Den Ternede Skjorte åbner og lukker

I dag kl. 13.15 skulle den berygtede konspirationsteoretiker og antimyndighedsekstremist, Kent Nielsen, kendt som Den Ternede Skjorte, starte sin afsoning af 50 dages fængsel i Sdr. Omme Fængsel, der er et åbent fængsel … Eller det troede han i hvert fald. Undervejs til afsoningen fik han nemlig at vide, at hans sag var revurderet, og at han på grund af forbrydelsens art, skal afsone i et lukket fængsel eller en arrest.

I dag kl 1315 skulle jeg møde til 50 dages afsoning i Sdr Omme åbent fængsel, men nogen har forpurret dette ca 1 1/2 time før afsoning. Nu skal jeg vente på en ny indkaldelse til afsoning enten i et lukket fængsel eller i en arrest. Åbenbart er jeg en radikalt farlig type, der kan radikaliser andre og jeg skal nu have ekstra straf for at ytre, hvad jeg mener staffen bør være for at bedrage folk til skade og tidlig død. Dette land er helt til hundene. Kent Nielsen 21/10 24

Se opslag

Først et afslag på afsoning med fodlænke, og nu en afsoning i et åbent fængsel, der er blevet ændret til afsoning i et lukket fængsel.

Den Ternede Skjorte og dens skøre knapper, kan tilsyneladende slet ikke se alvoren i forbrydelsen.

Jeg vil blot bemærke til Den Ternede Skjortes opslag, at selvfølgelig er dette land helt til hundene. I 2000 var der 550.000 hunde i Danmark. I 2021 var der 805.000 hunde. Den Ternede Skjorte må være af udenlandsk herkomst siden, at den ikke ved, at det hedder “helt til rotterne” eller at “gå i hundene” … eller også mangler den blot selverkendelse.

Kommentér på Facebook-opslaget.

Topfoto: Hédi Benyounes, Unsplash

Del på sociale medier