Puha, puha, puha! En AI is

Nogle gange så undres man virkelig over, hvad konspirationsteoretikerne kommer op at køre over. Nu er det tilsyneladende en is fra Premier, der står for skud.

I går lavede Bente Dahl Pedersen, også kendt som Strikke-Bente, dette opslag:

Nu er det lidt nemmere, bare at google, end at stirre sig blind på et foto af Premier Is’ iskort. Så viser det sig, at Premier Is netop har lanceret en is ved navn AI_Scream:

Den er udviklet med AI, altså kunstig intelligens, og 90 års ægte erfaring, og har ovenikøbet sin egen hjemmeside, hvor man kan designe sin egen AI_Scream. Isen består af grøn bananis med forfriskende blåbærsauce og chokoladeovertrukne majsknas toppet med chokoladestykker. Jeg er i øvrigt sikker på, at man også bruger 3D-printning til isene. Det er det, der på isbodejargon kaldes en softicemaskine. På Premier Is’ fabrikker har de nok nogle mere avancerede 3D-printere. F.eks. til at komme chokoladeovertrukne majsknas og chokoladestykker på toppen.

Men puha! Det der AI er da noget farligt noget, også når teknologien anvendes til en isopskrift. Det sjove ved det er, at mange konspirationsteoretikere jo selv bruger AI-chatrobotterne, og rigtig mange af dem deler AI-billeder og AI-videoer, hvis de da ikke lige laver dem selv.

At man skal gøre sig seriøse overvejelser om, hvordan AI-teknologien skal anvendes, er jeg fuldstændig enig i, men AI kan altså anvendes til mange fornuftige ting. Det er der ingen tvivl om.

I kommentarsporet bliver der imidlertid blandet alt muligt andet ind i det:

Kommentarer fra Bente Dahl Pedersens opslag.

Kommentarer fra Bente Dahl Pedersens opslag.

Bente Dahl Pedersen synes det er ulækkert. Om det er isens smag, udseende eller AI-udviklingen hun synes er ulækker, fremgår ikke. Bedømt på opslaget må det nok være AI-udviklingen.

I radioen og på News gør de tilsyneladende alt for at normalisere AI. Det er da spild af tid. AI er her allerede og bliver brugt i stort omfang, så det er allerede normalt.

Intet opslag om fødevarer uden frøen! Chanah Channele Elaine Svensson (hvorfor lugter der pludselig af numerolog?) spiser INTET med frøen på. Det er naturligvis Rainforest Alliance-mærket, der er tale om:

Rainforest Alliance-mærket

Mærket er sådan set bare en garanti for, at produktet indeholder et eller flere ingredienser, der er produceret socialt, økonomisk og miljømæssigt bæredygtigt. Konspirationsteoretikere blander så Bill Gates, GMO og insekter ind i det. Den eneste fornuftige i det kommentarspor er Michael Krasnik.

Det skal så bemærkes, at isen slet ikke er Rainforest Alliance-certificeret. Det kan man se af ingredienslisten. Premier Is har kun en is, der er Rainforest Alliance-certificeret, og det er deres Smarties Pop-up. Nok fordi, at Smarties ikke fremstilles af Premier Is men af Nestlé, hvis produkter er Rainforest Alliance-certificeret.

Så er der flere insekter og ormedrys i bægeret, men her overrasker Bente Dahl Pedersen. Hun spiser tilsyneladende selv ormedrys, for hun skriver, at det ligger godt i maven.

Vi skal også en tur forbi WEF og sågar elbiler.

Vaccinerne kommer vi heller ikke udenom. Jessica Andersen mener, at AI snart vil udvikle en liste over de folk, der nægter at tage vaccinen … ??? … Hvis “de onde de” virkelig eksisterede andre steder end i tossers hoveder, så kunne de sgu da bare, trække en liste. Det behøver man da ikke AI til.

Så kommer der en gammel traver. Lige siden dampmaskinen blev opfundet, så har man hørt om, at ny teknologi vil overtage menneskernes arbejde. Indtil nu har ny teknologi imidlertid skabt flere arbejdspladser, så jeg er rimelig rolig. Henrik Bruusgaard Poulsen klager så over, at han selv skal sortere affald i sine 8 affaldsspande. Jeg ved ikke, om der overhovedet er nogen, der har 8 affaldsspande. Jeg har fire, hvoraf de tre har to rum. I mit køkken har jeg de sædvanlige poser med rest- og madaffald. Herudover har jeg en kasse stående, hvor jeg grovsorterer resten. Det fordeler jeg så i affaldsspandene et par gange om ugen, hvor jeg bruger et par minutter hver gang. Puha, det er også slemt. Hvis Henrik Bruusgaard Poulsen vil, er jeg næsten sikker på, at han kan få et sorteringsanlæg. Det kræver bare en helt masse plads.

Vi slutter af med Alice Agerbæk, der spørger, om der er insekter i eller kemiske formler. Hun svarer selv, og skriver “fy for fanden”. Så vil hun hellere have en Tuborg. Jamen en Tuborg indeholder jo også kun vand, bygmalt, byg og humle, og så selvfølgelig CH3CH2OH.

Det er altså helt utroligt, hvad de her konspirationstosser kan få ud af en skide is fra Premier.

Kommentér nedenfor eller på Facebook-opslaget.

Topfoto: Jason Richard, Unsplash

Del på sociale medier