Av, av!

Kvinden, der sammen med den gamle satanist og ikke-statistikker, Max Schmeling, har gjort den utrolige opdagelse, at der i starten af covid-19-vaccinationerne blev indberettet flere formodede bivirkninger af vaccinen end senere, har opdaget en spændende retssag … synes hun tilsyneladende selv.

Kvinden er naturligvis ingen anden end kvinden, der efter egen mening altid har ret, og ved alting bedre end nogen anden. Kvinden der offentliggør epokegørende og breaking news i private videoer på Facebook, altså når hun har indsamlet et bestemt beløb til sin “forskning”, for mere epokegørende og breaking, er det jo heller ikke. Kvinden der blander salg af tingeltangel ind i sine videoer med epokegørende og breaking news, som offentligheden jo ikke kan se, for mere epokegørende og breaking, er det jo heller ikke. Kvinden der betragter alle som haters og blokerer dem, hvis de er uenige med hende eller stiller spørgsmål. Kvinden der udsættes for den groveste censur fra alt og alle, men det skyldes måske nok, at hun lider under Dunning-Kruger-effekten så voldsomt, at hun ikke kan se sin egen inkompetence og mangel på seriøsitet. Denne kvinde er naturligvis Vibeke Manniche, der er læge og har en ph.d., ikke må virke som selvstændig læge, har været under et års skærpet tilsyn og ikke er specialiseret inden for noget felt – måske med undtagelse af at underkende speciallægers udtalelser, da hun var kommunallæge, så mange ikke fik tildelt den førtidspension, de var berettiget til.

Denne mageløse kvinde har den 4. maj 2024 skrevet noget så usædvanligt, som et offentligt Facebook-opslag om denne spændende retssag, som hun altså nu har opdaget:

Artiklen er på fransk. Nu er det sådan, at jeg har haft fransk tre år i gymnasiet, og gik på matematisk/fysisk linje, så derfor forstår jeg ikke en hujende fis af, hvad der står i artiklen. Men så er det godt, at man har adgang til Google Translate, for så kan den oversættes til et nogenlunde forståeligt dansk.

Artiklen handler om den professionelle franske fodboldspiller – der ifølge artiklen ikke er antivaxxer eller konspirationsteoretiker – François-Xavier Fumu Tamuzo, der har sagsøgt Pfizer, BioNTech og det franske fodboldforbund.

Og hvorfor har François-Xavier Fumu Tamuzo så sagsøgt Pfizer, BioNTech og det franske fodboldforbund? Jo, som han selv udtaler:

»Men jeg vil gerne forstå, hvorfor min krop holdt op med at arbejde.«

Men hvad er der dog galt med François-Xavier Fumu Tamuzo? Jo, han fik første vaccination den 30. juli 2021, den anden den 23. august 2021, hvorefter han fik gonalgi (knæsmerter) i venstre knæ og tendinopati (irritationstilstande i senerne) i oktober 2021. I marts 2022 fik han en sprængt akillessene lige efter den tredje vaccine. Han må derfor opgive sin fodboldkarriere.

Da denne slags skader er højst usædvanlige og kun meget sjældent ses blandt professionelle fodboldspillere, så vil François-Xavier Fumu Tamuzo, naturligvis have klarhed over, om der er en sammenhæng med vaccinen.

Den 2. juli 2024 skal der være en høring ved retsdomstolen i Paris, hvor det blandt andet skal afgøres, om der skal nedsættes et ekspertpanel, der skal afgøre, om der er årsagssammenhæng mellem vaccinen og François-Xavier Fumu Tamuzos skader.

Nu kender jeg ikke retssystemet i Frankrig, men jeg sidder med et stort spørgsmål. Behøver man virkelig et ekspertpanel for at afgøre det?

Vibeke Manniche, der er læge og har en ph.d., går så videre i sit opslag. Hun skriver nemlig:

»Det er tid til at lægge sag an mod Pfizer/BioNTech..en fransk fodboldspiller går forrest. Mon ikke Christian Eriksen skal følge trop. Og andre vaccine-skadede mennesker.«

Ved Vibeke Manniche om Christian Eriksen var vaccineret? … Nej! Har Vibeke Manniche undersøgt Christian Eriksen? … Nej! Har Vibeke Manniche kendskab til Christian Eriksens lægejournal? … Nej! Er Vibeke Manniche ekspert i corona, covid-19 eller vacciner? … Nej! Hvorfor fanden tillader det kvindemenneske sig så at skrive “Og andre vaccine-skadede mennesker”?

I kommentarerne fandt jeg en sjov tråd. Lad mig introducere Natti Collins, der bor i København, men kommer fra Los Angeles. Ifølge hendes Facebook-profil er hun chef på FreelancerHn, der en spansk Facebook-side, med fokus på computergrafik, fotografering og fotomanipulation. Desuden er Natti Collins jurist hos “Jura & Partneres” (nej, der er ikke et e for meget), et firma jeg ikke kan finde. Dog er der i Slovakiet et firma med navnet “JURA & Partners”, men det er nok for langt at pendle. På den baggrund kan vi nok konkludere, at hun er meget letsindig med sandheden.

Natti Collins er også administrator i den offentlige Facebook-gruppe “Ikke vaccineret“, som hun selv startede den 18. juni 2021.

Lad os se, hvilke intelligente ting, som Natti Collins har at sige i kommentarerne (spoiler alert: Absolut ingenting):

Kommentarer fra Vibeke Manniches opslag

Kommentarer fra Vibeke Manniches opslag

Kommentarer fra Vibeke Manniches opslag

Natti Collins starter tråden med, at nævne den kvinde, der fik 11 millioner i erstatning for tabt erhvervsevne, men tror tilsyneladende, at det var på grund af Pfizer-vaccinen.

Da hun efterfølgende bliver oplyst om, at det var på grund af AstraZeneca-vaccinen, og at der er forskel på AstraZeneca- og Pfizer-vaccinen, har jeg sjældent set så dumme bedrevidende svar som hendes. Blandt andet, at hun ikke vil diskutere “da jeg sagde rimelig godt ind i hvad det er at jeg ved omkring lige præcis det som jurist”.

Husk det, kære venner! Næste gang I har brug for viden om vacciner, så gå til en jurist. Ganske som I naturligvis tager til en klaverstemmer for at få vejledning i dyrkning af gulerødder.

Ak ja! Der kunne skrives en meget, meget tynd bog, om det Vibeke Manniche ved. Bogen om det som Natti Collins ved bliver rigtig meget tynd, for den ville kun have overskriften “Hvad Natti Collins ved” samt en side med teksten “Intet.”

Kommentér nedenfor eller på Facebook-opslaget.

Topfoto: Mika Baumeister, Unsplash

Del på sociale medier