Historien om hjernen

Der var en gang en hjerne, der kun indeholdt en neuron. Da de sunde, fornuftige og normale hjerner indeholdt omkring 100 milliarder neuroner, så følte hjernen sig naturligvis meget alene. Da den ikke kunne kommunikere med andre neuroner, kunne den heller ikke tænke en fornuftig tanke, og bildte sig alt muligt ind, og led desuden i svær grad af megalomani. Hjernen var derfor meget forkrøblet, og havde svært ved at begå sig blandt de sunde, fornuftige og normale hjerner.

En dag stødte den forkrøblede hjerne på et opslag på Facebook:

Jon Knudsens opslag
Jon Knudsen har slettet opslaget

Det var fra nissehaderfrikirkepræsten Jon Knudsen, der mener, at man ikke skal tilgive pædofile, der har forgrebet sig på børn, men når man seksuelt krænker ni kvinder over den seksuelle lavalder, og er idømt 1½ års fængsel (oversæt fra færøsk til dansk), så er man tilgivet, og velkommen i Jon Knudsens sekt. Men hvorfor er der forskel:

Jon Knudsen til Anne Charlotte Jensen: hej. Der er stor forskel på om det er et voksent menneske der har mulighed for at sige fra og så børn. Og der er stor forskel på om vedkommende angre og vil skifte livsstil og blive en kristen. Og undskyld hvis det kan misforstås med "forhold". Jeg undskylder at jeg har skrevet "forhold" det er jo forkert så det retter jeg. Tak

Nåh ja, selvfølgelig! Når man er over den seksuelle lavalder på 15 år, så kan man da bare sige fra, og hvis gerningsmanden siger han angrer og bliver kristen, så er man tilgivet, og kommer indenfor i Jon Knudsens sekt.

I debatten kom der en følger af Det Sovende Får. Det kunne den forkrøblede hjerne ikke tolerere, og den havde jo slet ingen andre neuroner at spørge til råds:

Kent Nielsen til Dan Bilbo Christensen: min pointe et nu bare at hun er en falsk person, der lige som flere andre fra det sovende får gruppen, nu er herinde blandt vågne kristne og vil skabe splittelse. Som de har gjort hele vejen igennem Coronabedraget, ledt af den et øjede konge i de blindes rige, Jesper slange scnoor, som er skyld i at en masse mennesker er stukket med de påståede vacciner og sikkert også deraf har et par mord på samvittigheden. Ja hurra for hans videnskabsside, der med tiden blev lavet om til satire-side. Og hurra for alle hans medsammensvorne derinde, der lige som ham har sværtet folk til på det groveste, så færre ville lytte på os.

Nu blev Det Sovende Får rigtig vred, men efter at have sovet på det, så måtte Det Sovende Får erkende, at den forkrøblede hjerne sikkert ikke selv kunne gøre for det. Den var jo netop fuldstændig forkrøblet:

Det Sovende Får til Kent Nielsen Du er eddermaneme bindegal. Kender du straffelovens § 267? Ellers er den her: Den, der fremsætter eller udbreder en udtalelse eller anden meddelelse eller foretager en handling, der er egnet til at krænke nogens ære, straffes for ærekrænkelse med bøde eller fængsel indtil 1 år, jf. dog §§ 268 og 269. - Kent Nielsen til Det Sovende Får: tak i lige måde. Læg mærke til hvordan jeg formulerede det. Og ja, du er skyld i at en masse har taget de påståede vacciner, så du er nu medskyldig i at en masse er skadet og sikkert også at nogle er døde af det. Hiv mig gerne i retten for at mene det.. Og så fis af med dig. - Det Sovende Får til Kent Nielsen: Det er meget sjovere, at skrive om forkrøblede hjerner på min blog. - Kent Nielsen til Det Sovende Får: du er vel nok dygtigt. - Det Sovende Får til Kent Nielsen: Jeg må jo være dygtig, siden du indrømmer, at jeg har fået færre til at lytte til jer.

Som man ser, så er den forkrøblede hjerne heller ikke i stand til at tænke en eneste logisk tanke eller se konsekvenserne af sine udtalelser. Men det tror da pokker, når dens ene neuron slet ikke havde andre neuroner at tale med. F.eks. blev den forkrøblede hjerne ved med at hævde, at der var 209.141 officielle vaccineskader, skønt den gentagne gange var blevet oplyst om, at der var tale om indberetninger af formodede bivirkninger, og at dette ikke var ensbetydende med, at de havde sammenhæng med vaccinen. Den forkrøblede hjerne var også oplyst om, at mange af indberetningerne var af velkendte, milde og forbigående bivirkninger, som f.eks. ømhed ved indstiksstedet eller milde influenzalignende symptomer af få dages varighed. Det kunne den forkrøblede hjerne imidlertid slet ikke forholde sig til, da den jo kun havde en neuron, der ikke kunne modtage oplysninger fra andre neuroner.

Da den enlige neuron slet ingen havde at samarbejde og udveksle tanker med, så sad den bare i sit hjørne, og hjernen kunne derfor slet ikke tænke en selvstændig tanke. Den kunne blot prøve at hævde sig selv blandt andre forkrøblede hjerner. De blev imidlertid færre og færre, da det viste sig, at mange andre forkrøblede hjerner havde milliarder af neuroner, der blot skulle rystes på plads.

Kommentér på Facebook-opslaget.

Topfoto: BUDDHI Kumar-SHRESTHA, Unsplash

Del på sociale medier