Den store illusion

Jubiii! Den 25. maj 2023 ankom der 700 eksemplarer af bogen “Illusionen om Danmark – Del 1 : De 3 Tabte År”.

Se, hvor er Flemming Blicher glad og stolt.

Men hvornår kommer del 2? … Hvornår, hvornår, hvornår?

Nøøøj! I september 2023 er forfatterne til del 2 i sommerhus i Blåvand. Og de er hele fire forfattere: Jovan Tasevski, Flemming Blicher, Michael Kastis … Michael Kastis??? … og så hende dér … hende … hende der blev Danmarks mest forhadte person … hende … Bonnie Bing … gaard, eller hvad pokker hun nu hedder.

Flemming Blicher siger det bliver en meget, meget vigtig bog i Danmarkshistorien og Jovan Tasevski siger det bliver BOG-EN og Michael Kastis er med i den økonomiske del … Michael Kastis??? Og hende dér … hende … hende der blev Danmarks mest forhadte person … hende … Bonnie Bing … gaard, eller hvad pokker hun nu hedder, siger, at Flemming siger, at bogen skal ud til julehandlen, og så kan man give den til venner og bekendte og familie i julegave. Jubiii!

Hov! Hvad er nu det? “ILLUSIONEN OM GRUNDLOVEN”? Det er da ikke del 2! Øv, altså! Det er den 14. december. Hende dér … hende … hende der blev Danmarks mest forhadte person … hende … Bonnie Bing … gaard, eller hvad pokker hun nu hedder, sagde ellers, at Flemming sagde, at bogen skal ud til julehandlen. Hvad skal jeg nu give mine venner og bekendte og familie i julegave? Øv, øv, øv!

Hvad! Skal der nu være fest! Fordi der kommer en ny bog den 9. marts og som hedder “FRITÆNKERNE”. Hov! Det er del 3. Hvor er del 2 om jeg må spørge? Ih, altså! Først kom “ILLUSIONEN OM GRUNDLOVEN”. Så kom del 3. Men hvornår kommer del 2? … Hvornår, hvornår, hvornår?

Og så lige før man skal til fest, så er der nyt:

Jubiii! Nu kommer den! … Øv, der står at del 3 kommer før del 2. Men hvornår kommer del 2? … Hvornår, hvornår, hvornår?

Hov! Der er kun tre forfattere. Hvor er hende dér … hende … hende der blev Danmarks mest forhadte person … hende … Bonnie Bing … gaard, eller hvad pokker hun nu hedder. Hvad er der blevet af hende?

Orv! der er et link i teksten. Jeg prøver lige at klikke på det … KLIK!

Illusionen om Danmark Del 2 er forsinket, men den er på vej! I bagklogskabens lys var det optimistisk at begynde forsalget på “De 3 Fiktioner” i september 2023. Bogen der oprindeligt skulle være skrevet med bidrag fra 4 forfattere, er nu nede på 3. Forfatterne tæller Jovan Tasevski, Michael Kastis og (mig selv sagde hunden) Flemming Blicher. Dermed er Connie Ringgaard ikke med på forfatterlisten som det ellers blev annonceret i september. Connie har haft travlt med at forsvare sig imod sagsanlæg fra Frihedsbevægelsens Fællesråd, noget der både har kostet energi og økonomi. Der har været medvirkende til at Connie ikke kommer til at være bidragsyder på bogen. Bogen har fået en ny planlagt udgivelsesdato som er grundlovsdag d. 5. juni 2024.

Der er hun jo, hende dér … hende … hende der blev Danmarks mest forhadte person … hende … Bonnie Bing … gaard, eller hvad pokker hun nu hedder … Nåh! Der står hun hedder … hedder … hedder, øv, jeg kan ikke læse det, for jeg har glemt mine briller.

Nogen siger del 2 kommer på fars dag, men jeg vil have den nu! … Nu, nu, nu!

Men Flemming Blicher får nok ret. Når del 2 kommer, så bliver det en meget, meget vigtig bog i Danmarkshisto … Neeej! Det bliver en meget, meget vigtig bog i verdenshistorien, for det bliver med garanti den eneste trilogi, der består af fire bøger.

Kommentér nedenfor eller på Facebook-opslaget.

Topfoto: Gülfer ERGİN, Unsplash

Del på sociale medier