Er det Det Sovende Får kontrolleret opposition?

Den 9. juni 2024 deltog Kathrine Krogh Hoffmann i en livedebat med Kent “Hold nu kæft, når jeg råber!” Nielsen.

Kathrine Krogh Hoffmann er kendt for konspirationsteorien om kontrolleret opposition (KO), hvor hun har udnævnt praktisk taget alle andre konspirationsteoretikere end hende selv til KO.

Derfor var det naturligvis ikke alle, der synes at hun skulle have taletid hos Kent “Hold nu kæft, når jeg råber!” Nielsen. Det blev da også en seance, hvor Kathrine Krogh Hoffmann beskyldte gud og hvermand for at være KO.

Blandt andet står Viktor Daniel Bodin for skud, da han tidligere har været mandestripper. Hvis man ikke lige kender Viktor Bodin, så var det ham, der kørte rundt i sin Demofonbil med teksten “Agenda 21” på siden og en højttaler på taget, hvorfra det lød “Neeej taaak, til vacciner”. En kampagne der vist mest gav klager over støjen. Jeg har i hvert fald ikke set nogle positive tilkendegivelser, andre end fra den lille jublende skare af konspirationsteoretikere på Facebook.

En anden der står for skud, er tidligere kandidat for Frihedslisten, Jesper Antonsen (Den vrede murer), der i et tidligere liv medvirkede i et TV 2 program ved navn “Mit liv som luderkunde”, hvor han netop optrådte som “luderkunde”. Han startede efterfølgende en hjemmeside og app, Sextra.dk, som var en guide til den nærmeste prostituerede.

Så har vi også den gamle satanist og selverklærede statistiker, Max Schmelling, der tidligere var … ja, satanist og Church of Satans repræsentant i Danmark. De fleste af dem der dyrker denne form for satanisme, er i virkeligheden ateister, der slet ikke tror på satan, men blot gør oprør mod religiøse doktriner.

Herudover nævner Kathrine Krogh Hoffmann en række andre personer, der ifølge hende er KO.

Hvis man lige har en time og 35 minutter, der skal slås ihjel, eller hvis man lider af søvnløshed, så kan debatten ses her:

Siden debatten har Kathrine Krogh Hoffmann imidlertid lavet det ene opslag efter det andet. Her beskylder hun igen gud og hvermand for at være KO, men denne gang er der en ændring i opslagene. Hun tagger nemlig Kent “Hold nu kæft, når jeg råber!” Nielsen i opslagene.

Da Kent “Hold nu kæft, når jeg råber!” Nielsen har slået den funktion til i Facebook, der tillader, at opslag man er tagget i, vises på ens væg for venner og venners venner, så fylder Kathrine Krogh Hoffmanns opslag en hel del. Altså hvis man er ven eller vens ven med Kent “Hold nu kæft, når jeg råber!” Nielsen.

Denne funktionalitet er der en del, der benytter sig af. Kent “Hold nu kæft, når jeg råber!” Nielsens egne opslag drukner fuldstændig i andres opslag. Det drejer sig specielt om opslag fra profilerne Boogy Hansen, Sascha Schmidt, Lena Jorgensen og nu altså også Katrine Krogh Hoffmann.

Det er så også derfor, at jeg så Kathrine Krogh Hoffmanns opslag i går:

Da man ikke kan se det sidste af teksten i ovenstående, så gentager jeg det lige her:

»Bag troll’e-profilerne og de falske profiler sidder de selv. Det er også en måde på, at de kan overvåge og styre flokken, som ikke gennemskuer og forstår deres spil.

For eksempel mindes jeg, at Nanna Skov og Simone Visbjerg blev nævnt på en liste, jeg så, fra Jan Maxbrix, der formentlig også er KO.

De styrer selv det hele, og Jesper Schnoor bag “Det Sovende får”, er også KO og har tilsyneladende mødtes med Flemming Blicher privat.

Kent Nielsen«

Jeg ved ikke om jeg skal le eller græde. KO betyder en eller flere, der hævder at arbejde for en sag, men i virkeligheden modarbejder den. Jeg hævder at arbejde mod konspirationsteorier og konspirationsteoretikere, men hvis jeg var KO, så skulle jeg jo arbejde for konspirationsteorier og konspirationsteoretikere, og i dette tilfælde for den såkaldte nu afdøde “frihedsbevægelse”. Jeg tror, alle kan se, at det er en total vanvittig tanke.

Det er ikke første gang Kathrine Krogh Hoffmann kommer med denne beskyldning, og efter at hun har holdt en lang pause med sine beskyldninger, så er hun begyndt igen. Blandt andet har hun lavet adskillige opslag i sin gruppe, Frimurersymboler og -loger i Danmark samt startet en ny gruppe den 26. maj 2024 ved navn Den ægte friheds- og sandhedsbevægelse. Den har i skrivende stund 43 medlemmer, hvoraf jeg tror, at mange blot er med på en kigger.

Tidligere udnævnte hun også alle til at være frimurere. Her udnævnte hun orange til at være en frimurerfarve. Hvis man brugte orange, som jeg gør på mit coverbillede på Facebook, så er man naturligvis frimurer. Så måtte jeg jo, ændre mit coverbillede:

Fifty Shades of Orange
Det Sovende Orange Får På Orange Baggrund

Jeg fatter simpelthen ikke, hvorfor Kent “Hold nu kæft, når jeg råber!” Nielsen vil debattere med Kathrine Krogh Hoffmann. Hendes beskyldninger er jo fuldstændig vanvittige, men måske er det fordi, at de er gamle kammesjukker fra Stram Kurs.

Kommentér nedenfor eller på Facebook-opslaget.

Topfoto: Long Ma, Unsplash

Del på sociale medier