvad er elitens dagsorden?

Lad os se den anden video, som Anita Alexandru vedhæfter:

Den gider jeg ikke bruge meget tid på, for den debunkede jeg i mit allerførste blogindlæg. Hastigheden på Solen hænger simpelthen ikke sammen. Overalt på Jorden hvor Solen er oppe, så er Solens hastighed 15° i timen. Hvis Solen kredsede over en flad jord, så ville hastigheden være højere, når Solen er længst fra Nordpolen end når den er tættest. Endvidere ville hastigheden af Solen være forskellig afhængig af, hvor du ser Solen fra.

Det er helt utroligt, at nogen som helst kan falde for alt det sludder. Enhver der kan bruge sine øjne, kan uden problemer konstatere, at Jorden må være rund. Solopgang og -nedgang. Solen der skinner på undersiden af skyer eller fly før solopgang eller efter solnedgang. Solen der skinner på toppen af høje bygninger eller klinter før solopgang eller efter solnedgang. Skibe der passerer horisonten, og forsvinder nedefra og op eller kommer til syne oppefra og ned. Der er også et argument, som jeg faktisk aldrig har hørt nogen komme med. Uanset hvor klart vejret er, så er der altid lidt dis i luften, men på en klar dag, så er horisonten ved havet altid skarp. Uanset hvor stærk en kikkert eller teleskop man anvender, så er horisonten skarp. Hvis Jorden var flad, så skulle man i princippet kunne se fra Jylland til England. Det kan man naturligvis ikke, men hvorfor bliver horisonten ikke uskarp på grund af disen, hvis Jorden var flad? Hvis man bruger sine sanser, så burde man ikke være i tvivl om, at Jorden er rund.

Nu mangler vi bare lidt evolutionsbenægtelse fra Anita Alexandrus side, men efter dette, så er det nok bare et spørgsmål om tid.

Kommentér på Facebook-opslaget.

Topfoto: Filipe Delgado, Pexels

Del på sociale medier