Kort og godt VI

Tænk engang! Vi er allerede nået til sjette afsnit af “Kort og godt”, hvor vi endnu engang skal se en række blandede bolsjer fra konspirationsteoretikere.

Opslag 1

Det første opslag er fra den lalleglade, dobbeltmoralske, skinhellige hykler, dybt religiøse, kreationistiske, uvidende, begrebsforvirrede, højreekstremistiske, konspirationsteoretiske, subjektive, selverklærede, forudindtagede og uetiske journalist, der slet ingen research laver, Anita Vivian Alexandru, der den 14. august 2024 skriver på sin Facebook-side Vtv4:

Er der overhovedet nogen beviser for, eller noget der bare antyder, at staten dræber befolkningen? … Nej!

Hvad siger ordbogen om nødværge:

»(lovsikret ret til) brug af fysisk magt for at forsvare sig selv mod et voldeligt overfald«

Er det brug af fysisk magt at sige, at politikere får dødsstraf, og er det et voldeligt overfald at blive frivilligt vaccineret? … Nej!

Dermed er det en dødstrussel og en overtrædelse af straffelovens § 119, stk. 1 at sige til en minister og folkevalgt politiker: “Du bli’r hængt i en lygtepæl, når det er slut det her. Du er en landsforræder, der dræber dine egne borgere.”

Ifølge byretten og landsretten, så koster den slags udtalelser 50 dages ubetinget fængsel.

Opslag 2

Så skal vi til Katjalivah Kammille Lunah Elleyhansen, der på Facebook kalder sig Livah Sunshine, men også er kendt som Livah Graa Mørk, der den 18. august 2024 skriver:

Skilte eksisterer så du ikke bruger din bevidsthed og tænker selv!

Opslaget er slettet

Nåh, da, da! Jamen, så er der sikkert nogle, der går ind i det forkerte omklædningsrum. Og hvad hedder den gade jeg befinder mig i, og hvor er nummer 76? Hvor er det lige, at røntgenafdelingen ligger på hospitalet? Hvor skal jeg dreje af i rundkørslen, hvis jeg skal til Kerteminde? Hvilken gate skal jeg gå til i lufthavnen, når jeg skal til London?

Kommentarsporet er ret sjovt, men der er lige en kommentar, der skiller sig ud:

Jette Sofia Pedersen: Det samme med en lyskurv.

Jamen, lad os da prøve at afskaffe lyskurvene i København, og se, hvad der sker.

Det er såmænd Livah Graa Mørk, der har givet kommentaren et elsker-like, og hun må virkelig være god til at bruge sin bevidsthed og tænke selv. Det må så også betyde, at det er slut med skilte til hendes demonstrationer.

Opslag 3

Så skal vi en tur til Facebook-gruppen Klimarealisme.dk, hvor Peter Dybdahl den 18. august 2024 skriver:

DR.DK: Flere tordenvejr i fremtiden p.g.a. klimaforandringer!! De klimareligiøse har ingen nedre grænse.

Se opslag

Ja, tænk engang, at man kan synke så lavt at forudsige, at der kommer flere tordenvejr i fremtiden på grund af klimaforandringerne. Der er simpelthen ingen nedre grænse.

Opslag 4

Den 20. august skriver Annette Narimani, der nu kalder sig Annette Parmesana, eller noget i den retning, på Facebook:

Vi må straks sende en efterlysning ud, med følgende beskrivelse:

»En slags brev-formidler fra Retten i Hjørring, også kaldt en stævningsmand, iført en rød trøje påtrykt et nummer på forsiden, blå bukser og brune sko. Stævningsmanden bar desuden en blå kasket samt en sort maske over øjnene. Med sig bragte stævningsmanden et brækjern og en boremaskine.«

Hvis man støder på denne stævningsmand, så tilkald straks Grønspættekorpset, og vær opmærksom på, at den beskrevne stævningsmand bryder ind hos personer, og afleverer en stævning.

Opslag 5

Jette Møller, der nu hedder Jette Sofia Pedersen, bedre kendt som Vendte Jedte, skriver den 21. august 2024:

Hov, hov! Hvor var det lige, at Jette Møller havde købt de roser? … I føtex?

Jamen, jamen! Boykotter konspirationsteoretikerne ikke allerede føtex to gange? Første gang da føtex i september 2021 åbnede vaccinationssteder i nogle butikker, og anden gang fordi de åbner en betjeningsfri butik i oktober i år.

Boykotten gælder åbenbart ikke, når føtex sælger roser til en 10’er.

Opslag 6

Endelig skriver Manse-drengen og Bamsedyret Christian Nørremark den 22. august 2024:

Er jeg skadefro? Nej, slet ikke, men det er lige før, at jeg begynder at tro på karma, og grinet kan kun blive større, hvis han dumper sin kommende kontrollerende køreprøve.

Kommentér på Facebook-opslaget.

Topfoto: Firmbee.com, Unsplash

Del på sociale medier