Febrilske frimurere

Det er lang tid siden, at jeg har skrevet om Martin Tidsvilde. Han har i en lang periode mest lavet opslag om, hvordan det går med hans forberedelser til sæsonens kommende foredrag. De der foredrag, hvor næsten ingen kommer, og hvor de få der kommer, allerede tror på hans falske forestillinger.

Som man kan se af hans opslag, så starter han også dette opslag med at beskrive sine forberedelser til foredragene, men så fortsætter han:

»Jeg kan godt mærke at frimurenes plan er ved at smuldre, først ville de erklære mig som idiot omkring kongemagten, deres plan B, på det område er så at fortælle at vores konge ikke har magt, fordi nogle bestemmer over ham, og nu jeg er ved at lave en oversigt over den magt, så bliver de mere febrilske, for nogle har jo gået rundt og fortalt den historie som frimurene gerne ville have fortalt, hvad nu når sandheden også på det område bliver afsløret??
Modtog to mails i dag om nogle ting jeg lige skulle udfylde for at gennemføre salget!!! jeg har nu slet ikke købt noget og kan heller ikke købe noget på nettet, så de blev slettet igen, men det viser at man nu er lidt presset, og godt for det.«

Martin Tidsvilde kan altså mærke, at frimurernes plan er ved at smuldre. Deres plan A skulle så være at erklære Martin Tidsvilde som en idiot omkring kongemagten. Af en eller anden grund, så tror jeg ikke, at det behøver en plan fra frimurernes side. Faktisk behøves der ikke en plan fra nogens side. Enhver i besiddelse af bare lidt sund fornuft kan se, at Martin Tidsvilde er en idiot omkring kongemagten.

Alligevel, så har frimurerne en plan B, skønt de ikke har haft en plan A, men så kan man jo bare hoppe direkte til plan B, hvis man ikke har en plan A. Plan B skulle så være at fortælle, at vores konge ikke har magt, fordi nogle bestemmer over ham … Men er det dybest set ikke bare en effektuering af plan A? Det er jo bare en forklaring på, hvorfor Martin Tidsvilde er en idiot omkring kongemagten. Nåh, men ligesom frimurerne, eller nogen anden, ikke behøver en plan A, så behøver de heller ikke en plan B. De af os der ikke er konspirationsteoretikere, og kender Martin Tidsvilde, synes allerede, han er en idiot omkring kongemagten, og hvis vi fortæller andre om Martin Tidsvilde, så synes de også, at Martin Tidsvilde er en idiot omkring kongemagten.

Martin Tidsvilde har også modtaget to mails. Han skulle udfylde nogle ting, for at gennemføre et køb, som han ikke har foretaget. Dem har han naturligvis slettet, men det viser, at man er lidt presset. Puha ja! “Man” er så presset, at Martin Tidsvilde får lov til at offentliggøre sit foredragsprogram:

De mails som Martin Tidsvilde har fået, er naturligvis phishing-mails, hvor nogen prøver at lokke oplysninger ud af en, der bruges til svindel. Mon ikke, at de fleste har fået sådanne mails eller SMS’er? Personligt har jeg da for nylig fået SMS’er, hvor jeg skal indtaste oplysninger på en tvivlsom hjemmeside for at hente pakker fra PostNord. Jeg har gennem tiden modtaget utallige mails, hvor jeg skal indtaste oplysninger eller betale for at få udbetalt penge. Senest har jeg fået beskeder på Det Sovende Fårs Messenger, hvor jeg skal reagere hurtigt for at forhindre, at min Facebook-side lukkes ned. Alle disse beskeder har jeg anmeldt og markeret som spam, men det betyder ikke, at frimurerne er efter mig. Blot at nogle skruppelløse svindlere skyder med spredehagl, og masseudsender mails eller SMS’er for at narre penge ud af folk.

Nu er Martin Tidsvilde så i gang med at afsløre “sandheden” om Kongens magt, så nu er frimurerne febrilske. Jeg er nu ganske sikker på, at frimurerne ikke er spor febrilske. Højst lidt irriteret over, at idioter omkring kongemagten render rundt, og spreder paranoide løgne om dem. Frimurerne og andre er da fuldstændig ligeglade med den ubetydelige, tossede automatikmekaniker og idiot omkring kongemagten, Martin Tidsvilde, hvor hovedparten af Danmarks befolkning slet ikke kender ham, når man nævner ham. Fortæller man så, at Martin Tidsvilde er forfatteren bag den bog, hvor han påstår, at Prins Henrik blev myrdet, så vil nogle af dem udbryde “Nåååh! Ham idioten omkring kongemagten!”

Kommentér nedenfor eller på Facebook-opslaget.

Topfoto: Jim Robinson, Unsplash

Del på sociale medier