Klinke, klonke, klinke, klo … Av, for helvede min tommelfinger!

Den lovløse fodermester fra Mols, Kent Nielsen, bedre kendt som Kent “Hold nu kæft, når jeg råber!” Nielsen, har taget initiativ til klinke-klonke-demonstrationer ved Christiansborg hver dag måneden ud. Det meddelte han i en video i søndags:

Klinke-klonke-demonstrationerne er en protest imod WHO’s nye traktat. Da ingen kender det endelige udkast til traktaten, så er det vist bare en af de sædvanlige ligegyldige protester, blot for at være imod.

Imidlertid lader det til, at det er meget alvorligt ment, for den lovløse fodermester fra Mols har ulejliget sig med at oprette en Facebook-gruppe med navnet “Klinke-klonke 2024“, der i skrivende stund har 69 medlemmer.

Den første demoleder i mandags var Magnus Magnus. Magnus Magnus er en erfaren klinke-klonker, og her ses han ved en succesfuld klinke-klonke-demonstration den 5. december 2022:

Imidlertid kniber det vist med at finde demoledere, så i mandags efterlyste den lovløse fodermester fra Mols personer til denne rolle. Han kan nemlig ikke selv komme, da han bor i Jylland, og så vigtigt er det jo heller ikke. Lad os se, hvordan det gik med klinke-klonke-demonstrationen i går:

Hu hej, hvor det går! Hele to deltagere i går formiddags. Derfor er denne epokegørende og vanvittige vigtige video, naturligvis delt både i gruppen, og på den lovløse fodermester fra Mols’ Facebook-væg. Når man har så voldsom succes med sine demoer, så skal det da offentliggøres for hele verden. Men ret skal være ret. Senere steg deltagerantallet til omkring 10 personer:

Hele Danmarks befolkning – i hvert fald 0,0002% af den voksne befolkning – står skulder ved skulder i kampen mod “de onde de” … Men mangler der ikke noget? Hvor er klinke-klonkerne?

Kommentér nedenfor eller på Facebook-opslaget.

Topfoto: Intricate Explorer, Unsplash

Del på sociale medier