Den Ternede Skjortes storvask

Den 11. december 2024, kl. 9.00 skal Kent Nielsen, kendt som Den Ternede Skjorte, i Retten i Sønderborg.

Her står han tiltalt i 14 forhold for overskridelse af straffelovens § 119 a og § 264 d. Det meddelte han i et opslag i går, hvor han også offentliggjorde billeder af anklageskriftet:

Et nyt anklageskrift med 14 tiltalepunkter, har jeg modtaget her til formiddag. Det burde ellers i dag være klart for enhver, at de påståede coronavacciner har dræbt og skadet en masse mennesker i dk og at de forsat gør det. De 14 nye tiltaler går grundlæggende på at jeg har sagt, at en masse mennesker er døde og skadede af de påståede vacciner, til ansatte i centre og klinikker. Og at de deltager i et folkemord. Straffelovens 119a og 264d. Disse udtagelser er jo ikke usande, men der går noget tid for ting kommer frem i dk. Så tiden vil vise, om jeg bliver dømt for disse ting. Hvilket jeg jo nok gør til en start. Jeg har streget navne ud i anklageskriftet, for at undgå flere sigtelser, men jeg har så nu de fulde navne på flere medskyldige i mord og skadepåførsel med de påståede coronavacciner. Jeg skal i retten i Sønderborg 11 dec 24, med disse nye tiltaler. Tænk sig at ville burre folk inde der peger mord og lemlæstelse ud, endda med tal fra vores egne myndigheder, imens at det sker. I det hele taget at burre folk inde for at sige noget, som andre finder krænkende, et jo helt derud af og burde ikke hører hjemme nogen steder. Stikker man noget i folk der dræber dem, så er man en morder også selv om folk er manipuleret til at lade sig stikke. Hvilket burde være Alm logik. Får vi ikke stoppet mRNA genteknologien, så er vi alle færdige, så jeg må bede folk fatte mod og hjælpe til med at få oplyst folk om de påståede vacciner på alskens vis. Tilslut jeg meget gerne Operation Dagslys. Se eller gense de nævnte videoer her og de mange andre videoer fra Coronabedragstiden her: https://t.me/KentNielsen

Se opslag

I straffelovens § 119 a står:

»Den, som krænker en af de i § 119 nævnte personers fred ved at kontakte, forfølge eller på anden måde chikanere den pågældende under udførelsen af tjenesten eller hvervet eller i anledning af samme, straffes med bøde eller fængsel indtil 2 år.
Stk. 2. Ved fastsættelse af straffen skal der lægges vægt på den betydning, som lovovertrædelsen kan have for den pågældendes udførelse af tjenesten eller hvervet.«

Personkredsen i § 119 er personer “hvem det påhviler at handle i medfør af offentlig tjeneste eller hverv, under udførelsen af tjenesten eller hvervet eller i anledning af samme”. Det er altså personer i offentlig tjeneste.

I straffelovens § 264 d står:

»Med bøde eller fængsel indtil 6 måneder straffes den, som uberettiget videregiver meddelelser eller billeder vedrørende en andens private forhold eller i øvrigt billeder af den pågældende under omstændigheder, der åbenbart kan forlanges unddraget en bredere offentlighed. Bestemmelsen finder også anvendelse, hvor meddelelsen eller billedet vedrører en afdød person.
Stk. 2. Foreligger der under hensyn til oplysningernes eller videregivelsens karakter og omfang eller antallet af berørte personer særligt skærpende omstændigheder, kan straffen stige til fængsel indtil 3 år.«

En ting jeg bemærker, er, at anklageskriftet er opdelt i to. Et fra den 3. marts 2023 med otte tiltaler, og et tillægsanklageskrift med de resterende tiltaler fra den 28. november 2023. Indkaldelsen til retsmødet er fra den 11. oktober 2024. Der skal vist tilføres flere ressourcer til domstolene.

Under de enkelte tiltalepunkter er angivet lister med de udsagn, som Den Ternede Skjorte har sagt og råbt. Her er et lille uddrag:

  • I er med til at skade og dræbe borgere i det her land.
  • I er medskyldige i folkemord.
  • I er landsforrædere der er med til at dræbe borgere i det her land.
  • I er medskyldige i det her mord og I står til at blive straffet for det her mord som I er med i.
  • Du har da ikke lyst til at blive hængt på gaden?
  • Uduelige mordere og tabere som jer.
  • Hvor mange sygeplejersker tror du sagde det og efterfølgende blev hængt i gaderne.
  • Forbandede fucking landsforrædere og folkemordere.
  • I er nogle fucking tabere der myrder borgerne.
  • 83.000 myrdet.
  • 190.000 skadede.

Som nævnt er dette blot et lille uddrag, men i min verden er det meget langt over grænserne for, hvad man kan tillade sig at sige og råbe til andre mennesker, når man ikke har skyggen af dokumentation for sine påstande. Bemærk også, at Den Ternede Skjorte dengang påstod, at der var 83.000 myrdede af vaccinerne. Dette tal byggede på de forkerte tal som Statens Serum Institut (SSI) udleverede til den gamle satanist og selverklærede statistiker, Max Schmeling. Skønt Max Schmeling hurtigt blev orienteret af SSI om, at tallene var det totale antal døde vaccinerede i perioden 1. december 2020 til 30. september 2022, og ikke dem der var døde 30 dage efter 1., 2. og 3. stik, så meldte Max Schmeling det først ud en måned efter, da TjekDet offentliggjorde denne artikel. Den Ternede Skjorte har aldrig indrømmet, at de 83.000 myrdede ikke passede, men han har da nedjusteret tallet til 9.262. Tilsyneladende i den tro, at man bliver udødelig efter at være blevet vaccineret. Det skal også bemærkes, at WHO har estimeret, at vaccinen har forhindret 17.000 dødsfald alene i Danmark. Dermed er vaccinen stadig mere gavnlig end skadelig, hvis Den Ternede Skjorte havde ret i, at 9.262 var døde af vaccinen.

Skønt alle Den Ternede Skjortes påstande er løgne fra ende til anden, så forsvarer han sig selv med, at hans udtalelser ikke er usande. Også hans følgere anser, at han bliver retsforfulgt for at fortælle sandheden. Nej, Den Ternede Skjorte bliver retsforfulgt for at chikanere og svine uskyldige mennesker til med løgnagtige påstande.

Den Ternede Skjorte er nu blevet så snavset, at der er arrangeret offentlig storvask.

Til sidst skal vi lige se en kommentar fra kommentarsporet:

Skal vi oddse på hvor længe der går før dine to topfans, kritisk perspektiv og det lallende idiot får, skriver om det?

Svaret er, at det tog “det lallende idiot får” 20 timer og 59 minutter fra Den Ternede Skjortes opslag til udgivelsen af dette blogindlæg. Desuden tror jeg hverken Kritisk Perspektiv eller “det lallende idiot får” er topfans. Den titel overlader jeg til Den Ternede Skjortes skøre knapper.

Kommentér på Facebook-opslaget.

Topfoto: KATRIN BOLOVTSOVA, Pexels

Del på sociale medier