Fodlænken

Så kom brevet fra Kriminalforsorgen med afslaget om, at Kent Nielsen, også kendt (nej, det er ikke Vendte Jedtes stavemåde af Kent) som Den Ternede Skjorte, ikke kan afsone sine 50 dages fængsel med fodlænke.

På sin Facebook-side har Den Ternede Skjorte offentliggjort brevet:

Så kom brevet fra kriminelforsorgen, med en afvisning om afsoning af 50 dage med fodlænke. Jeg er nu oppe på hele 19 sigtelser, hvoraf 17 af dem omhandler Coronabedraget og kommer sig af konfrontationer af personer der er indblandet i det folkedrab deraf. De 2 sigtelser for forsøg på husfredskrænkelse, er fra Viegårdsagen, som jeg og min dame, arbejdede på sidste sommer, sammen med mange andre og som vi forsat har fokus på. Til dem der endnu ikke har hørt om Viegård sagen, så bør i se DRs spin-dokumentar, hvor vi der kæmpede for dyrene og imod dyremishandlere, af danske medier og af dansk politi (Viborg politi) blev forsøgt gjort til forbrydere og som en modstykke til DRs spin dok, se TV2s ærlige fremlægning af flere kvinders udsagn om voldtægter, krænkelser, vold, mobning og andre ugerninger. Alt sammen noget Viborg politi har ladet John Byrialsen og andre, ikke nævnt i TV2s dok, slippe afsted med. Dette land er så pilråddent og vover man sig til at sætte fokus på det og kalde en spade for spade, så bliver man burret inde for det. Magthaverene vil skide dig et stykke og det er ikke kun 65+ gruppen, de ser som en byrde (ældrebyrden). Nej, de ser alle der ikke underkaster sig dem og staten, som en byrde.  Og globalisterne der står over magthavere og stat, vil skide alle danskere et stykke. Beklager mit franske. Vi er toast, hvis det her forsætter. Så min bøn er, tilslut jer Operation Dagslys og lad os sammen bryde forbandelsen.

Se opslag

Den Ternede Skjorte meddelte tidligere, at afslaget var på grund af ny tiltale. Noget der også undrede mig dengang, da der tidligere “kun” har været tale om sigtelser.

Det er da heller ikke den begrundelse, som Kriminalforsorgen giver i afslaget. Kriminalforsorgen skriver:

»Du får afslag fordi, vi vurderer, at der er forhøjet recidivrisiko under afsoningen.«

Kriminalforsorgen vurderer altså med andre ord, at der er en forhøjet risiko for, at Den Ternede Skjorte vil gentage sin forbrydelse.

En af de ting som Kriminalforsorgen har lagt vægt på i deres vurdering, er, at Den Ternede Skjorte i perioden fra den 15. december 2022 til den 29. januar 2023 har fået 6 sigtelser for uberettiget fotografering af personer/videregivelse af billeder, 2 sigtelser for forsøg på husfredskrænkelse og 10 sigtelser for fredskrænkelser af person i offentlig tjeneste.

Jeg synes også det er rimelig skrapt. Det er jo ikke engang en sigtelse om dagen. Kun en sigtelse pr. 2½ dag.

I sit opslag nævner Den Ternede Skjorte personer, der er indblandet i folkedrabet. Det folkedrab der i den grad mangler døde, og som Den Ternede Skjorte ikke har skyggen af dokumentation på, har fundet sted.

Herudover flytter Den Ternede Skjorte fokus til sagen om Viegård Stutteri, og fortsætter i øvrigt sine falske forestillinger i opslaget.

Jeg må med stor undren konstatere, at Den Ternede Skjorte ikke forstår alvoren i sin forbrydelse, og ikke på nogen måde angrer sin forbrydelse eller fortryder den. Hvad fanden havde han egentlig forventet?

Men jeg er da næsten sikker på, at man måske godt kunne finde en løsning, hvis Den Ternede Skjorte insisterer på at afsone med fodlænke. F.eks. kunne man i fængslet forsyne Den Ternede Skjorte med en fodlænke, der via en stærk kæde forbindes med en tung jernkugle.

Kommentér på Facebook-opslaget.

Topfoto: KATRIN BOLOVTSOVA, Pexels

Del på sociale medier