Gennembrud i behandlingen af d-shedding

den 15. marts 2024 var Sundhedsstyrelsen ude at advare mod den frygtede lidelse, d-shedding. En lidelse hvor man bliver inficeret med d’er, så man skriver overdrevent mange d’er.

Da covid-19-vaccinen forebygger d-shedding, er det kun ikke-vaccinerede, der er blevet ramt af d-shedding.

Det Sovende Får har i samarbejde med Foreningen til Undersøgelse af Cerebral Konspirationsteoretisk Debil- Eller Mentalforstyrrelse, i daglig tale FUCKDEM, nu udviklet et middel til behandling af d-shedding.

Da mange ikke-vaccinerede, i gruppen af antivaxxere, ikke vil tage medikamenter fra Big Pharma, og er bange for nåle, er midlet fremstillet af rene naturprodukter, og kan indtages oralt.

Midlet er fremstillet af gyldenris-te, ren usødet tranebærjuice, urtepencil og varme uldsokker. Som hjælpestoffer er tilsat øjne fra tudser, der kun anerkender to køn, levere fra græshopper, der ikke er påvirket af chemtrails samt hjerter fra søpølser, der befinder sig langt fra byen Davos i Schweiz. Alt er kogt sammen i en stor sort jerngryde i Livah Graa Mørks køkken.

Midlet er succesfuldt testet på patient nul. Kvinden i halvtredserne fra Middelfart, der også er kendt som Vendte Jedte, og som var hårdt ramt af d-shedding. En kommentar på Facebook, der dog er blevet slettet, bekræfter den succesfulde test:

Infanget CO2 [5 grine-emojis] lur mig. Nu tester de danskens intellekt.

Som man kan se, så staver Vendte Jedte “intellekt” korrekt, og ikke som “indtellekt”, som man ellers skulle forvente. Der er imidlertid nogle bivirkninger. F.eks. mangler d’et i ordet “infanget”, hvorfor de varme uldsokker måske skal erstattes af et par mindre varme sokker for at svække midlets virkning. Desuden er der en tendens til, at Vendte Jedte bruger gammeldags udtryk som “dansken”, hvor det dog ikke kan udelukkes, at Vendte Jedtes middelalderlige tankegang kan have indflydelse. Bemærk dog, at der ikke indgår selvopfundne ord i kommentaren.

Efter at være forelagt testens resultater, udtaler en anden af de ramte, Annette Narimani, der kalder sig Annette Parmesana, eller noget i den retning, på Facebook, og som stadig ønsker at være anonym:

»Det lyder jo lovende, men jeg køber det kun, hvis det kan fås på Temu

Efter dette gennembrud i behandlingen af d-shedding, må det forventes, at d-shedding snart er udryddet. I øjeblikket arbejder Det Sovende Får og FUCKDEM også på en behandling af tendensen til at skrive sammensatte ord i flere ord.

Kommentér nedenfor eller på Facebook-opslaget.

Topfoto: Elena Mozhvilo, Unsplash

Del på sociale medier