Dommedag

I dag kl. 9.30 skal Kent “hold nu kæft, når jeg råber!” Nielsen i landsretten med sin anke over den dom på 50 dages ubetinget fængsel, han blev idømt i byretten for trusler mod Magnus Heunicke.

Lad os lige se videoen, det drejer sig om:

Jeg har hørt det Kent “Hold nu kæft, når jeg råber!” Nielsen råber til Magnus Heunicke igen og igen, og min konklusion er, at det som han råber er:

»Men ved du hvad du burde? Du bli’r hængt i en lygtepæl, når det er slut det her. Du er en landsforræder, der dræber dine egne borgere.«

Udsagnet “Du bli’r hængt i en lygtepæl, når det er slut det her” er efter min opfattelse en klar dødstrussel mod Magnus Heunicke, og er dermed i strid med straffelovens § 119, stk. 1, der siger:

»Den, som øver vold, truer med at øve vold eller offentligt eller med forsæt til udbredelse i en videre kreds fremsætter trussel om vold mod nogen, hvem det påhviler at handle i medfør af offentlig tjeneste eller hverv, under udførelsen af tjenesten eller hvervet eller i anledning af samme, eller som på lige måde søger at hindre en sådan person i at foretage en lovlig tjenestehandling eller at tvinge ham til at foretage en tjenestehandling, straffes med bøde eller fængsel indtil 8 år. Ved fastsættelse af straffen skal det indgå som en skærpende omstændighed, at forholdet er begået, mens eller i umiddelbar forlængelse af at der i området foregår grov forstyrrelse af ro og orden på offentligt sted, eller at forholdet er begået mod den pågældende i dennes fritid.«

Bemærk, at strafferammen er bøde eller fængsel indtil 8 år.

I forgårs offentliggjorde Kent “Hold nu kæft, når jeg råber!” Nielsen retssagen i et Facebook-opslag:

Onsdag d 14/8 skal jeg igen i retten for at have sagt til Magnus Heunicke, at han burde hænge i en lygtepæl når dette slut, altså for det folkedrab han deltager i. Det er i Østre landsret, adr. Østre landsrets plads 1 kbh kl 9:30 og jeg byder alle der lyster at møde op. Skal det være ulovligt at kalde et folkedrab i dk ud imens der forgår eller skal det ikke? Det vil sagen på onsdag vise. Indtil videre har jeg fået 50 dages ubetinget fængsel, for at advare Magnus om hans kommende straf. Magnus og hans kammerater snød og bedragede folk til selvskade. Mere end 10.000 dræbte og mere end 100.000 skadede i dk. Bevidst løj de om immunitet ved de påståede vacciner og om at de var sikre og effektive. Systemet dækker forsat over følgerne af Coronabedraget og den danske presse virker handlingslammet. Jeg vil påstå at de udemærket kendte til folkedrabsplanerne i dk og andetsteds, men at de ikke magtede at mande sig op for folk og land. Endnu er det ikke sket, ja de går forsat alle kujonens vej. Systemet er pilråddent og topkontrolleret, så jeg forventer ikke det store på onsdag, men det ville da glæde mig at se noget opbakning fra folket, som jeg kæmper for. Må retfærdigheden ske fyldest, i en ganske uretfærdig tid.

Som det fremgår af teksten, så fortsætter Kent “Hold nu kæft, når jeg råber!” Nielsen sine absurd dumme og løgnagtige påstande. Dog er det værd at bemærke, at Kent “Hold nu kæft, når jeg råber!” Nielsen har nedjusteret sine dumme og løgnagtige påstande ganske betragteligt. Tidligere overfusede han sundhedspersonale med påstande om 83.000 døde, og han er blevet ved med sin løgn om 209.141 “officielle vaccineskader”, skønt der er tale om indberetninger af formodede bivirkninger, hvilket ikke er ensbetydende med, at der er sammenhæng mellem vaccinen og den indberettede lidelse. Det fremgår af alle de sider, som han selv henviser til utallige gange. Drejer det her sig mon i virkeligheden om, at Kent “Hold nu kæft, når jeg råber” Nielsen, har rodet sig så meget ind i sine egne løgne, at han nu forsøger at nedjustere tallene, for ikke at tabe ansigt overfor sine følgere.

Kommentarsporet til Kent “Hold nu kæft, når jeg råber!” Nielsens opslag, er fyldt med ukritiske og ubegavede personer, der hylder Kent “Hold nu kæft, når jeg råber!” Nielsen og byder ind på løgnene om folkemord og vaccineskader. Et folkemord der glimrer sig ved, at der ingen døde er, og et voldsomt overdrevent antal vaccineskader.

Vil man se, hvor mange der har fået erstatning efter vaccineskader, så er det på Patienterstatningens oversigt, man skal kigge. Sgu ikke på Lægemiddelstyrelsens Interaktive bivirkningsoversigter.

Kent “Hold nu kæft, når jeg råber!” Nielsen har en fuldstændig uacceptabel opførsel og adfærd, der bygger på løgne og falske forestillinger, og den slags bør ikke være acceptabelt i et demokratisk retssamfund som det Danske.

Kommentér på Facebook-opslaget.

Topfoto: KATRIN BOLOVTSOVA, Pexels

Del på sociale medier