Skakbrættet uden brikker at flytte rundt med

Udover at Kent Nielsen, bedre kendt som Den Ternede Skjorte, lyver om, at indberetningerne om formodede bivirkninger er “officielle vaccineskader”, og at der er tusinder af døde og skadede efter vaccinerne, så er der en anden løgn, som Den Ternede Skjorte bliver ved med at gentage.

Disse løgne fremgår i en kommentartråd til dette opslag i den offentlige Facebook-gruppe Operation Dagslys, også kendt som Operation Buldermørke eller Operation Blålys:

Kent Nielsens aller største fan, narkomanen jesper schnoor, er så forelsket i kent, at han simpelthen har lavet en fan side. Nårrh hvor er det sødt.

Se opslag

Som man kan se, så er opslaget skrevet af Dennis Henriksen, der er administrator i gruppen (der er altså noget med konspirationsteoretikere og sammensatte ord). Det er åbenbart indlysende, at Dennis Henriksen ikke kender min blog særlig godt, da den med dette indeholder 187 blogindlæg og adskillige sider. Alle sammen om mange forskellige konspirationsteoretikere og konspiratoriske grupper. Så at kalde det en fanside for Den Ternede Skjorte, er nok at strække sin overdrivelse temmelig langt.

At han så kalder mig narkoman vidner om, hvor lavt niveauet er i gruppen Operation Buldermør … Nåh nej! Den såkaldte Operation Dagslys. Specielt når Dennis Henriksen indrømmer, at han ikke har noget at have det i:

Freedom DK: Følger ikke med på den side og nægter at give den views ved at trykke på linket, men hvor får du fra han er narkoman? Det er ikke en påstand jeg er stødt på før. Han har vist mødtes med Flemming Blicher på et tidspunkt. Dennis Henriksen svarer Freedom DK: Har du set hans profilbillede? Freedom DK svarer Dennis Henriksen: Jeg har set noglebilleder for lang tid siden, men tænkte ikke lige den tanke. Nåå ok, men det kunne bare godt være du havde noget konkret på det, som man kunne holde hans fans oppe på det. Dennis Henriksen svarer Freedom DK: Nårh nej dog ikke

Det er imidlertid ikke opslaget, der er så interessant, men derimod denne kommentartråd:

Henrik Bruusgaard Poulsen: De er jo nede på skolegårds niveau, når de har behov for at gøre den slags. Var det forøvrigt ikke ham, der ikke turde stille op til en live debat med Kent ? Prøv at forestille sig, hvis vores poltikkere gjorde det samme. Oprettede FB grupper hvor de kunne latterliggøre alle dem de var uenige med, men ikke turde debattere med dem face to face - Dennis Henriksen svarer Henrik Bruusgaard Poulsen: Det er jo allerede lidt det de gør - Louise Helene Gjerlufsen svarer Henrik Bruusgaard Poulsen: nej, det var Kent der trak sig. - Henrik Bruusgaard Poulsen svarer Louise Helene Gjerlufsen: skulle Kent Nielsen have trukket sig fra en konfrontation / debat ??
Kent Nielsen svarer Henrik Bruusgaard Poulsen: de er self fulde af løgn. De små sovende får tabere kan intet. Men debattilbuddet står self stadig ved magt. - Henrik Bruusgaard Poulsen svarer Kent Nielsen: hvis jeg husker rigtigt, så trak Jesper sig og “sendte” i stedet en anden, der også pludselig sprang fra lige inden det skulle gå igang ? Kent Nielsen svarer Henrik Bruusgaard Poulsen: Jesper har aldrig turde indgå i en livedebat. Men så meldte en anden sig til en livedebat, der kaldte sig Holger hollænder og han trak sig så, fordi at jeg var i Tyskland til en demo og ville debatere ham på turen hjem siddende på bagsædet i en bil. Og det var åbenbart ikke fint nok til Holger. Forud for det havde Jesper slange scnoor allerede blokeret Holger. For ikke nok med at slangen frygter en fair debat, så tillader han hellere ikke andre fra sin statstroende sekt, en fri debat.. - Henrik Bruusgaard Poulsen svarer Kent Nielsen: jamen så er han jo en kryster af rang - Torben Bjørn Pedersen svarer Henrik Bruusgaard Poulsen: Ja. Det gjorde han.

Inden vi ser løgnen fra Den Ternede Skjorte, så lad mig lige gøre Henrik Bruusgaard Poulsen opmærksom på, at jeg ikke har trukket mig fra nogen debat. Jeg har fra første færd afvist at debattere med Den Ternede Skjorte. Og hvorfor har jeg det? Lad os lige repetere mine regler for, hvad og hvem jeg ikke vil debattere med:

Jeg debatterer ikke

  • fakta.
  • udokumenterede påstande, der jf. Hitchen’s razor blot kan afvises.
  • med håbløse konspirationsteoretikere, for en debat fører ingen steder.
  • med personer, hvis holdninger jeg kun har foragt til overs for.

Den Ternede Skjorte forholder sig ikke til fakta, men til løgne. Han kommer med udokumenterede påstande, der alene af den grund kan afvises. Han er en håbløs konspirationsteoretiker, og en debat vil ingen vegne føre, og endelig så har Den Ternede Skjorte holdninger og en adfærd, jeg kun har foragt til overs for.

Hvorfor fanden skulle jeg debattere med en person, der er fuld af løgn, og hvis debatform går ud på at overfuse uskyldige mennesker, og kalde dem for “massemordere”, “landsforrædere” og “mordersvin”?

Igen spreder Den Ternede Skjorte så løgnen om, at jeg skulle have blokeret Holger Hollænder. Hvorfor skulle jeg? Hvis nogen vil debattere med Den Ternede Skjorte, så er jeg da komplet ligeglad. Indtil for nylig havde jeg ingen anelse om, hvem Holger Hollænder var, men i dette opslag fra Kritisk Perspektiv’ Debat Forum, træder “Holger Hollænder” frem:

Kasper Jørgensen den 16. august 2024: Lidt om mig: Jeg er uddannet indenfor Informations Teknologi fra Københavns Universitet, dengang det hed SCIENCE-IT. Jeg har været et kendt ansigt i de forskellige kredse, på profiler som Holger Hollænder, Ove Sprogland og en tredje profil jeg ikke kan nævne offentligt. Jeg har været aktiv i at bekæmpe konspirationsterroristerne's åbenlyse misinformation de sidste 5år. Jeg har blandt andet skulle afholde en live-debat mod Kent Nielsen, indtil han stak benene mellem halen fordi hans egne følgere begyndte at have mistro til ham, dette var under profilen "Holger Hollænder", som nogen sikkert er støt på. Jeg kan da fortælle at jeg er blokeret af: Vibekke Maddike, samt hendes skellet-datter, Flemse Bitcher, Jovan Tossenovski, Kent 'HoldNuKæftNårJegTaler' Nielsen, Maloue Møntklar, Dr. Anastasia AKA. Plastikdronningen, Max UuhhBuuuwe og mange, mange flere. På det seneste er det egentlig blevet kedeligt at se de samme personer side fast i 2020, så derfor er jeg ikke længere så aktiv som jeg har været. Men jeg nyder altid at se hvor ubegavede nogle mennesker kan være. God dag derude!

Se opslag

Se, disse oplysninger fra Kasper Jørgensen bekræfter min mistanke om, at Den Ternede Skjorte har viklet sig så langt ind i løgne, at han fuldstændig ville tabe ansigt over for sine følgere, hvis han indrømmede, at han tog fejl.

Efter min mening, så lyver Den Ternede Skjorte bevidst for at bevare sin position blandt sine følgere.

Kommentér på Facebook-opslaget.

Topfoto: Mika Baumeister, Unsplash

Del på sociale medier