Partner in Crime: Ten Days of Blackout

Så er det tid til endnu ti dages blackout. Det vil sige, ikke at vi har haft ti dages blackout, men Kista Abelsen hævder endnu engang, at vi vil få det:

Kista Abelsen har set en video med Pascal Najadi, som arbejder hos Space Force. Her må vi så spørge, om det er Netflix-TV-serien eller om det er United States Space Force (USSF)?

Nåh, men et nærmere kig på Pascal Najadi viser, at han ikke arbejder for hverken TV-serien eller USSF. Han er nemlig en schweizisk pensioneret børsmægler, filmmager og forfatter, og er nu freds- og bitcoin-aktivist.

Pascal Najadi er søn af finansmanden Hussain Najadi, og Pascal Najadi har flere gange hævdet, at hans far er medgrundlægger af World Economic Forum (WEF) sammen med Klaus Scwab. Hussain Najadi har imidlertid skrevet i sin selvbiografi, “The Sea and the Hills”, at han blot har været inviteret af Klaus Schwab til “Davos Economic Symposium”, og har aldrig selv hævdet at være medgrundlægger af WEF.

I de videoer jeg har set med Pascal Najadi, virker han temmelig konspirationsteoretisk, og mere end flirter med flad jord i en af dem.

Pascal Najadi skulle angiveligt også have en Instagram-profil. På profilen henvises til en hjemmeside med adressen www.spaceforce.center, men den viderestiller blot til www.spaceforce.com, der tilsyneladende er en rekrutteringsside for USSF. Når man undersøger hvor domænet har hjemme, så bliver man lidt overrasket, for spaceforce.center er hostet gennem One.com A/S og er placeret i København:

Placeringsoplysninger for spaceforce.center.

USSF’s officielle hjemmeside har adressen www.spaceforce.mil, og jeg tror næppe, de ville bruge One.com A/S, og placere en hjemmeside på en server i København.

I den video som Kista Abelsen så har set, skulle Pascal Najadi angivelig sige:

»hvis I er lukket inde derhjemme i en 10 dages blackout med kun EEN tv kanal, intet internet, ingen radio, ingen mobil forbindelse, intet, vil folk blive tvunget til at se den tv kanal og den tv kanal vil informere menneskeheden om hvorfor alt dette var nødt til at ske og de vil alle juble og klappe i hænderne, de vil alle sige wauw.«

Her er så 10.000 kroners spørgsmålet: Mit TV virker med strøm gennem tilslutning til el-nettet, så hvordan i helvede skulle jeg kunne se den ene TV-kanal, der sender, når der er ti dages blackout?

Kista Abelsen har så en kommentar til udtalelsen:

»min komm: netop, jeg ser det også sådan at folk vil komme til at forstå at de faktisk er blevet befriet, reddet fra en grusom skæbne og informationerne om med beds, qfs, starlink osv – alt det nye gode, og goderne til menneskeheden, kommer jo også i forlængelse af dette – til stor glæde for ALLE …. det kan da kun blive godt 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳
Alle de mennesker der sidder i lort op til ørene af både den ene og den anden art – de må ånde lettede op. 🩵🩵🩵«

Hvad fanden er det med alle de emojis???

Okay, vi vil komme til at forstå, at vi er blevet befriet, reddet fra en grusom skæbne (er den mon værre end døden?), og alle der sidder i lort op til ørerne, vil ånde lettede op. Hurra, hurra, hurra!

Men jeg får sikkert travlt med at tænde op i grillen, og tilberede noget af alt det kød jeg har i fryseren, inden det tør under blackoutet. Tilberedt kød kan jo trods alt holde sig længere end råt. Måske man skulle overveje at tørre det, ryge det eller salte det, så det kan holde sig samtlige ti dage.

Men hvad kan man ellers finde på, mens der er blackout? Måske er der nogle forslag i kommentarerne:

Kommentarer fra Kista Abelsens oplag med forslag til hvad man kan foretage sig under ti dages blackout.

Der er nogle der vil læse, og en der vil meditere, se mælkebøtterne gro og spille. Så skal der også gøres hovedrent, males, hygges i drivhuset, og så kan man selvfølgelig gå ture og koncentrere sig om heste.

Der er også en, der har købt en CD-afspiller, der kører på batterier, og hun har også en DVD-maskine … Hvordan vil hun se DVD-film, når der ingen strøm er?

Der er mange gode forslag til, hvad man kan foretage sig under en blackout på ti dage. Men glæder de sig så til de ti dage med blackout?

Kommentarer fra Kista Abelsens oplag med personer der glæder sig til ti dages blackout.

Det gør de tilsyneladende, og bossetossen glæder sig endda som en lille mørbradbøf … Hvordan fanden skal den kommentar forstås? Sidst jeg lavede og spiste mørbradbøffer, rendte de ikke ligefrem rundt og jublede. Kartoflerne var i hvert fald kede af det, for de fik tårer i øjnene, mens jeg snittede løg.

Men for lige at blive lidt alvorlig: HOLD KÆFT, HVOR ER DET DOG VANVITTIGT!

Kommentér nedenfor eller på Facebook-opslaget.

Del på sociale medier