The Mad Rider Rides Back

En ting jeg virkelig har spekuleret over, er, hvornår startede Mads Rytter egentlig med at oversætte disse “Judy Notes”. Altså disse besynderlige, for ikke at sige grinagtige, QAnon begivenheder og forudsigelser, der hverken sker eller vil ske.

Det er vist et job for en undergravende journalist at undersøge … Hedder det en undergravende journalist? … Nåh nej! Det hedder en undersøgende journalist. Vi starter lige forfra.

Det er vist et job for en undersøgende journalist at undersøge … En undersøgende journalist at undersøge! … Det lyder forkert. Vi starter forfra igen.

Det er vist et job for en undersøgende journalist at grave dybere i … Jeps! Der sad den lige i øjet!

Der er dog et problem … Vi har ingen undersøgende journalist, så jeg må jo selv grave dybere i det, som en undersøgende journalist ellers ville have gravet dybere i. Så kan jeg vel kalde mig borgerjournalist, ligesom mange konspirationsteoretikere kalder sig selv. Når de kan, så kan jeg vel også.

Og her er så resultatet af den dybtgravende borgerjournalistiske undersøgelse:

Opslaget er slettet

Den 19. oktober 2022 lavede Mads Rytter den første oversættelse af et “Judy Note”. Judys fulde navn er Judy Byington og oversættelsen er fra hjemmesiden operationdisclosureofficial.com, og sikke en gang sludder og vrøvl. En af de ting, der lige faldt i øjnene på denne borgerjournalist var:

»700 Million People Will DIE From Covid Injections, Says Dr. David Martin«

Vi kan jo blot konstatere, at Dr. David Martin siger meget vrøvl, for han tog fejl. David Martin var i øvrigt en af talerne på Frihedsbevægelsens Fællesråds konference “Facts Matter Conference”. Hvis fakta virkelig betød noget, så skulle man nok have holdt David Martin langt væk … og alle de øvrige talere. Så kunne man have brugt pengene på en fed fest i stedet.

Vi springer lidt frem i tiden til den 1. december 2022, og lad os se, hvad der skete der:

Opslaget er slettet

Her kan vi se, at Mads Rytter benytter det selvsamme billede, som han benytter i dag. Helt ærligt! Var det ikke på tide med lidt fornyelse!

Okay, men hvad skete der den 1. december 2022. Mads Rytter prøver her at centrere teksten i Facebook-opslaget, men jeg skulle hilse og sige, at hvis man ikke har en centreringsfunktion, så skal man lade være. Det har jeg imidlertid, så lad os centrere den spændende besked fra Q … Q som quinde, for hvem siger egentlig, at Q er en mand. Måske er Q endda en transkvinde … Hvem ved?

»Emergency Alert
Presidential Alert
Deep State Arrested
Pædofile Arrested
Fri energiteknologier frigivet
Finansielt slaveri afskaffet
Verdensfred sikret
Afsløring af rumvæseners eksistens på vej
Nyd din dag
…Q«

Vi har altså både en nødalarm og en præsidentiel alarm … Betyder det, at de har haft brandøvelse i det Hvide Hus dengang? Det kan selvfølgelig også bare være, at de løb tør for toiletpapir.

Så er Deep State og de pædofile blevet arresteret … Hvis Deep State og de pædofile allerede blev arresteret dengang, hvorfor fanden bliver Q så ved med at sende disse åndsvage meddelelser? Og hvorfor fanden bliver Mads Rytter, så ved med at oversætte dem?

Så er fri energiteknologier frigivet, men er tilsyneladende ikke taget i brug endnu. Finansielt slaveri er afskaffet, så jeg skal huske at ringe til mit realkreditinstitut, og bortset fra de mange konflikter og krige i verden, så er verdensfreden sikret.

Du, du, du, du, du, du, du, du (forestil jer temaet fra Twilight Zone). Afsløringen af rumvæseners eksistens er på vej … Men det er en meget lang vej, for her mere end 1 år og 3 måneder efter, er afsløringen ikke nået frem endnu.

Og så må vi i øvrigt nyde vores dag ………Tak!

Men der er mere endnu:

»KVANTECOMPUTEREN
AKTIVERET
GRØNT LYS
BQMBS INCOMING
Nødvendig mørklægning
Fra mørke til lyset
🍿Start🍿
“By 2023 we will reduce the world
population by 50%”
…Pfizer CEO«

Den 1. december 2022 var en stor, stor dag for e-sport. Det var den dag, da kvantecomputeren blev aktiveret. Umiddelbart betød det dog, at flere spillere gik ned med stress, da Counter-Strike begyndte at køre dobbelt så hurtigt. Alle spillere er dog tilbage i fuld form.

Samtidig blev et længe ventet politisk løfte indfriet. Der blev nemlig indført grønt lys i alle retninger. Nu kan alle blot køre over, uden at skulle holde for rødt lys i evigheder.

Jeg husker tydeligt, hvordan der i december 2022 blev leveret gratis bordbomber til folk. De kunne så anvendes til nytårsaften. Indtil da, mørklagde flere deres huse. Børn elsker stjernekastere, men der kræves mørke, før man kan se lyset fra dem.

Nu kommer der imidlertid noget overraskende. Pfizers direktør skulle have sagt:

»By 2023 we will reduce the world population by 50%«

Hmm!

Antal personer i verden: 8.096.393.527

Nu da denne borgerjournalist har gravet dybt nok, kan der drages en konklusion:

Hold da kæft en gang bræk! Tænk en gang, hvor meget tid Mads Rytter har spildt på at oversætte denne gang idioti! Hvilke personer kan da overhovedet tage det alvorligt. Intet, som i absolut intet, er der sket siden Mads Rytter startede sine oversættelser den 19. oktober 2022.

De mennesker der tror på dette bræk, må have en alvorlig brist et eller andet sted i deres hjerners indlæringscenter. Det siver åbenbart ikke ind, at der intet sker.

Kommentér nedenfor eller på Facebook-opslaget.

Topfoto: Daniel Lloyd Blunk-Fernández, Unsplash

Del på sociale medier