Depolisering

Hvad i alverden er “depolisering”, er der sikkert nogen der spørger? Jo, det er et ord opfundet af den notoriske konspirationsteoretiker Jette Møller, der nu hedder Jette Sofia Pedersen, bedre kendt som Vendte Jedte. Sandsynligvis betyder ordet “depopulering”, da hun mener, at vaccinerne er led i en skummel plan om at depopulere verden. Med andre ord, at vaccinen slår os vaccinerede ihjel.

I fredags skrev Jette Møller, nu Pedersen, følgende opslag på Facebook:

2030 er danmark reduceret med 2 millioner mennesker. Præcis efter planen.Det er nu du skal tage kampen op eller overveje at flytte din bagdel til Rusland.

Bortset fra de første to linjer, så er resten blot citeret fra den ledsagende video, der sådan set ikke er relevant:

Det der er relevant, er netop de to første linjer, hvor Jette Møller, nu Pedersen, skriver:

»2030 er danmark reduceret med 2 millioner mennesker. Præcis efter planen.Det er nu du skal tage kampen op eller overveje at flytte din bagdel til Rusland. 👇«

Her afslører Jette Møller, nu Pedersen, at hun tilsyneladende er tilhænger af Putin, og at hun ikke tror, at de “depoliserer” i Rusland.

Derudover konstaterer hun, er der er en plan om, at i 2030 er Danmarks befolkning reduceret med to millioner mennesker.

Det skaber dog undren:

Ifølge hendes egne oplysninger fra den 12. marts 2023, skulle Danmarks befolkning, efter regeringens egne aftaler, være nede på 3,8 millioner i 2025. Dette svarer til en reducering på 2,1 millioner mennesker.

Det kan der jo være flere forklaringer på. Enten, så har regeringen indgået en anden aftale, det må så være med WHO. Det kunne også være, at der er en person, der er fuldstændig bims i bøtten, og som har indset, at der ikke kan nå at dø to millioner mennesker inden 2025, hvorfor personen har udsat det i fem år.

Et eller andet sted, så tror jeg, det er det sidste, der er tilfældet.

Kommentér nedenfor eller på Facebook-opslaget.

Topfoto: Pixabay

Del på sociale medier