Sandheden om Michael Kastis

I onsdags faldt jeg tilfældigvis over en lille Facebook-side med navnet “Sandheden om Michael Kastis“.

Det nyeste opslag i gruppen er dette:

Da jeg så kommentarsporet, så opdagede jeg til min overraskelse, at mit navn var nævnt. Det var i en kommentar fra Michael Kastis, der er medlem af Frihedslisten og tidligere kandidat ved kommunal- og regionsrådsvalget i 2021 i Aalborg. Her opnåede han 146 personlige stemmer ved kommunalvalget og 321 ved regionsrådsvalget. I kommentaren kommer han med fuldstændig grundløse beskyldninger om, at Martin Lupara og jeg skulle stå bag siden.

Jeg har absolut ingen anelse om, hvem der står bag siden. I tidens løb er jeg imidlertid blevet beskyldt for at stå bag Facebook-profiler, -sider og -grupper, jeg intet har med at gøre. Jeg har rigeligt at se til, både med min Facebook-side og denne blog. Hvorfor tror Michael Kastis, at jeg ville tilegne en side kun til ham? Jeg har kun nævnt ham nogle få gange, siden Det Sovende Får startede i foråret 2021. Han udstiller så rigeligt sin intelligens og kompetence – eller mangel på samme – i Signe Moldes serie på DR, “Konspirationsfolket har ordet“. Michael Kastis er en fuldstændig ubetydelig person, der udtaler sig om emner, han intet ved om. Skulle man komme efter ham, så skulle det da være fordi, at han efter min mening er en charlatan, der forsøger at narre folk til idiotiske investeringer.

Michael Kastis har i øvrigt været meget tavs siden sin kommentar, men Flemming Blicher, den vigtige formand for Frihedslisten har taget over, for han har skam dokumentation, og vil demonstrere det i sin næste kommentar. Lad os lige se hele kommentarsporet (skillelinjerne er kun så man kan se, hvor skærmbillederne skiller, hvis man vil åbne dem):

Kommentarer fra "Sandheden om Michael Kastis" opslag.

Kommentarer fra "Sandheden om Michael Kastis" opslag.

Kommentarer fra "Sandheden om Michael Kastis" opslag.

Kommentarer fra "Sandheden om Michael Kastis" opslag.

I skrivende stund venter vi stadig på dokumentation, men det er jo ikke enestående, at konspirationsteoretikere lyver, og selv argumenterer med, at alle andre lyver. Det er ligesom det eneste forsvar de har for deres tåbeligheder. Og så er det rigtig dumt at have blokeret personen man tagger, for så virker det nemlig ikke. Heller ikke når man efterfølgende fjerner blokeringen. Uduelige båtnakker!

Jeg kan da lige tilføje, at det som Martin Lupara nævner om helikoptere, droner og biler, skyldes nogle videoer på Facebook, som Flemming Blicher lavede natten til torsdag. Det sted hvor han bor, blev nemlig overfløjet flere gange. Disse videoer slettede han imidlertid igen. Nok da det viste sig, at det var en eftersøgning efter en forsvundet 79-årig mand i Græsted, og man skal jo helst ikke fremstå paranoid udadtil. Den 79-årige er heldigvis fundet i god behold.

Har Flemming Blicher ellers gjort sig uheldig bemærket på det seneste? Jamen, det har han da! Han har nemlig fået en henvendelse fra en, der spørger om han vil kigge på Børsen-branden. Her står et spørgsmål sig særligt klart. Hvad fanden ved Flemming Blicher om det? Men som jeg skriver i kommentarerne, så kan Flemming Blicher nok få hjælp fra sin gode ven, Næsen. Det vil nok ikke være den store hjælp, for selvom Næsen selv tror, at han er en politinæse, så ved vi jo, at han blot er en konspirationsnæse med mistet lugtesans.

Et andet spørgsmål der trænger sig på, er, hvem fanden er idiotisk nok, til at spørge Flemming Blicher om det?

Opslaget har et fuldstændigt sindssygt kommentarspor. Her er et lille udvalg:

Udvalgte kommentarer fra Flemming Blichers opslag.

Jeg kan oplyse, at DEW står for Directed-Energy Weapon, der anvendes til antænding af brande i konspirationsteoretiske forkrøblede hjerners fantasi. Tilsyneladende specielt brande, der opstår under tagkonstruktioner.

Jeg kan også oplyse, at tværsummen af 16 er 7, samt at tværsummen af 424 er 10, der igen har tværsummen 1, der er det første tal i 16. Tværsummen af årstallet 24, er “tilfældigvis” 6, der er det andet tal i 16. Det hele hænger sammen.

Så er der naturligvis sammenhæng mellem Airtox og chemtrails. Faktisk står Airtox for Airtoxicating, da firmaet skriver det på deres hjemmeside under “THE BIRD”:

»The powerful and mysterious “space birds” made touchdown on Earth from a distant planet in the intergalactic hemisphere. They represent the future, and they focus on Airtoxicating safety shoes.«

Måske ikke så underlig en forklaring, når virksomheden kalder en af deres sikkerhedssko for “Batman”, og virksomheden ligger på Paradisæblevej 4, selvsamme vej hvor Anders And og hans nevøer Rip, Rap og Rup bor i nummer 111.

Flemming Blicher er også ude i en fantasifuld historiefortælling på sin blog:

DISCLAIMER

Jeg skal advare om, at Flemming Blichers historiefortælling ikke er for sarte sjæle. Som hans bog, Illusionen om Danmark, indeholder den voldsomme konspiratoriske vrangforestillinger samt adskillige prikker, der kræver en meget alternativ begavelse at kunne forbinde. Jeg påtager mig intet ansvar for den skade, herunder psykiske traumer, der måtte opstå som følge af læsningen af Flemming Blichers historiefortælling.

Det eneste Michael Kastis og Flemming Blicher har fået ud af deres idiotiske beskyldninger, er, at Facebook-siden “Sandheden om Michael Kastis” får reklame og opmærksomhed her (at gøre Flemming Blicher og Michael Kastis til grin, betragter jeg blot som en bonus).

Kommentér nedenfor eller på Facebook-opslaget.

Topfoto: Christian Buehner, Unsplash

Del på sociale medier

1 Kommentar on “Sandheden om Michael Kastis

  1. De bruger heldigvis meget tid på at bekæmpe hinanden.. det var som om Covid kunne samle dem, men nu hvor den ikke er interresant længere(kun for mor og datter Båt) kriges de igen om, hvis sandhed der er mest rigtig…

Comments are closed.