Løgnesprederne

I går morges stødte jeg på et af de her sædvanlige løgneopslag, der har floreret ligeså længe, som der har været covid-19-vacciner:

Opslag fra Danny Morgan.
Opdatering den 14. juni 2024: Opslaget er blevet slettet

Jeg skriver lige hele opslaget:

»Video i kommentarsporet. 💉🧪❌
Det er ved at være på tide, at folk forstår alvoren af, hvorfor de udsendte en nødgodkendt vax, imod en ufarlig “virus”.
En “virus” som aldrig har været isoleret.
Med hjælp fra medierne har de kunne manipulere dig og dine kære😵‍💫 tror i at det er for sjov skyld at vi råber højt i 4 år? At Kent Nielsen konfrontere de korrupte politikere, lægehuse mm?
Det på tide at folk får sandheden serveret, det vil blive et chok af dimentioner, når de snart ikke kan komme med flere latterlige undskyldninger for, hvorfor at folk falder om.
Det hjælper hverken dig selv eller andre, at du stikker hovedet i busken.«

Videoen er fuldstændig ligegyldig, men vi kan da hurtigt gennemgå de åbenlyse løgne i opslaget.

Vaccinen var ikke nødgodkendt, men betinget godkendt, men under alle omstændigheder godkendt.

Den første variant, som vaccinen oprindeligt var udviklet til, var Wuhan-varianten, der langt fra var ufarlig. Den muterede til deltavarianten, der var mere smitsom, men lidt mildere end Wuhan-varianten. Den muterede igen til omikronvarianten, der igen var mere smitsom, men nu var så mild, at den senere blev ligestillet med almindelig influenzavirus. Derfor har man også fra efteråret 2023, kun tilbudt personer over 65 år vaccination mod covid-19. Personer i risikogrupperne kunne få vaccinen mod at afgive en tro- og loveerklæring. Vaccinen ydede effektiv beskyttelse mod alvorlig sygdom og død i alle tilfælde, men i efteråret 2022 opgraderede man vaccinen til omikronvarianten, så den blev endnu mere effektiv. I efteråret 2023 blev vaccinen igen opgraderet til de nye undervarianter af omikronvarianten. Det virker som om, at disse forhold fuldstændig er gået hen over hovedet på antivaxxerne.

Det er blevet tilbagevist adskillige gange af forskerne, at virussen ikke skulle være isoleret. Det er rent vrøvl, og trukket ud af røven, at virussen aldrig har været isoleret.

De, hvem “de” så end er, behøver ikke komme med nogle undskyldninger, for folk falder ikke om i højere grad efter vaccinen, end de gjorde før. Igen noget totalt vrøvl, der er trukket ud af røven.

Kent “Hold nu kæft, når jeg råber!” Nielsen konfronterer ingen. Han spreder løgne og overfuser folk, og kalder dem massemordere og landsforrædere, altså når han ikke lige råber “SKAM JER!” Dette bringer os videre til det, som dette blogindlæg egentlig handler om. Nemlig kommentarerne til dette opslag:

Kent Nielsen: Sandhederne vælter ud og man skal ikke længere søge efter dem for at forstå hvad der forgår, men bevidst gemme sig for det, for ikke at fatte det. Har du lagt mærke til hvor stille den enøjede konge i de blides rige, Jesper slange scnoor, kongen af de sovende får er blevet? Der er ikke meget skriveri om de påståede vacciner længere.. - Danny Morgan: yes intet kan stoppe det.. og ja han er nok gået i skjul😅 han gad heller ik debattere med dig live vel? - Kent Nielsen: ja, nej det turde han ikke. Og den profil der turde Holger hollænder, trak i land, efter at slangen havde blokeret ham. Jeg har budt alle politikere og sovende får typer op til en live debat og ingen af dem tør.. De er helt ude at skide..

Kent “Hold nu kæft, når jeg råber!” Nielsen påstår at sandhederne vælter ud. Her kan vi blot konstaterer, at det ikke er fra ham de vælter ud. Han leverer ikke andet end løgne. En hel åbenlys løgn er hans påstand om, at der er 209.141 vaccineskader, skønt det ikke er skader. Det er indberettede formodede bivirkninger. Nederst på alle de sider han må tjekke for at nå frem til tallet står der:

  • Interaktive bivirkningsoversigter kan ikke bruges til at beregne sandsynligheden for at opleve bivirkninger ved en bestemt type medicin.
  • Når læger, patienter eller pårørende melder bivirkninger til Lægemiddelstyrelsen, behøver de blot at have en formodning om, at symptomerne er bivirkninger til medicinen. En indberetning om en formodet bivirkning er derfor ikke det samme som en faktisk sammenhæng mellem medicinen og den oplevede bivirkning.
  • Der er mange forhold, der skal tages i betragtning, når man skal vurdere, om en bestemt medicin har forårsaget en bivirkning. Når Lægemiddelstyrelsen overvåger sikkerheden ved medicin, bliver alle forhold grundigt analyseret.
  • Man kan ikke sammenligne sikkerheden ved forskellig medicin ved at sammenligne tallene i de interaktive bivirkningsoversigter.

Med mindre Kent “Hold nu kæft, når jeg råber!” Nielsen er analfabet, er han altså fuld af løgn.

Han påstår jeg er blevet stille. Udover at han er fuld af løgn, så følger han tilsyneladende heller ikke med. Jeg er ikke mere stille end jeg plejer at være, og så sent som i forgårs havde jeg da to opslag relateret til vaccinerne. Jeg skriver dog kun om covid-19 og vaccinerne, hvis antivaxxerne bringer det op, for det hænger mig efterhånden ud af halsen. I Kent “Hold nu kæft, når jeg råber!” Nielsens tilfælde, så er det svært at undgå, for han hænger ubehjælpsomt fast i fortiden, og kan ikke tale om andet. Specielt ikke efter, han blev erklæret uønsket til demonstrationerne i Tyskland.

Og så er det sgu på tide, at han lærer at stave mit efternavn korrekt, men okay! Hans indlæringskurve er jo nedadgående, så det lærer han nok aldrig.

Så påstår den selvglade nar, at jeg ikke turde debattere med ham, men jeg har jo mine fire punkter, med tilfælde hvor jeg ikke vil debattere:

  1. Jeg debatterer ikke fakta.
  2. Jeg debatterer ikke udokumenterede påstande, der jf. Hitchen’s Razor blot kan afvises.
  3. Jeg debatterer ikke med håbløse konspirationsteoretikere, for en debat fører ingen steder.
  4. Jeg debatterer ikke med personer, hvis holdninger jeg kun har foragt til overs for.

Kent “Hold nu kæft, når jeg råber!” Nielsen opfylder alle fire punkter og mere til. Faktisk mangler jeg et punkt fem: Jeg debatterer ikke med idioter.

Han påstår også, at jeg har blokeret Holger Hollænder, men det har jeg ikke. Holger Hollænder-profilen blev slettet, og eksisterer ikke mere. Men det er da interessant, at Kent “Hold nu kæft, når jeg råber!” Nielsen tilsyneladende har haft kontakt til Holger Hollænder efter profilen blev slettet. Måske er der noget om de rygter der er gået om, at det hele var et setup Kent “Hold nu kæft, når jeg råber!” Nielsen havde iscenesat. Opslaget hvor Holger Hollænder optrådte kan ses her. Sorter kommentarerne efter “Alle kommentarer” og det er den sidste tråd, hvor Kent Kat Nielsen Nor er trådstarter:

Afslutningsvis er den eneste, der er ude at skide Kent “Hold nu kæft, når jeg råber!” Nielsen, for der er ingen fornuftige personer, der tager ham alvorligt, endsige gide debattere med ham. Det ville slet ikke blive en debat, for han ville bare slynge løgne ud, overfuse en, og kalde en for massemorder og landsforræder samt råbe “SKAM DIG!

Kommentér nedenfor eller på Facebook-opslaget.

Topfoto: Nathan Dumlao, Unsplash

Del på sociale medier