Partner in Crime: The Final Chapter

Som jeg har meddelt tidligere, så startede jeg en spin-off-serie ved navn Partner in Crime af serien The Mad Rider. Dette bliver det sidste afsnit i Partner in Crime-serien, og forklaringen følger sidst i blogindlægget.

Jeg tog dette opslag fra den 9. august 2024 ud til et blogindlæg i serien:

Guys and Dolls, fra Judy's i dag - en gentagelse for nogle og nyt for nogle andre - Tors. 8. aug. 2024 Q-telefon eller Pi-telefon: Q-telefoner vil blive leveret gratis til alle i verden. 
Denne Quantum Space Q Phone vil blive brugt til internetforbindelse ... sms'er og opkald ... bankforretninger ... stemmeafgivning og meget mere. Vi kan slippe af med de grimme og farlige mobilmaster overalt. Q-telefonen er udviklet og fremstillet i Tyskland og Storbritannien med de sidste softwareopdateringer i USA. Denne smartphone er tredimensionel og af højeste kvalitet. Det vil blive et af de vigtigste kreditværktøjer og mest presserende udgifter i det daglige liv til detailforbrug og indenlandske og internationale kommercielle forretninger og er en subserver til at udnytte og vedligeholde kvantesystemet med Stellar + Starlink. Dette er en produktionsvirksomhed til 500 milliarder dollars i tre lande. Og nogle andre lande som Japan. De er bygget i forskellige lagerbygninger rundt om i verden. Den har en interaktiv holografisk 3D-skærm. QFS vil skabe et privat internetnetværk, der kører på triple code, og måske et 8G-netværk til SATCOM. Verden går Kvantum

Se opslag

Tanken om, at hele verdens befolkning får en Q-telefon med interaktiv holografisk 3D-skærm, der skal bruges til internetforbindelse, SMS’er, opkald, bankforretninger, stemmeafgivning og meget mere, er dybt, dybt tåbelig.

Jeg tænkte, at dette opslag kunne jeg da godt skrive noget sjovt om, men den 27. august 2024 kom Kista Abelsen så med dette opslag:

NÅ, Guys and Dolls - inden jeg når til grunden til at jeg gik på facebook i dag, må vi lige rundt om nogle gentagelser, da der er MANGE NYE på min side. Jeg er født med viden om alt dette - Planen for det nye, Deep State, jeg arbejder sammen med Q, Trump, White Hats, Lysholdet og er selv på Lysholdet. Jeg husker også langt ud over dette liv og har været med længe. Jeg har derfor også lavet oplysningsarbejde siden jeg var barn og har for nylig faktisk fået fri. Jeg har lovet dem, der har fulgt mig i flere år at følge dem hen til EBS og jeg holder altid hvad jeg lover - så derfor kommer jeg kun med sporadiske og mange gange indforståede oplæg. Mit arbejde i denne omgang startede den dag jeg blev født og vil fortsætte længe efter jeg har forladt mig krop - hvilket der er temmelig længe til. Jeg laver intensivt globalt lysarbejde og i disse uger er jeg i gang med at fjerne ting fra tidslinjen og "putte" ind i det NYE - jeg fjerner 100 ting i sekundet - så jeg er "optaget". Jeg har også lukket MANGE NYE tilkommere fra Lysholdet i deres fartøjer ind i galaksen i disse uger, da der er kommet og kommer flere til for at hjælpe White Hats med alting i det sidste intensive forløb her op til EBS og efter EBS. Jeg svarer ikke på spørgsmål om dette Lysarbejde da det egentlig ikke skal ud som viden nu, men jeg lyver ikke, så derfor får I det råt for usødet - og for at fortælle hvorfor jeg er "optaget". Jeg er i det hele taget helt mættet af at svare på spørgsmål - både fordi jeg har svaret, forklaret og oplyst utallige gange  i mange, mange, mange år, så det er der andre, der er i fuld gang med - at svare, forklare og oplyse. Desuden er jeg ikke helt til stede i og med at jeg laver det intensive globale arbejde - det startede 13 juli og vil køre til et stykke tid efter EBS. Fordi jeg ved det hele og har skrevet om det ufatteligt mange gange og heller ikke har tid, vil jeg gerne frabede mig videoer og tekster om alt det her, da jeg har set det så mange gange og selv har oplyst om det i så mange år. Nogle vil se dette som et surt opstød og dem, der kender mig,  ved, at dette - lige som alt det andet - blot er information, beskedgivning, baggrundsoplysning. NÅ og NU til næste opslag

Se opslag

Indtil dette opslag, så havde jeg alvorlige overvejelser om, hvorvidt jeg ville skrive mere om Kista Abelsen. Det eneste der egentlig talte for at fortsætte serien, var, at Kista Abelsen har en del følgere. Ovenstående opslag har henholdsvis 173 og 95 likes samt 62 og 29 kommentarer. Kommentarsporene er fyldt med hjerte-emojis og positive tilkendegivelser.

I det sidste opslag, sågar fra den tidligere Shu-bi-dua trommeslager, Bosse Hall Christensen:

Bosse Hall Christensen: Det er så fint, Kista [foldede hænder-emoji og hjerte-emoji]

Mine overvejelser er imidlertid slut, for når Kista Abelsen blandt andet skriver:

»… jeg arbejder sammen med Q, Trump, White Hats, Lysholdet og er selv på Lysholdet.«

og:

»Jeg har også lukket MANGE NYE tilkommere fra Lysholdet i deres fartøjer ind i galaksen i disse uger, da der er kommet og kommer flere til for at hjælpe White Hats med alting i det sidste intensive forløb her op til EBS og efter EBS.«

så har galskaben ganske enkelt taget fuldstændig overhånd, og der er efter min vurdering ikke længere tale om “normale” konspirationsteorier og falske forestillinger.

Der burde da være nogen blandt hendes følgere, der kan se, hvor langt ude det er. Selv Flemming Blicher har været ude med riven over disse QAnon-konspirationsteorier.

På ovenstående baggrund, så vil der ikke komme flere opslag i serien “Partner in Crime”. Det eneste der har fået mig til at skrive dette blogindlæg, er, at jeg ved der grines en del over Kista Abelsen, men egentlig er det jo dybt tragisk, at en person kan komme helt derud.

Kommentér på Facebook-opslaget.

Topfoto: Wesley Tingey, Unsplash

Del på sociale medier