Genmæææhle igen

Denne gang er der hele to tilfælde, hvor jeg tager til genmæle. Den ene er dum, den anden er dummere.

Martin Dybbro Stoffregen, som jeg har skrevet om i et blogindlæg, vil nemlig ikke have, at jeg omtaler ham i “Det Sovende Får”-blokken:

Til Jesper Schnoor - Jeg kan se at du har brugt et billede/video af mig, samt mit fulde navn i en af dine artikler uden mit samtykke hertil. Det beder jeg dig hermed fjerne omgående, da det er brud på GDPR loven. Jeg ønsker ikke at medvirke i artikler fra “Det Sovende Får” blokken. - Med venlig hilsen - Martin Stoffregen

Som man kan se, så truer Martin Dybro Stoffregen mig med sin advokat, hvilket jo rejser spørgsmålet om, hvorvidt Martin Dybro Stoffregen overhovedet har en advokat. Det tvivler jeg stærkt på.

Det eneste Martin Dybro Stoffregen opnår med denne slags trusler, er, at jeg her bringer hele hans tale:

Martin Dybro Stoffregens anmodning om, at fjerne mit indhold svarer til, at en restaurant forlanger, at en anmelder i en avis fjerner sin anmeldelse af restauranten, fordi det er en dårlig anmeldelse. Når man holder en offentlig tale, som ovenikøbet bliver transmitteret direkte på Facebook, så kan man altså ikke vælge, hvor man vil nævnes. GDPR har intet med dette at gøre, da den primært handler om virksomheders behandling af personoplysninger.

Det er selvfølgelig pinligt for Martin Dybro Stoffregen, at man får udstillet sin uvidenhed, hvad dette i virkeligheden handler om.

Det næste tilfælde, hvor jeg tager til genmæle, kommer ikke overraskende fra den lalleglade, dybt religiøse, uvidende, begrebsforvirrede, højreekstremistiske, konspirationsteoretiske, subjektive, selverklærede og forudindtagede journalist, der slet ingen research laver, Anita Vivian Alexandru:

Den lalleglade, dybt religiøse, uvidende, begrebsforvirrede, højreekstremistiske, konspirationsteoretiske, subjektive, selverklærede og forudindtagede journalist, der slet ingen research laver, Anita Vivian Alexandru, bringer herefter et skærmbillede fra mit blogindlæg, hvor jeg kalder hende den lalleglade, dybt religiøse, uvidende, begrebsforvirrede, højreekstremistiske, konspirationsteoretiske, subjektive, selverklærede og forudindtagede journalist, der slet ingen research laver.

Det går altså helt hen over hovedet på hende, hvad mit opslag handler om. Det handler ikke om folks ret til at demonstrere. Det handler om, at personer der hævder at kæmpe for folks frihed, rent faktisk bekæmper den. Samtidig handler det om, det fuldstændige idiotiske i at boykotte en butik, som konspirationsteoretikerne allerede boykotter.

Så har jeg tilsyneladende “lakajer” til at finde hendes videoer og opslag, selvom hun har blokeret mig. Er hun virkelig så naiv? Jeg kan udmærket selv følge med i, hvad hun skriver. Hvor mange profiler på Facebook har hun selv? Jeg har i hvert fald kendskab til fem. Hertil kommer hendes mange sider. Mon hun selv er i stand til at finde rundt i dem?

Herefter kommer der bare en række stråmandsargumenter og idiotiske konspirationsteorier fra Anita Alexandru.

Hun slutter dog af med at påstå, at kontantloven, der ikke findes, det hedder betalingsloven, gør kontantløse butikker ulovlige. Hvad er det jeg skriver? Hun laver slet ingen research, for så ville hun vide, at det er helt lovligt. Det fremgår af betalingslovens § 81, stk. 2:

»§ 81. En betalingsmodtager er forpligtet til at modtage betaling med kontanter i tidsrummet fra kl. 06.00 til kl. 22.00, hvis denne modtager betalingsinstrumenter omfattet af denne lov, jf. dog § 5 i hvidvaskloven og stk. 2-6.
Stk. 2. Stk. 1 finder ikke anvendelse ved fjernsalg eller ved betalingstransaktioner i ubemandede selvbetjeningsmiljøer.«

Konklusionen kan jo kun blive en. Anita Alexandru spreder misinformation, fordi hun ikke undersøger en skid.

Mit blogindlæg handler primært om, at en person der hævder at gå ind for frihed, i virkeligheden går ind for et dybt totalitært styre, hvor alle skal følge hendes overbevisning. Jeg skal vist have tilført en række adjektiver til min beskrivelse af hende, for hun er ikke blot en lalleglad, dybt religiøs, uvidende, begrebsforvirret, højreekstremistisk, konspirationsteoretisk, subjektiv, selverklæret og forudindtaget journalist, der slet ingen research laver, hun er en lalleglad, dobbeltmoralsk, skinhellig hykler, dybt religiøs, uvidende, begrebsforvirret, højreekstremistisk, konspirationsteoretisk, subjektiv, selverklæret og forudindtaget journalist, der slet ingen research laver.

Kommentér på Facebook-opslaget.

Topfoto: Alina Sofia S., Unsplash

Del på sociale medier