Den antimyndighedsekstremistiske konspirationsteoretiker

I efteråret 2022 så vi hvordan Kent Nielsen turnerede rundt på landets vaccinationssteder, hvor han overfusede personalet og kaldte dem massemordere og landsforrædere. En adfærd, der skaffede ham adskillige sigtelser på halsen.

Herudover startede han sit “Projekt Anmeldelse”, der gik ud på at politianmelde sundhedsmyndighederne samt Mette Frederiksen for folkemord. Det er vel næppe nødvendigt at påpege, at det kom der ikke noget ud af.

Herefter kastede Kent Nielsen sig over “dyrevelfærd”. Her tog han til Mols Laboratoriets rewilding-projekt, hvor han ulovligt fodrede dyrene … Der var bare et lille problem. De allerede etablerede aktivister ville ikke kendes ved Kent Nielsen, hvilket jo er ganske uforståeligt, og de røg i totterne på hinanden gang efter gang.

På det seneste har Kent Nielsen imidlertid kastet sin kærlighed på Tyskland. Det startede med landmændenes demonstrationer rundt om i Europa, og Kent Nielsen lider åbenbart af den falske forestilling, at der er tale om et folkeoprør. Der er imidlertid blot tale om en række landmænd, der er bekymrede over deres erhvervs fremtid, og som demonstrerer mod stigende afgifter.

Senest deltog Kent Nielsen i demonstrationen, Protest der Mitte, med lidt over 150 deltagere i Flensborg. Her demonstrerede man mod den stigende børne- og alderdomsfattigdom i Tyskland. Hvad den stigende børne- og alderdomsfattigdom i Tyskland kommer Kent Nielsen ved, må stå hen i det uvisse. Arrangørerne af demonstrationen havde på forhånd frabedt sig ekstremistiske deltagere.

Demonstrationen affødte en artikel, der dog er bag betalingsmur, skrevet af Helena Munk-Andersen i den dansksprogede Flensborg Avis. Her skriver journalisten:

»En lille gruppe biler med danske flag blafrende fra vinduerne kom også rullende for at deltage i demonstrationen. Ud af dem steg blandt andet antimyndighedsekstremisten Kent Nielsen, der er kendt fra coronatiden i Danmark for sine konspirationsteoretiske udtalelser om en “global elite”, der vil skade borgerne.«

Herefter følger et billede af Kent Nielsen ved demonstrationen og med teksten:

»Konspirationsteoretikeren Kent Nielsen havde som flere andre deltagere til protesten bundet et Dannebrog-flag om halsen.«

Denne artikel fik sandelig Kent Nielsen op fra stolen, for nu var han oprigtig tøsefornærmet. Derfor lavede han straks en video, hvor han ringer til Helena Munk-Andersen og med en ledsagende tekst:

»Lørdag d 9/3 24 var vi et hold danskere i Flensborg, for at støtte vores tyske naboer og der henvendte en ung dame sig til mig og ville interviewe mig til en artikel i Flensborg avis. Jeg forklarede hende da om både Coronabedraget, Klimabedraget, agenda 21/30 og FNs 17 verdensmål, ved hvilket FNs Agenda 21/30 indføres. Og hvorfor vi var mødt op ca 17 mennesker fra Danmark.
Intet af det jeg fortalte hende er bragt i avisen og istedet har hun kun kastet udskamningsmærkater på mig og indirekte også på de andre danskere der var med i Flensborg den dag. Mere end 209.000 skader er der i den danske befolking pga de påståede coronavacciner, lige nu.
Nu har jeg så ringet til Flensborg avis og talt med “journalisten” Helena Munk Andersen og dette er videoen med vores “samtale”
Kent Nielsen 11/3 24«


Varighed: 5 m 5 s

Jamen, det er da også for galt! Her har han forklaret Helena Munk-Andersen om coronabedraget, klimabedraget, Agenda 21/30 og FN’s 17 Verdensmål, hvor FN’s Agenda 21/30 indføres, og så har hun den frækhed at kalde ham konspirationsteoretiker.

Og hvad er det med at kalde ham for en antimyndighedsekstremist? At rende rundt på offentlige steder, og kalde andre for massemordere og landsforrædere, og fortælle Magnus Heunicke, at han bliver hængt i en lygtepæl, er da helt normalt og slet ikke spor ekstremt.

Men vi må jo medgive, at Kent Nielsen, det stakkels pus, er blevet oprigtigt tøsefornærmet, for senere samme dag poster han dette:

Og der er kun to fejl i. Det hedder “Flensborg Avis” med stort A, og journalisten hedder Munk-Andersen med bindestreg. I betragtning af hvor grådkvalt Kent Nielsen må være, så er disse to småfejl jo undskyldelige.

Mens Kent Nielsen alligevel er grådkvalt, så kan vi ligeså godt tage denne med. Demonstrationens pressetalsmand, Christian Dewanger, udtaler nemlig til Flensborg Avis om Kent Nielsens deltagelse:

»Men jeg kan ikke kontrollere, hvem der kommer til demonstrationen, alle må jo være med, men jeg kan sige, at vi tager afstand fra den slags holdninger.«

Kent Nielsen og hans holdninger var slet ikke velkomne, og de ønsker slet ikke hans støtte.

Guuud, hvor der dog synd for den stakkels Kent Nielsen. Først stoppede han som rigsleder i Stram Kurs, så blev han dømt for ulovlig våbenbesiddelse, så blev han smidt ud af Frihedslistens hovedbestyrelse, så blev han idømt 50 dages fængsel i byretten for trusler mod Magnus Heunicke, så ville de andre dyreaktivister ikke lege med ham og nu er han ikke velkommen til “folkeoprøret” i Flensborg.

Jeg kan godt forstå, at den antimyndighedsekstremistiske konspirationsteoretiker, Kent Nielsen, må have behov for en tudekiks.

Kommentér nedenfor eller på Facebook-opslaget.

Topfoto: Nathan Dumlao, Unsplash

Del på sociale medier