Offerrollen

En rolle som konspirationsteoretikere elsker at indtage, er offerrollen. Vi har allerede set, hvordan Kent “Hold nu kæft, når jeg råber!” Nielsen på det groveste chikanere en minister og folkevalgt politiker, Magnus Heunicke, og har dermed efter min mening udstillet sig selv for hele landet, som et gement røvhul. Blandt andet har landsretten netop stadfæstet dommen på 50 dages ubetinget fængsel, som byretten idømte Kent “Hold nu kæft, når jeg råber!” Nielsen.

Alligevel føler Kent “Hold nu kæft, når jeg råber!” Nielsen, at han er i sin fulde ret til at chikanere og svine andre mennesker til. Alt sammen baseret på de løgne han spreder.

En af Kent “Hold nu kæft, når jeg råber!” Nielsen støtter, og den person Kent “Hold nu kæft, når jeg råber!” Nielsen råber hold kæft til, når han råber, er den lalleglade, dobbeltmoralske, skinhellige hykler, dybt religiøse, kreationistiske, uvidende, begrebsforvirrede, højreekstremistiske, konspirationsteoretiske, subjektive, selverklærede og forudindtagede journalist, der slet ingen research laver, Anita Vivian Alexandru.

Hun har nu chikaneret en anden kendt person, nemlig Hans Pilgaard. Lad os lige se, hendes live-videoer, hvor hun på glimrende vis, fremstiller sin egen chikane:

Der er flere ting i videoerne, som stikker i øjnene. Anita Alexandru optager sin samtale under dække af, at hun vil have en selfie med Hans Pilgaard. Hun påstår senere, at en videooptagelse også er en selfie, men en selfie er pr. definition et fotografi af sig selv og eventuelt andre. En videooptagelse er således ikke en selfie, og Anita Alexandrus samtale med Hans Pilgaard er derfor under falske forudsætninger.

Hun påstår også, at hun bliver “jagtet” af Hans Pilgaard, men som det ses i videoen, så går Hans Pilgaard efter hende, og vender om, sandsynligvis fordi hun forføjer sig bort, og han vil tilkalde en vagt. Anita Alexandru har en meget mærkelig opfattelse af, hvad det vil sige at blive jagtet.

Og hvem mon forsvarer hende? Kent “Hold nu kæft, når jeg råber!” Nielsen oprettede dette opslag:

Jeg mangler fuldstændig ord for, hvad jeg mener om Kent “Hold nu kæft, når jeg råber!” Nielsen.

Hans Pilgaard jager ikke Anita Alexandru. Hun bliver ikke skubbet eller svinet verbalt til. Det er også værd at bemærke, at Kent “Hold nu kæft, når jeg råber!” Nielsen ikke får megen opbakning i kommentarsporet.

Jeg kan kun sige en ting, og der er, at jeg kun har den dybeste foragt tilovers for personer, som Kent Nielsen og Anita Vivian Alexandru, samt alle der støtter deres adfærd og opførsel. Mage til selvhøjtidelige, hykleriske og selvretfærdige idioter og røvhuller, skal man da lede længe efter?

De synes det er i orden at chikanere og true andre mennesker med deres falske forestillinger, der tangerer vrangforestillinger, men når nogen taler dem imod og tager til genmæle, så buhu, hvor det synd for dem.

Kommentér på Facebook-opslaget.

Del på sociale medier