Kort og godt IX

Der bliver længere og længere mellem interessante opslag fra konspirationsteoriernes verden. Selv dumme korte opslag er der blevet længere mellem. Det er dog lykkedes mig at finde en pose med seks forskellige bolsjer.

Ymer med drys

I den konspirationsteoretiske Facebook-gruppe, Frit Borgerligt Fællesskab, har Yhmer Tokesen slået et opslag op den 16. september 2024:

Ja det var en dårlig bytte handel

Se opslag

I opslaget linkes til et blogindlæg, der dog blot bringer citatet fra denne artikel i Ugeskrift for Læger.

Lad os straks omregne hyppigheden af myokarditis til antal ud af 100.000 personer:

Myokarditis efter en covid-19-infektion: 22 ud af 100.000.

Myokarditis efter en mRNA-vaccination: 5 ud af 100.000 for de 16-30-årige. 1 ud af 100.000 for de øvrige vaccinerede.

Man bør da nemt kunne se, at hyppigheden af myokarditis er langt større i forbindelse med en covid-19-infektion end efter en mRNA-vaccination, så det var da en god byttehandel. Derfor er det også ganske imponerende, at så mange i kommentarsporet heller ikke kan se det. Man lærer nok ikke noget om forholdstal på livets skole.

Jeg har en stærk formodning om, at en vis fysioterapeut gemmer sig bag profilen Yhmer Tokesen.

Sutter

Katjalivah Kammille Lunah Elleyhansen aka Livah Sunshine aka Livah Graa Mørk har den 17. september 2024 delt et minde:

Vidste du, at sutter er et af adskillelseskulturens værktøjer?

Se opslag

Jamen, hvad hvis det er en god sutter? Bringer den så ikke personer sammen?

Efterlysning

Sune Sejer Nielsen aka Det Ændrer Søren, vil tilsyneladende gerne efterlyses og sættes i fængsel i forbindelse med en indkaldelse til fogedretten:

Kære Retten i Holbæk. Tak for vores konstruktive samtaler. Vedrørende: Afvisning af indkaldelse til fogedrets møde. Jeg vil hermed formelt meddele, at jeg afviser den modtagne indkaldelse til mødet i fogedretten. Det bemærkes, at jeg er opmærksom på, at indkaldelsen kan blive forkyndt ved brug af tvang gennem POLITI, men denne afvisning fremsendes alligevel i henhold til gældende regler. Jeg gør opmærksom på, at det fremsendte ”PROCESSKRIFT” fra GÆLDSstyrelsen med stor sandsynlighed ikke overholder retsplejelovens § 149, der fastslår, at retssproget i Danmark er dansk. På denne baggrund anmoder jeg om, at sagen afvises, og at processkriftet returneres til GÆLDSstyrelsen med instruktion om at fremsende et nyt, der overholder gældende dansk lovgivning. Endvidere bør fundamentet for deres sag ledsages af en oversættelse i henhold til retsplejelovens § 149, stk. 2. Vedlagt fremsender jeg en skrivelse, der viser, hvordan en vildfarelse kan udvikle sig til bedrageri, med henblik på at fremhæve de alvorlige konsekvenser, som kan opstå ved undladelse af at rette fejl og mangler i embedsførelse. Se vedhæftet fil, kapitel 13, side 68 til 71. Jeg ser frem til din bekræftelse på modtagelsen af denne skrivelse.

Se opslag

Det skal da bemærkes, at indkaldelsen er blevet forkyndt. Han bekræfter jo ovenikøbet modtagelsen.

Slut forbudt!

Tussetøsen klager i dette opslag fra den 20. september 2024 over, at der er visse ord hun ikke må bruge:

så er der ord vi ikk må skrive

Se opslag

Jamen, det er da surt, at Facebook-gruppens administrator ikke tillader visse ord. Skønt det er stavet forkert, så tror jeg, at det er ordet “facisme”, som gruppeadministratoren har sat på sin helt egen slut-forbudtliste.

Det lader til, at Tussetøsen tror, at det er Facebook eller “de onde de”, der begrænser hendes opfindsomme ordforråd, men en sådan slut-forbudtliste, kan jeg også oprette på min Facebook-side. F.eks. kunne jeg forbyde brugen af ordet “koriander”, for jeg hader virkelig koriander. I det her tilfælde er det så en liste over nøgleord, som gruppeadministratoren ikke tillader i gruppen.

Når man ikke fatter en brik

Per Knutson, der af ukendte grunde kalder sig Knutson Per på Facebook, har den 20. september 2024, skrevet et opslag:

tanke: nu ser vi personsøgere, walkie talkies, måske mobil enheder sprænge. gad vide om dem som havde disse enheder var bruger af mitid eller hvad det nu hedder på de kanter hvor det sket. har de selv givet accept til det ved registrering / download af evt. app. vi ved jo alle godt de har 100 % styr på hvor folket befinder sig. er det måske også derfor de vil have taletidskort nedlagt.

Se opslag

Opslaget er lavet efter sprængningen af tusindvis af Hizbollahs personsøgere, og jeg har set flere konspirationsteoretikere, der nu er blevet bange for, at det skal ske med alskens elektronik og ikke mindst elbiler.

Per Knutson kobler det imidlertid sammen med MitID, registrering, apps, overvågning og taletidskort, hvilket med al tydelighed viser, at han ikke forstår en brik. Hele humlen er jo netop, at Hizbollah bruger disse gamle teknologier, fordi det er meget svært at spore kommunikationen. Brugen af det kræver på ingen måde hverken digitalt ID eller download af apps, der slet ikke var opfundet dengang, blandt andet personsøgere og walkie-talkies kom til. Personsøgere indeholder et aftageligt batteri, og der har nogen, sandsynligvis Israel, formået at få indsat et batteri med en sprængladning i personsøgerne.

Per Knutson skal måske også være opmærksom på, at både personsøgere og walkie-talkies er mobile enheder.

4 ud af 5

Så tager vi lige et opslag fra den 27. september 2024 fra Manse-drengen og Bamsedyret Christian Nørremark:

Et ud af fem trafikdrab skyldes alkoholkørsel - dvs 4 ud af 5 skyldes hvad? Tænker det er mere interessant at rette fokus på de 80% drab end på de 20% eller er det bare mig der er kedelig?

Se opslag

Jeg har da et bud på, hvad 4 ud af 5 trafikdrab skyldes. Jeg tror de skyldes bilister, der selv synes, at de er verdensmestre i bilkørsel, og som anser alle andre bilister for at være idioter … Var der i øvrigt ikke en, der for nylig fik en bøde og en betinget frakendelse af kørekortet?

Kommentér på Facebook-opslaget.

Topfoto: Firmbee.com, Unsplash

Del på sociale medier