Jubiii! Nu skal vi på Maggedonalds!

Helt præcis, så skal vi på McDonald’s i Brønderslev.

Der har Annette Narimani nemlig været for nyligt med sine børn, hvor hun tilsyneladende købte en hel kasse nuggets til deling med sine børn. Hun skriver:

»I hele landet, udleverer McDonald’s en ekstra kop eller lignende, hvis man har brug for det.
Vi plejer at købe nuggets til at dele, og beder om en ekstra kasse. McDonald’s i Brønderslev er åbenbart ikke en familierestaurant, for her fik jeg at vide: “Det er sidste gang, du kan få en ekstra kasse”.
Så måtte jeg jo meddele, det hermed er sidste gang, jeg har handlet der.«
Jeg har skåret et billede væk i opslaget. Det kan ses på det originale opslag, ved at følge linket nederst på siden.


Det lader til, at det ikke er første gang, at Annette Narimani besøger McDonald’s i Brønderslev. Hvorfor skulle ekspedienten ellers sige “Det er sidste gang, du kan få en ekstra kasse”. Annette Narimani har tilsyneladende bedt om ekstra kasser før. Lidt underligt, når hun allerede render rundt med to.

Herudover må vi konstatere, at Annette Narimani har været på samtlige McDonald’s i Danmark, siden hun ved, at McDonald’s udleverer en ekstra kop eller lignende i hele landet.

Se, dette opslag fra Annette Narimani, falder ikke i helt god jord hos alle, da mange mener, at hun slet ikke burde fylde sine børn med junkfood, og slet ikke fra McDonald’s.

I kommentarerne uddyber Annette Narimani derfor, hvorfor hun af og til er på McDonald’s:

»Vi har altid madpakke med, faktisk nyder vi at lave mad.
Men der er nogle gange, hvor tid, lokation, og øvrige demografiske parametre gør, vi står i en situation, hvor tiden er skredet… eller hvor mor her har planlagt dårligt og over evne.
Så kører vi forbi junk-biksen.«


Vi kan starte med at konstatere, at de ikke altid har madpakke med. Dernæst, at hun undertiden planlægger dårligt og over evne … Her er der nok nogle, der ville mene, at det gør hun det meste af tiden. F.eks. skulle hun jo stå for Frihedslistens ungdomsafdeling, men der sker ikke en dyt i butikken. Mon ikke hun tit må forbi junk-biksen.

Annette Narimani skriver også:

»Og det er jo fordi vi netop er på farten, vi har brug for en ekstra papkasse, så de to små kan dele nuggets på bagsædet.«

Se, nu har jeg meget dårlige erfaringer med børn, der spiser på bagsædet af en bil. Faktisk har jeg meget dårlige erfaringer med spisning i bilen, i det hele taget. Man fristes næsten til at tro, at Annette Narimanis bil kunne udgøre en sundhedsrisiko.

Og hvad mener hun i opslaget med, at McDonald’s i Brønderslev ikke er en familierestaurant? Hun spiser der jo ikke. Det hun bestiller, er jo takeaway, som hun sikkert har købt i McDonald’s drive-in. Jo, McDonald’s i Brønderslev har skam en drive-in. Hvis de nu bare spiste på McDonald’s, så kunne de jo nøjes med én kasse, når de sidder samlet om bordet i restauranten, ligesom hun ville kunne højne hygiejnen i sin bil.

Lad os se nogle af kommentarerne til opslaget.


Lene Hebsgaard kommenterer med et billede, der skal forestille en reklame fra Burger King for en insektburger. Dette billede stammer fra en konkurrence i 2019 med navnet “Burger King Student Integrated Campaign Challenge” og er lavet af nogle studerende. Jeg har ikke kunnet konstatere, at det er et produkt, som Burger King har eller har haft på menuen, men det kan jo være det kommer engang i fremtiden.

Så foreslår Sofus Tjip, at Annette Narimani køber to kasser nuggets, og smider indholdet af den ene i skraldespanden, mens ekspedienten ser det, for det ville da få dem til at spærre øjnene op. Ja, det ville der jo ikke være noget at sige til. Jeg tror også, at jeg ville spærre øjnene op, for hvem fanden er så dum at købe to kasser med McNuggets, blot for at hælde indholdet af den ene kasse i skraldespanden. Det er da en fandens dyr kasse.


Vi har Michael Hastrup Bendsen, der er overbevist om, at McDonald’s vil gå ned – bare så de ved det. HELE lortet ryger, for nu er det satme nok.

Så har vi Anette Bech, der er rystet over, at nogle overhovedet kan finde på at spise på McDonald’s, som hun kobler sammen med frimurerne i det billede hun indsætter i kommentaren.


Livah Sunshines børn har aldrig været på McDonald’s, hvilket næppe kommer bag på dem, der kender hende.

Til sidst har vi en præmiekonspirationsteoretiker, nemlig Jullie Minch, der hævder, at der er “massere” af beviser på, at McDonald’s serverer menneskekød, måske ikke i Danmark, men “massere” af historier omkring USA.

Her kan jeg så afsløre, at der ikke er “massere” af beviser, men derimod “massere” af konspirationsteoretikere, der spreder “massere” af falske historier om det (måske skulle Jullie Minch overveje at slå autokorrektur fra på sin telefon). Faktisk har jeg selv skrevet om det på min Facebook-side helt tilbage til den 9. april 2022. En af de konspirationsteorier, der bare ikke vil dø, men konstant genopstår, og bliver spredt på ny.

I kommentarerne trækker Annette Narimani også lidt i land. Hun skriver blandt andet, at hun udvikler på en blog med veganeropskrifter. Hun linker som et eksempel på et Facebook-opslag hun har lavet, hvor hun deler en opskrift, der er slået op på en Facebook-side med navnet “Bønner-, Linser-, div. Grønttetter”. Er det bare mig eller er det et mærkeligt navn? Burde den ikke hedde “Bønne-, linse- og grøntretter” eller bare kort og godt “Grøntretter”? Grønttetter har jeg i hvert fald aldrig hørt om. Nåh, men den veganske opskrift er en opskrift på “Tortellini med gulerødder”, og dermed røg det veganske allerede i vasken. Tortellini er en pasta, og pastadej indeholder æg. Desuden kan man ikke bruge en hvilken som helst tortellini, for det er en fyldt pastatype, der traditionelt er fyldt med kød. Vegetariske udgaver kan dog fås. Herudover indeholder opskriften følgende: “1 creme fine vegetabilsk fløde” og der er et billede til opslaget med en flaske Cremefine 15%. Men Cremefine 15% er et mælkebaseret blandingsprodukt, hvor de 15% blot står for, at den indeholder 15% vegetabilsk olie, og der findes ingen Cremefine, der er fuldstændig vegetabilsk. Dette er ikke en vegansk ret, da veganere hverken indtager æg eller mejeriprodukter. Det er en vegetarisk ret, og kun hvis tortellinien er uden kød (måske der snart kommer en insektbaseret version).

Jeg kan ikke få ondt af, at man tager sine børn på McDonald’s eller andre lignende steder en gang imellem, men at gøre et stort nummer ud af, at man får at vide, at man i fremtiden ikke kan få en gratis kasse, så går man sgu i små sko. Måske Annette Narimani skulle spørge i sit lokale supermarked, om ikke hun kan få en ekstra gratis plasticpose, næste gang hun køber ind. Jeg er sikker på, at det bliver et rungende nej. Så kan hun jo også boykotte dem.

Annette Narimanis opslag på Facebook, kan ses her.

Kommentér nedenfor eller på Facebook-opslaget.

Del på sociale medier