Den nyttige idiot

Kender I det, hvor man bare bliver så træt af de samme idiotiske påstande fra konspirationsteoretikere.

Et rigtig godt eksempel, er Kent Nielsen, I ved han der beder andre holde kæft, når han råber.

Han har nemlig offentliggjort et opslag om, hvad han selv kalder ” Skadetal efter de påståede vacciner i dk marts måned 2024.” At tallene så er pr. 29. februar 2024 og dermed ikke er fra marts, er så en anden sag:

Kent Nielsen skriver, at der samlet er 208.947 officielle skader. Det må da snart gå op for den båtnakke, at der ikke er tale om vaccineskader, men om indberettede formodede bivirkninger. Der står direkte i vilkårene for brug af Lægemiddelstyrelsens bivirkningsoversigter:

»Indberetninger er kun formodede bivirkninger
Når læger, patienter eller pårørende melder bivirkninger til Lægemiddelstyrelsen, behøver de blot at have en formodning om, at de oplevede symptomer er bivirkninger til en bestemt medicin. En indberetning om en formodet bivirkning er derfor ikke det samme som en faktisk sammenhæng mellem medicinen og de oplevede symptomer.«

Det samme står under alle medikamenter, under punktet “Vigtig information om Interaktive bivirkningsoversigter” forneden på siderne. Her fremgår det også:

»Interaktive bivirkningsoversigter kan ikke bruges til at beregne sandsynligheden for at opleve bivirkninger ved en bestemt type medicin.«

Det må da være klart for enhver idiot, at der ikke er tale om vaccineskader. Helt interessant bliver det, når vi ser på tallene pr. 9. oktober 2023, som Kent Nielsen også har offentliggjort:

Her er tallene for formodede bivirkninger på 208.595 lidelser. Det vil sige, at fra den 9. oktober 2023 til den 29. februar 2024 er der sket indberetninger af 352 formodede bivirkninger. Ikke meget i betragtning af, at vaccinationerne var på sit højeste i den periode.

Hertil kommer, at der ikke er tale om 208.947 enkeltstående indberetninger, men 208.947 formodede bivirkninger fordelt på 64.372 indberetninger. Heraf er antallet af alvorlige indberetninger inklusive dødsfald på 6.679.

Lang, langt hovedparten af indberetningerne, er fra velkendte, uskadelige og forbigående bivirkninger, eller har ingen sammenhæng med vaccinen.

Det kan også undre, at Kent Nielsen stadig medtager tal fra AstraZeneca- og Johnson & Johnson-vaccinerne. De var kun i brug i få måneder i starten af 2021, og de eneste to dødsfald, der sættes i forbindelse med vaccinen, stammer fra AstraZeneca-vaccinen.

Udover, at Kent Nielsen er dum, så er han også frygtelig naiv. Det vidner dette opslag om:

I betragtning af, at vi har at gøre med en person, der render rundt og kalder andre for massemordere og landsforrædere, så er det imponerende så meget, som han læner sig op af landsforræderi. Han støtter åbenlyst en diktator, der absolut ikke har gode hensigter.

Efter dette opslag, så er der ingen tvivl om, at Kent Nielsen er en af Putins nyttige idioter. Det samme kan så siges om de 46 personer, der i skrivende stund har liket opslaget.

At Kent Nielsen tilsyneladende også lider af storhedsvanvid, fremgår af et af hans seneste opslag:

For de langsomtfattende vil jeg skrive dette, Coronabedraget og klimabedraget er faldet og derfor vil globalisterne falde hen til en krig, hvorved de tror at de tror at de kan reddes deres.  Vi må derfor stå på og fred

Nej, dit fjols! Hverken corona- og klimabedraget er faldet, for der findes intet corona- og klimabedrag, der kan falde, med mindre vi selvfølgelig medtager påstande om, at der er et corona- og klimabedrag, for de er faldet for længst. Og så er det da utroligt, at en person der kalder andre for “langtsomtfattende” (et ord der ikke eksisterer) har et så ubehjælpsomt sprog: “, … hvorved de tror at de tror …”, “Vi må derfor stå på og fred”.

Hvis Kent Nielsen ønsker at tiltrække sig PET’s og politiets opmærksomhed, så tror jeg det er lykkedes. Magen til kæmpe antimyndighedsekstremist, konspirationsteoretiker og tosse, skal man lede længe efter.

Kommentér nedenfor eller på Facebook-opslaget.

Topfoto: Nathan Dumlao, Unsplash

Del på sociale medier