Det usynlige paradoks

De fleste der følger med i konspirationsteoretiske kredse, vil unægtelig have bemærket, at der blandt mange konspirationsteoretikere er vokset et glødende religionsvanvid frem.

Se, det seneste opslag jeg har set på Facebook, hævder, at der i danske ateisters hjerte brænder et ekstremt paradoks, og hvem kunne dog finde på at hævde det:

Profilen er slettet

Selvfølgelig! Hvem andre end den bindegale, religionsvanvittige ærkekulturracist, Tommy Koed, der kalder sig Tommy Mattheus på Facebook, kunne dog finde på at skrive sådan en gang forvrøvlet ævl.

Lad os lige tage hele opslaget:

»Den danske ateists paradoks.
I hjertet af den danske ateist brænder et paradoks så ekstremt, at ingen endnu har talt om det.
I midten af vor danske flag Dannebrog ligger det majestætisk Kors fra vor Frelser, vort flag som er et udtryk for vor land, er altså en tilbedelse af Jesus Kristus ofring på Korset.
Den danske ateist kan og vil jo ikke stå ved dette, og derfor står den danske ateist i paradokset:
Du er enten dansk kristen eller landsforræder.«

Vi stater lige bagfra, for der er ikke tale om et paradoks, men om et valg. Et latterligt valg, men ikke desto mindre et valg. Et paradoks ville være noget a la:

»Hvis I skal slås herinde, så er det ud!«

Eller:

»Hvis det skal forsætte på denne måde, så må det holde op!«

Et paradoks er altså noget selvmodsigende.

Tommy Koed har imidlertid glemt nogle valgmuligheder. F.eks. dansk jøde, dansk muslim (nu flipper han ud, hvis han læser dette), dansk hindu, dansk buddhist og så selvfølgelig dansk ateist m.fl. Og hvorfor har Tommy Koed så glemt dem? Jo, fordi han tilsyneladende skider på grundlovens § 67, der giver os religionsfrihed. Og hvad kalder man folk, der skider på den danske grundlov? … Jeg vil lade det være op til læseren at gætte på et ord.

Så skriver Tommy Koed også om dannebrog, og hvordan der ligger et kors på det. Her rammer Tommy Koed jo hovedet på sømmet, for korset ligger ned. Det er altså væltet. Hvordan mon han vil forklare den?

Desuden brugte romerne slet ikke det kristne kors til korsfæstelser. De “kors” der blev brugt, var sandsynligvis T-formede. Hertil kommer, at korset faktisk kom før kristendommen.

Tommy Koed skulle nok se at få styr på fakta, inden han hælder sine afskyelige holdninger ned over andre. Som de fleste konspirationsteoretikere tror han imidlertid, at han har fundet den endegyldige sandhed. Denne gang pakket ind i en omgang afskyelig religionsvanvid. “Hey Tommy! Den spanske inkvisition har ringet. De står lige og mangler en fyr som dig.”

Som jeg tidligere har skrevet, så ønsker jeg ikke død over nogen. Jeg plejer gerne at skrive, at verden ikke bliver et dårligere sted, når en eller anden person forlader den, men i Tommy Koeds tilfælde, vil jeg nok mene, at verden bliver et bedre sted, når han forlader den.

Kommentér nedenfor eller på Facebook-opslaget.

Topfoto: Alina Sofia, Unsplash

Del på sociale medier

2 Kommentarer on “Det usynlige paradoks

  1. Hvor mange profiler har den galning? Er det ikke også ham, der kalder sig Thomas Helena i kommentarsporet?

    1. Thomas Helena er i virkeligheden to personer. Ægteparret Thomas og Helena Vernholm, der driver kirken (hold fast) New Heart New Spirit Alpha Omega Holy Assembly i Portugal.
      https://www.nhnsaoha.net/about-us
      Mig bekendt har Tommy Koed kun en profil på Facebook. Tidligere har han haft en under sit eget navn, så en under navnet Tommy Andersen, så en under navnet Tommy Skovgård. De blev alle slettet af Facebook … Wonder why?

Comments are closed.