Tehandleren fra Bornholm: Endnu flere svampe i teen

Tehandleren fra Bornholm, Philip Brandt, demonstrerer på glimrende vis, at de nu tilsætter endnu flere svampe i deres te. Det gør han i et Facebook-opslag fra den 16. oktober 2024:

'Sløret sol', som Tanev og de andre løgnhalse inde i fjernsynet kalder det. Det kunne have været endnu en strålende efterårs-solskinsdag med klar blå himmel som igår, over Bornholm. Men det besluttede de sædvanlige assholes sig for at ødelægge godt og grundigt. Og de færreste løfter så meget som et øjenbryn over forbrydelsen, der foregår lige oven over os. Aldrig har så få haft så meget at stå til regnskab for overfor så mange.

Se opslag

Ledsaget til opslaget, er fem billeder, der alle viser godt vejr på Bornholm. Her er det, der nok har flest skyer:

Himlen over Rønne på Bornholm

Tehandleren mener altså, at Peter Tanev er en løgnhals, men uddyber ikke, hvem de øvrige løgnhalse i fjernsynet er. Måske er det Onkel Reje, der i virkeligheden elsker at gå i bad, skønt han synger, at han ikke kan lide at gå i bad. Det er så lidt pudsigt, at netop Peter Tanev udnævnes til at være en løgnhals. Det må jo betyde, at han lyver, når han fortæller om vejrmanipulation med skypodning.

Nu har “de sædvanlige assholes”, så ødelagt en klar blå himmel over Bornholm. Her må vi antage, at “de sædvanlige assholes” er identiske med “de onde de”, som ingen rigtig kan forklare hvem er. I det her tilfælde må “de onde de”, imidlertid være de atmosfæriske forhold. Puha! Slemme, slemme atmosfæriske forhold! Fy skamme!

Nu ved jeg så ikke, om det kun er mig, men jeg plejer ikke at løfte et øjenbryn over forbrydelser, der ikke finder sted.

Tehandleren slutter så sit opslag af med at skrive:

»Aldrig har så få haft så meget at stå til regnskab for overfor så mange.«

Stå til regnskab for hvad? Og hvor “få” taler vi om? Det skriver tehandleren ikke rigtig noget om. Det gør han imidlertid i kommentarerne til opslaget:

Jesper Lanther: Nååååh ja, det var fordi man i samtlige lufthavne i hele verden, denne dag besluttede at hælde gift i tanken på flyene, uden at informere resten af verden om det. Lige denne dag, brændstof fra specielle tanke. Det har intet med temperaturer og lufttryk at gøre, og slet ikke vanddamp….. - Philip Brandt svarer Jesper Lanther: Tåbelig kommentar, som udstiller en ringe evne til at observere, informere sig ordentligt og derefter reflektere selvstændigt. Sagen er, at dette svineri sker hver eneste dag, dag ud og dag ind, med ganske få undtagelser, hvor vi stadig får lov til at opleve en enkelt dag eller to med klar blå himmel. Lufthavnene har ingen eller meget lidt indflydelse på operationen. Det er en meget lille gruppe, meget indflydelsesrige og meget kyniske personer, som står bag beslutningen om systematisk at tilsætte giftstoffer til flybrændstoffet - især aluminium, barium og strontium i nanoform. Det er alt sammen veldokumenteret. Når disse partikler spredes i luftrummet, får de atmosfærens naturlige indhold af vanddamp til at kondensere omkring disse partikler og danne kunstige cirrusskyer i lange striber, som flyder sammen og over kort tid danner det fænomen, som meteorologerne i de seneste år er begyndt at kalde "sløret sol", som blokerer for en del af sollyset til skade for plantevæksten på jorden. Yderligere opleves et alarmerende forhøjet indhold af især aluminium i jordbundsprøver overalt på kloden; aluminium hæmmer rodvæksten og forkrøbler plantelivet, og er desuden et kendt neurotoksin, som sættes i forbindelse med neurologiske lidelser som alzheimers, parkinson, ADHD, autisme, m.m. Og nej, det har intet med temperatur og lufttryk at gøre - og naturligvis sker det "uden at informere resten af verden om det". For hvis resten af verden VAR informeret om det, så ville helvede bryde løs og de ansvarlige blive lynchet!

Tehandleren er altså en af de chemtrailstroende, der tror at der er tilsat aluminium, barium og strontium til flybrændstoffet, og at en meget lille gruppe af “de onde de” – som han stadig ikke nævner, hvem er – står bag beslutningen. Men er de så en meget lille gruppe, for der skal jo være nogle til at fremskaffe og distribuere de meget store mængder aluminium, barium og strontium, der skal anvendes? Og hvad med de mange ingeniører og flymekanikere, der konstruerer og arbejder med jetmotorer. Skal de slet ikke tage højde for, at der er aluminium, barium og strontium i flybrændstoffet? Vil flybrændstoffet overhovedet kunne brænde ordentligt, med de store mængder aluminium, barium og strontium, der må tilføres, hvis det skulle batte noget?

Det er vist ikke helt så få, der skal stå til regnskab.

Der kommer imidlertid noget, der undrer mig i hans svar. Han skriver jo, at cirrusskyerne dannes ved, at aluminium, barium og strontium virker som frysekerner, der får atmosfærens naturlige indhold af vanddamp til at kondenserer omkring sig … Men er det ikke netop det, som sodpartiklerne og andre støvpartikler i atmosfæren gør? Hvis atmosfæren så er mættet eller overmættet med vanddamp, så kan flyenes kondensstriber netop udvide sig til cirrusskyer.

Tehandlerens andre påstande, er så alle afvist mange gange, så det gider jeg ikke bruge tid på, bortset fra at påpege, at tehandleren ikke har skyggen af dokumentation for sine påstande. Vi må bare konstatere, at tehandleren har en ufattelig “ringe evne til at observere, informere sig ordentligt og derefter reflektere selvstændigt.”

Og hvad sker der så, når man har drukket alt for meget af tehandlerens te:

Rita Henriksen svarer Philip Brandt: Der har været meldt ud fra flere i USA at det IKKE har været chemtrails længe. Det er Gallactic Alliance der nu rytter op. Tro hvad du vil, men WH har overtaget og har hele tiden samarbejdet med GA. Her hos os tænker jeg de er færdige, for der har nu været en fantastisk himmel i lang tid med ægte lammeskyer

Jeg tror, at WH står for White Hats, altså den der hær som visse QAnon-konspirationsteoretikere tror på.

Jeg tror bare, at vi slutter her, men vil dog lige minde Rita Henriksen om, at orkanen Milton netop har hærget staten Florida i USA. Jeg tror ikke, at man havde en fantastisk himmel med lammeskyer under orkanen. Men hvem ved? Måske var det bare Galactic Alliance, der “ryttede” op, og red mod solnedgangen.

Kommentér på Facebook-opslaget.

Topfoto: Koko Rahmadie, Pexels

Del på sociale medier