En historie om en uintelligent gris

I går skrev jeg et blogindlæg om Connie Ringgaard, og hvordan hun prøver at give DR og Onkel Reje skylden for overgrebene på Borup Skole i Køge Kommune.

Det er imidlertid ikke alle konspirationsteoretikere, der indtager dette synspunkt. Det drejer sig blandt andet om Tommy Ernst Skovgård Koed aka Tommy Andersen aka Tommy Skovgård aka Tommy Mattheus, der virkelig viser, hvor uintelligent en gris han egentlig er.

Mange ved, at den uintelligente gris er ramt af religionsvanvid i den helt store stil, og at han samtidig er ærkeracist, da han giver muslimer skylden for alt ondt. Nu er der nok nogen, der vil hævde, at muslimer ikke er en race, men i nyere opfattelser af racismebegrebet er også kulturel herkomst og religion inkluderet i racismebegrebet under betegnelsen kulturracisme.

I forbindelse med sagen fra Borup Skole har den uintelligente gris slået dette opslag op på Facebook:

Muslimerne voldtager og lemlæster børn på en skole igennem flere år, problemet er så stort at ledelsen indfører "tismakkere" så børnene går to og to for at undgå muslimsk voldtægt. Seneste overgreb skete i sidste uge, det endte med at et børn mistede det yderste led af en finger! Hvornår får vi indført dødsstraf til muslimske børn?

I opslaget deler Tommy Koed et opslag fra Asger Garde, der efter min mening også er ærkeracist, men han nøjes dog med at antyde i sit opslag.

Opdatering den 16. februar 2024: Asger Gardes opslag er slettet.

Grunden til at jeg har valgt et skærmbillede af Tommy Koeds opslag, er, at jeg ikke i min vildeste fantasi kan forestille mig, at det får lov til at blive på Facebook. Jeg ved, at det er blevet anmeldt i stor stil, blandt andet for hadefuld retorik.

Opdatering den 16. februar 2024: Tommy Koeds opslag er blevet slettet.

På trods af, at ingen andre end de involverede parter ved hvilken etnisk oprindelse de børn, der har begået overgrebene har, så har den uintelligente gris allerede besluttet, at det naturligvis er muslimerne, der står bag.

Ikke blot skriver han, at “muslimerne voldtager og lemlæster børn på en skole”, og taler om “muslimsk voldtægt”, nej, den uintelligente gris går endda ind for dødsstraf til muslimske børn. Det ville da være interessant at vide, om den uintelligente gris også går ind for dødsstraf, hvis det viser sig, at overgrebene er begået af etnisk danske børn.

Personligt er jeg imod dødsstraf til både voksne og i særdeleshed til børn, og som jeg engang så en skrive i en kommentar på Facebook: “Mord er modbydeligt og utilgiveligt. Derfor har vi ikke dødsstraf i Danmark.”, og dødsstraf er jo i virkeligheden statsautoriseret mord.

Som ateist tror jeg ikke på et liv efter døden. Vi får kun denne ene chance, hvorfor jeg ikke kan acceptere, at man udsletter et andet menneske. Desuden ville en dom på livstid, nok være værre end døden, for når man først er død, så er man ligeglad. I mine øjne er dødsstraf ren hævn, hvor man synker ned på forbryderens niveau. Går man ligefrem ind for dødsstraf til børn, så er man en rigtig uintelligent gris.

For at vise, hvor forskruet den uintelligente gris er, så har jeg på de følgende skærmbilleder samlet alle den uintelligente gris’ kommentarer i kommentarsporet på hans opslag.

Tommy Koeds kommentarer i kommentarsporet til hans opslag.
Tommy Koeds kommentarer i kommentarsporet til hans opslag.
Tommy Koeds kommentarer i kommentarsporet til hans opslag.

En ting der er dominerende i den uintelligente gris’ kommentarer, er hans overforbrug af stråmandsargumentation, hvis man siger ham imod. F.eks. at man er en del af problemet, at man vil ofre børnene til muslimsk voldtægt, at man hader sit land og sit folk, at man ikke forsvarer børnene mod muslimske voldtægter etc. Den form for argumentation er naturligvis ikke seriøs, og viser blot, at den uintelligente gris er umulig at debattere med.

En ting jeg bemærker i hans kommentarer, er, at den uintelligente gris betragter sig som Guds soldat. Her må jeg blot konstaterer, at den uintelligente gris har meget høje tanker om sig selv, og at hans gud, må være rablende sindssyg, og bestemt ikke er den kristne tilgivende gud. Mange troende kristne, ville nok vurdere, at hans gud er selveste Satan, for den uintelligente gris har bestemt ingen kristne værdier.

Jeg ønsker ikke død eller sygdom for nogen af mine medmennesker, men verden bliver bestemt ikke et dårligere sted, når den uintelligente gris har forladt den. Skulle nogen finde på at pisse på hans grav, vil jeg nok heller ikke være den, der stopper ham.

Kommentér nedenfor eller på Facebook-opslaget.

Topfoto: Kimberly Lake, Unsplash

Del på sociale medier

2 Kommentarer on “En historie om en uintelligent gris

  1. Tror ikke jeg har set den her blog før, desværre. Var i færd med at søge oplysninger på tossen Tommy Koed, da jeg lige har anmeldt ham på X for trusler mod Paula Larrain.

    Han skrev: Og det er derfor at vi vil kaste dig ud af landet. Dagen kommer;)

    Så må man kalde mig nærtagende, men dels holder jeg enormt meget af Paula, dels læser jeg det som en latent voldstrussel.

    Og din fine blog har lige vundet en ny følger både her og på fjæsen 🙂

  2. Du må have travlt med at anmelde folk hvis du mener at hjemsendelser er en trussel.

    Heldigvis er retten ligeglad med hvad din mavse fortæller dig om fremmedfjenden Paula.

Comments are closed.