Fem fluer med et smæk

Efter at have holdt pause fra konspirationsverdenen i et par uger – hvis jeg ikke holder pause, så bliver jeg skør – så gennemgik jeg Facebook-væggen for Annette Narimani, der nu kalder sig Annette Parmesana, eller noget i den retning, på Facebook. Her så jeg på, hvad hun havde lavet af dumme opslag de sidste par uger. Vi starter med det ældste opslag først.

Køerne prutter

En udbredt misforståelse blandt sølvpapirhatte, er, at de tror, at man anser køernes prutter for at være et problem i klimaforandringerne. Køernes prutter er imidlertid kun et problem, hvis man står lige bag en ko, der pludselig prutter. Så er det med at flytte sig, da man ellers risikerer at miste lugtesansen. Med hensyn til klimaforandringerne, er prutterne imidlertid ikke noget problem.

Det der er problemet, er køernes bøvser, da de bøvser metan, og metan er en meget mere potent drivhusgas end CO2. Køer er drøvtyggere, og har fire maver, og det bevirker, at de bøvser rigtig meget. Ved udledningen af metan omregner man det til, hvad det svarer til i udledning af CO2. Ét gram metan svarer således til 25 gram CO2. Dermed får man et mere overskueligt overblik over klimabelastningen.

I et tidligere opslag, der nu er slettet, hævdede Annette Parmesana, at jeg havde påstået metan er farligt. Det har jeg sådan set ikke. Metan er en ugiftig gas, så det er ikke farligt i den forstand, men metan er en alvorlig trussel for klimaet. Ikke blot fra køer, men også fra Sibirien, hvor store mængder metan er låst inde af permafrosten. Hvis permafrosten tør, og metanen slipper ud, så er fanden virkelig løs.

Fogedsagen

Annette Parmesana har også lavet en lang video om sin fogedsag, hvor hun angiveligt vandt sagen.

I videoen fortæller Annette Parmesana, at hun havde tre “suveræne” bekendte med, og at hun nu påtænker selv at blive “suveræn”, da hun nu har opdaget, at det virker. Hun kører, hvad jeg vil kalde en Jovan Tasevski-taktik, da hun gør præcis det samme som Jovan Tasevski. Og hvordan gik det med hans sag? … Nåh jo, han blev idømt 40 dages ubetinget fængsel for vold.

Taktikken går kort og godt ud på, at udtrætte personerne i sagen, specielt dommeren. Man sætter spørgsmålstegn ved dommerens autoritet, og stiller hele tiden dumme spørgsmål. Herudover prøver Annette Parmesana at bruge en Det Ændrer Søren-taktik. Hun er nemlig blevet efterlyst, hvilket indikerer at hun er udeblevet fra en tidligere fogedsag, men hun påstår at brevet fra politiet er ugyldigt, da politiets navn står øverst. For at brevet skal være gyldigt, så skal hendes navn stå øverst. Herudover rabler hun en masse sludder af om brevets opsætning. Efterlysningen blev hævet, men det er nok fordi, at hun mødte op.

Annette Parmesana påstår også, at hun hylede dommeren ud af den, så denne begyndte at råbe og næsten græde.

Og så gør Annette Parmesana noget utroligt dumt i videoen. Hun inkriminerer sig selv. Hun indrømmer nemlig, at hun lige har fået ny bil, men hun svarede ikke på spørgsmålet i retten, så de slog op i motorregisteret, men bilen var ikke registreret endnu. Men hun tier i retten, og har efter min bedste overbevisning afgivet falsk forklaring efter straffelovens § 162. Strafferammen er bøde eller fængsel indtil 4 måneder.

For det nu ikke skal være løgn, så indrømmer hun også i videoen, at hun har lavet en skjult optagelse af mødet. Retsplejeloven gælder imidlertid ikke for fogedretten, med mindre det er nævnt, så om det er direkte ulovligt, ved jeg ikke med sikkerhed. Det er i hvert fald uetisk at lave skjulte optagelser, med mindre man har en god grund. Det synes jeg ikke Annette Parmesana har.

Nu ved vi jo, at Annette Parmesana godt kan finde på en røverhistorie, der slet ikke passer, så jeg tvivler meget på hendes historie. Derimod tror jeg på hende, når hun fortæller, at dette var den første retssag ud af syv.

5G og jobopslag

Nu skal vi se, om vi er ude i en røverhistorie, der slet ikke passer.

Her påstår Annette Parmesana, at hvis 5G ikke interagerer med mRNA-vaccinerne, hvorfor søger Bayt.com, hrist.com og Naukri.com så kun efter “IKKE-VACCINERET” arbejdskraft i alle deres jobopslag.

Alle tre hjemmesider, er jobportaler med ledige stillinger, det vil sige ligesom f.eks. Jobindex.dk herhjemme. Bayt.com tilbyder ledige stillinger i Mellemøsten og Nordafrika. hrist.com, der nu hedder hrist.tech, tilbyder ledige stillinger indenfor softwareudvikling, mest i Indien og endelig tilbyder Naukri.com ledige stillinger i Indien.

Vi skal lige have kommentarerne til opslaget med:

Hvor ser du de kun gør det???? - i deres jobannoncer - okay syntes bare ikke jeg kunne finde det - hvis man googler jobopslag omkring 5G teknik, så kommer der MANGE. Også i dk. - okay

Se, nu gjorde jeg tre ting. På hver af jobportalerne søgte jeg efter resultater på 5G, og udvalgte fem tilfældige jobopslag. På alle tre tjekkede jeg interne jobopslag, altså ledige stillinger hos portalerne. Til sidst lavede jeg den Google-søgning som Annette Parmesana beskriver i kommentarerne, både på dansk og engelsk. Jeg søgte også på “job adverts 5g not vaccinated”.

Tænk engang! Jeg fandt overhovedet ingen ledige stillinger, hvor det var et krav, at man ikke måtte være vaccineret. I Danmark ville det være ulovligt, ligesom det ville være ulovligt at stille krav om vaccination.

Her er vi ikke ude i en røverhistorie. Vi er ude i en lodret løgn.

Uden bønder, ingen konge

Jeg lavede et eksperiment.

Jeg stillede alle brikker op på mit skakbræt, undtagen bønderne.

Uden bønderne var der en sort og en hvid konge. En sort og en hvid dronning. To sorte løbere og to hvide løbere. To sorte springere og to hvide springere og endelig to sorte tårne og to hvide tårne.

Og tænk engang! De rokkede sig ikke ud af stedet.

Opbakningen til Det Danske Kongehus i befolkningen er skyhøj. Hvem tror Annette Parmesana egentlig hun er? … Nåh jo! En bonde, eller måske snarere en bondeknold.

Sikke noget vrøvl at skrive.

Gaven

Annette Parmesana har fået en gave, og det er “Naturlighed med naturlig på… #honning 🍯”.

Når man kigger på ingredienslisten, så står der to numre til sidst på shampooen: CI 19140 og CI 15985. De dækker over henholdsvis tartrazin og Sunset Yellow FCF, der begge er syntetiske farvestoffer.

Om tartrazin kan man læse:

»Tartrazin er et azofarvestof. Det er mistænkt for at påvirke nervesystemet og psyken, ikke mindst hos børn.«

Og om Sunset Yellow FCF:

»Sunset Yellow er et orange/gult farvestof der bruges i fødevarer. Det er mistænkt for at kunne fremkalde allergiske reaktioner.«

“Naturlighed med naturlig på” min bare røv. Den hårshampoo er ikke en skid naturligt, tværtimod! Jeg gider ikke engang undersøge de øvrige stoffer. Ingredienserne i hudcremen ser i øvrigt sådan ud:

»Aqua, Glyceryl Stearate SE, Paraffinum Liquidum, Cera Alba, Stearic Acid, Palmitic Acid, Methylparaben, Propylparaben, Allantoin, Parfum, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, , Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Linalool, Hexyl Cinnamal, Alpha-Isomethyl Ionone.«

Det kan være ganske naturlige stoffer, men jeg gider heller ikke tjekke dem. Det lader jeg Annette Parmesana om, så hun selv kan finde ud af, om hudcremen er “Naturlighed med naturlig på”.

The end

Der kræves lige en overskrift for at markere, at dette er en afsluttende bemærkning.

I det opslag Annette Parmesana har slettet – eller gjort privat – begynder hun opslaget med:

»Jeg ELSKER at Det Sovende Får aka Jesper Schnoor er bange for mig…«

Mon ikke det her indlæg med al tydelighed beviser, at jeg ikke er en skid bange for hende. Tværtimod har jeg vist, at Annette Parmesana er fuldstændig utroværdig, og at hun ikke holder sig tilbage med at binde sine følgere en røverhistorie, der slet ikke passer, på ærmet.

Kommentér nedenfor eller på Facebook-opslaget.

Topfoto: Firmbee.com, Unsplash

Del på sociale medier

2 Kommentarer on “Fem fluer med et smæk

Comments are closed.