World Council for Unhealthiness Denmark

I forbindelse med Operation Buldermør … Nåh nej! Operation Dagslys så har vi hørt, at de drager ud til vaccinationscentrene for at aflevere en NoL (Notice of Liability, eller Notifikation om Ansvarspådragelse (NoA) på dansk) til vaccinatørerne og de ansvarlige for vaccinationerne.

Denne såkaldte NoL stammer fra World Council for Health Denmark. Men det har intet med en NoL at gøre, som heller ikke har retsgyldighed i øvrigt. Men hvad er World Council for Health (WCH) egentlig?

I den engelske Wikipedia-artikel om WCH står der som det første:

»World Council for Health er en pseudo-medicinsk organisation dedikeret til at sprede misinformation for at modvirke COVID-19-vaccination og fremme falske COVID-19-behandlinger.«

Det er med andre ord en antivaxxer-organisation. Det skal også bemærkes, at WCH er tilknyttet Children’s Health Defence, der også er en antivaxxer-organisation, ledet af Robert F. Kennedy Jr.

Dermed er WCH’s troværdighed allerede på et minimum.

Men hvad står der så egentlig i denne såkaldte NoL:

»Med mindre følgende forhold informeres til hver enkelt vaccinekunde, er der efter vor opfattelse tale om et brud på reglerne i Sundhedsloven om informeret samtykke.

  1. Risikoen for at få Covid-19 øges for hver injektion, der gives (1).
  2. Uafhængige forskere i USA, Canada, Japan og Tyskland har fundet kontaminering af Pfizers Covid-19 vacciner med DNA fra colibakterier, SV40 og genetiske koder for antibiotikaresistens (2). DNA indholdet i vaccinerne overskrider gældende grænseværdier(2). Lægemiddelstyrelsen har erkendt, at både DNA og SV40 findes i vaccinerne og at LMST ikke gjorde indsigelse da man skiftede fremstillingsproces efter godkendelsen (3). SV40 anvendes i genterapi og er kendt for at promovere cancer. (4)
  3. Studier antyder, at forekomsten og alvorligheden af cancer stiger for hver injektion (5, se kilde 22, 23, 38).
  4. Covid-19 vaccinerne er udviklet af genmanipulerede colibakterier (proces 2) og falder ind under kriterierne for genterapi. De anbefalede procedurer for sikkerhed vedrørende disse genetiske vacciner er ikke fulgt under fremstillingen og der er ikke foretaget regelret regulatorisk kontrol på disse vacciner (4, 5, 7, 8). Der er ikke foretaget randomiserede kliniske undersøgelser på disse mRNA-vacciner, som de er massefremstillet i proces 2, der er baseret på store mængder hurtigt delende colibakterier. De kliniske forsøg, der ofte henvises til, er relateret til proces 1, der er baseret på en anden fremstillingsproces (PCR), hvor oprensning for DNA er nemmere. Den betingede godkendelse er givet på basis af proces 1, – ikke på proces 2. De to fremstillingsprocesser er signifikant forskellige, idet de kun 252 testpersoner, der fik vacciner fra proces 2 havde 2,5% flere bivirkninger end testpersonerne fra proces 1. Testpersonerne blev ikke sammenlignet med placebo (6).
  5. Der er fundet statistisk signifikant sammenhæng mellem overdødelighed og disse vacciner (9).
  6. Der er en risiko for a disse vacciner kan forårsage sterilitet (10, 12).
  7. Der er dokumentation for, at disse vacciner øger risikoen for nedsat kognitiv funktion og fremskynder alzheimers (5, 11).

Du er hermed informeret om disse risici. Vi vil venligst anmode dig om at underskrive, at du har informeret dine patienter om ovenstående risici forud for vaccinering og returnere en kopi
af dette brev underskrevet til WCH Denmark på mail info@wch-denmark.org

Dato og tydeligt navn __________ Underskrift __________

Med venlig hilsen

World Council for Health Denmark«

WCH Denmark linker så til “dokumentation” for deres påstande, angivet ved numrene foroven. Et af linkene fører videre til denne skrivelse fra Lægemiddelstyrelsen, der er et bidrag til et svar på et åbent brev fra speciallæge Jeanne Rungby. Svaret gennemhuller fuldstændig mange af antivaxxernes påstande, men som sædvanligt så cherry picker og fordrejer antivaxxerne Lægemiddelstyrelsens udtalelser.

Men hvem står for WCH Denmark, og hvem er denne speciallæge, Jeanne Rungby?

Som sædvanligt med den slags hjemmesider, så er der ingen angivelse af, hvem der står for siden. Imidlertid er der en blog på siden, og 30 af de 31 blogindlæg er skrevet af Jeanne Rungby.

Endvidere fik jeg et tip om dette tweet skrevet af Jeanette Rungby:

Det er vores klare opfattelse at der ikke bliver givet informeret samtykke, som loven påskriver, når der gives mRNA 'vacciner'. World Council for Health Danmark har sendt en ansvarspådragelse via mail til borgmestre, politikere i sundhedsudvalg, præster, hørecentre, Danske Lægers Vaccinationsservice, European Life Care Group og Regionen Danmark ved Helene Probst. Det er vores ønske at vaccinatørerne er korrekt oplyst om hvad de medvirker til og at de er personligt ansvarlige for at indhente informeret samtykke baseret på korrekt information til den person, der skal godkende og modtage 'vaccinen'. Alle politikerne har autosvar. Regionen Danmark (Helene Probst) siger, at de ikke har noget ansvar for det informerede samtykke, da det er Sundhedsstyrelsen, der står for uddelegering af opgaven. Alle andre mener ikke de har noget ansvar, fordi de blot lejer deres lokaler ud, til vaccinering. Det er derfor meget vanskeligt at informere og hjælpe vaccinatørerne. Vi ved, at Danske lægers vaccinationsservice, som er en del af European LifeCareGroup, hyrer medicinstuderende og sygeplejersker til at udføre opgaven. De informeres I jobannoncen om at de skal give influenzavaccine, men denne gruppe deltager i mRNA- 'vaccinering'. Det gør os oprigtigt bekymret, at man hyrer unge uerfarne studerende til at udføre denne ansvarsfulde opgave, at give mRNA-vacciner, nu da apoteker, Regioner og praktiserende læger ikke længere deltager i opgaven. Vi har derfor besluttet at lave en plakat, se vedhæftede, som kan hænges op i hospitalskantiner, på medicinstudier, sygeplejeskoler, blandt paramedicinere, som Falckfolk, på biblioteker og i vaccinationslokaler. Se plakaten i nedenfor i næste tweet. Vi har brug for jeres hjælp til at nå vaccinatørerne? Vil i hjælpe med at hænge plakaten op i jeres nærområde? Ansvarspådragelsen og plakaten kan ses her

Jeanne Rungby linker så til siden på WCH Denmark’s hjemmeside med den såkaldte NoL og plakaten.

I tilslutning til sit tweet, afslører hun så i et andet tweet, hvem der har forfattet den såkaldte NoL:

Vores plakat henviser til en ansvarspådragelse, som er formuleret af en speciallæge (mig) og en frivillig afvokat, Eric Sørensen, som kæmper en utrættelig kamp. Advokat Fulmich har siddet i isolationsfængsel i et år for at efterforske pandeminarrativet. I må meget gerne hjælpe med at aflevere både ansvarspådragelsen og hænge plakaten op på vores vegne. Tag gerne en video af det til dokumrntation. Det er sidste udkald… Vaccinerne er et redskab til total kontrol. Husker i Dunkirk, hvor private redede ca. 338.000  soldater (unge mænd , som den gang risikerede deres liv for vores frihed. En frihed vi i dag lader hånt om). - Og helt almindelige fiskere og private bådejere tog turen hen over kanalen. Vi er nødt til at trække på alle kræfter nu. Det er vigtigt at advare disse unge medicinstuderende og sygeplejersker. De aner ikke hvad de går ind til. Langt de fleste af dem starter med meget gode intentioner. Det handler i øvrigt også om at få fremtidens læger og sygeplejersker i dialog og eftertanke for en bedre fremtid - for et bedre sundhedsvæsen.

Det tyder altså på, at WCH Denmark kun er Jeanne Rungby, og hvis denne såkaldte frivillige advokat er den, jeg tror det er, så er hans fornavn dels stavet forkert, dels har han ingen bestalling i Danmark og er bosiddende i Schweiz. Han medvirkede i en video med Connie Ringgaard for næsten tre år siden:

Plakaten som Jeanne Rungby henviser til, er denne:

VIGTIGT NYT OM COVID 19 VACCINER. Hvis du vælger at deltage som vaccinatør i 24/25 influenza programmet, skal du være opmærksom på at du også skal give Covid 19 vacciner. Covid 19 vaccinen er en helt ny mRNA teknologi som stadig mangler at blive forstået fuldt ud. Du bør derfor, som vaccinatør, sørge for at patienten er tilstrækkeligt oplyst til at kunne give informeret samtykke. Ifølge sundhedsloven er fuldt informeret samtykke lovpligtigt. Hent dine relevante værktøjer her [QR-kode]. World Counsil for Health

Som sædvanligt ser vi, at konspirationsteoretikere i almindelighed har svært med sammensatte ord Der er dog en sjov stavefejl i plakaten. Det staves nemlig ikke “Counsil” men “Council”. Stavefejlen er dog rettet i en ny udgave af plakaten, ligesom “vaccine” er kommet i citationstegn. De øvrige fejl er uændret.

Eftersom mRNA-vaccinerne blev taget i brug for næsten fire år siden, at vaccinerne blev fuldt godkendt for to år siden, og mRNA-teknologien er udviklet gennem årtier, så må plakaten siges at være temmelig forældet.

Jeanette Rungby omtaler sig som speciallæge, og det er hun da også. Hun har nemlig speciale i Oto-rhino-laryngologi. Hun er med andre ord øre-, næse- og halslæge, og burde nok konsultere sig selv, med alt det vand hun hælder ud af ørerne.

Operation Buldermør … Nåh nej! Operation Dagslys har så taget denne såkaldte NoL og plakat til sig. Vedrørende plakaten, så får de næppe lov til at hænge den op nogen steder eller den bliver hurtigt fjernet, men den der såkaldte NoL rejser da nogle spørgsmål.

Vil nogen overhovedet underskrive det gamle antivaxxervrøvl? Næppe!

Men hvad nu hvis nogen rent faktisk underskriver den såkaldte NoL, men ikke overholder den? Så vil WCH Denmark, efter deres opfattelse, anse det som et brud på sundhedslovens regler om informeret samtykke … Og hvad så?

Det er totalt gakkelak at rende rundt og uddele den såkaldte NoL, og prøve at hænge plakaten op.

Kommentér på Facebook-opslaget.

Topfoto: Mika Baumeister, Unsplash

Del på sociale medier