Kort og godt VIII

Det er lidt fattigt med “saftige” opslag fra konspirationsteoretikerne for tiden. Mange af konspirationsteoretikerne poster bare links til videoer eller gamle minder. Der er dog stadig mange opslag, der indeholder en kort bemærkning, så der er stadig blandede bolsjer at finde.

Hård kost

Insektfarme der skal bruges som menneskeføde for verdens befolkning, alt imens globalisterne systematisk arbejder på at nedlægge landbruget.

Der er egentlig delt en reel, der ikke kan indlejres, men jeg fandt den rigtige video:

Se opslag

Vi skal til at spise insektfarme ifølge dette opslag fra den 4. september 2024 af Berith Zenia Fagergaard, der nu kalder sig Sopfie Deepclaire på Facebook. Det synes jeg nu er en lidt hård kost, og hvor meget jord skal man egentlig spise for, at man har spist hele farmen?

Berith Zenia Fagergaard bruger så et af de hersens konspirationsteoretikerord, hvor konspirationsteoretikerne har deres egen definition. Nemlig ordet “globalisterne”. Vi kan vist godt konkludere hvem globalisterne er. Det er nemlig fuldstændig de samme som “de onde de”.

Nu kommer så de gode spørgsmål: Er insektfarme ikke landbrug? Er dem der dyrker føde til insekterne på insektfarme ikke landbrug? Svaret er ja til begge dele, hvorfor Berith Zenia Fagergaard slet ikke behøver bekymre sig for insektfarme, for de bliver jo nedlagt af “de onde de”.

36 billeder

Martin Tidsvilde har den 5. september 2024 fået et slideshow til et lydklip stablet på benene … ja, det vil sige, at han lige mangler de 36 billeder til slideshowet. Kalder man egentlig ikke bare det for et lydklip?

Den meningsløse lov

Den 5. september 2024 har Kenneth Bresdahl lavet et opslag, der på ingen måde giver mening:

Kamella Harris er også vaccineret på samme måde som brostrøm mette og heunicke.. Forøvrigt er de alle ifølge loven fritaget for at blive vaccineret.. Gad vide hvorfor der er en lov om at folketingsmedlemmer er fritaget for at blive vaccineret , når nu det hedder sig at Det er frivilligt....

Se opslag

Her hæfter jeg mig ved Kenneth Bresdahls sidste spørgsmål:

»Gad vide hvorfor der er en lov om at folketingsmedlemmer er fritaget for at blive vaccineret , når nu det hedder sig at Det er frivilligt….«

Lad os lave en lovtekst:

»Alle medlemmer af Aabenraa Sogns Menighedsråd, er fritaget for at spise broccoli.«

Hvorfor mon den ikke giver mening? Jo, fordi alle er fritaget for at spise broccoli, da ingen lov påbyder nogen at spise broccoli.

Der er sgu da ikke nogen lov, der fritager folketingsmedlemmer for vaccinen, for den er og var frivillig for alle.

Det er ikke så svært, når man først får det lært

Jamen, der er da så nemt:

  • En konspiration er en sammensværgelse.
  • En konspirationsteori er forestillingen om en sammensværgelse. Det vil sige, at sammensværgelsen udspringer af ens fantasi, og fuldstændig mangler evidens.

Mon ikke Anette Bøge den 13. september 2024 ville have skrevet konspirationsteori … men hvad nu hvis sandheden ikke indeholder en sammensværgelse? Hvad er den så?

Potato, potato

Så skal vi til et opslag med en anelse mere bid i. Det er fra den 13. september 2024 og er slået op af den lalleglade, dobbeltmoralske, skinhellige hykler, dybt religiøse, kreationistiske, selvretfærdige, uvidende, begrebsforvirrede, højreekstremistiske, konspirationsteoretiske, subjektive, selverklærede, forudindtagede og uetiske journalist, der slet ingen research laver, Anita Vivian Alexandru:

Men er en offentlig tjeneste som en digital platform det samme som en offentlig service? Nej! En offentlig digital platform, der kræver MitID som login, er blot en tjeneste, hvor man kan skaffe sig servicen af egen drift.

Har man ikke MitID, så må man ty til gammeldags tjenester som f.eks. telefon, e-mail, brev, Borgerservice og en sagsbehandler for at få servicen.

Det er værd at bemærke, at man kun kan undgå obligatoriske digitale selvbetjeninger, hvis man har svært ved det digitale, eller særlige forhold gør, at man ikke kan anvende en digital selvbetjening. Da Anita Alexandru næppe har svært ved det digitale, så aktiv hun er på de sociale medier, så må der jo være tale om særlige forhold. Så kan man jo spekulere over, hvad de særlige forhold er.

Blå himmel, hvide skyer og gul sol

Vi tager lige det sidste opslag fra den 13. september 2024, kl. 15.58, hvor Birthe Boll skriver:

Dengang Birthe Boll var barn, så var himlen himmelblå, skyerne var hvide, og Solen var solgul.

Pudsigt, for det passer også med min barndom, bortset fra de mange dage om året, hvor det var overskyet, så man ikke kunne se himlen og solen, og når skyerne var grå og det ofte regnede.

Birthe Boll har så redigeret sit opslag den 14. september 2024, kl. 13.25, hvor hun har tilføjet:

»IDAG ER DET MODSAT:
Himlen er HVID
Skyerne er MØRKEGRÅ
Solen er HALOGENHVID«

Så det modsatte af himmelblå er hvid, men det modsatte af hvid er ikke himmelblå men mørkegrå, og det modsatte af solgul er halogenhvid. Gud ved, hvordan det er i morgen? Modsat måske?

Det skal da også bemærkes, at både i min barndom og i dag, så afhænger Solens farve af, hvor højt den står på himlen. Når den er højest om sommeren så virker den mere hvid end gul, og jo længere den kommer mod horisonten, jo mere gul bliver den, for så at blive orange og til sidst rød. Hvor rød den bliver, afhænger så meget af, hvor meget støv, der er i atmosfæren.

Birthe Boll er et pragteksempel på, at man husker de gode dage, men glemmer de dårlige. I ved, “dengang jeg var barn, så skinnede Solen altid om sommeren, og julen var altid hvid.”

Kommentér på Facebook-opslaget.

Topfoto: Firmbee.com, Unsplash

Del på sociale medier