Den havde jeg set komme fra konspirationsteoretikerne

Nogle gange, så forudser man hvad der vil komme fra konspirationsteoretikerne, ikke mindst fordi, de er temmelig forudsigelige.

Efter oplysninger om de ting, der er foregået på Borup Skole i Køge Kommune, så kommer det ikke bag på mig, at Danmarks mest forhadte person kæder det sammen med Onkel Reje. Og her mener jeg naturligvis Connie Ringgaard:

Da mange sikkert er blokeret af Connie Ringgaard og er logget på Facebook, så gengiver jeg lige hele hendes opslag her:

»Det der foregår på Borup skole er virkelig trist og tragisk. En 9 årig er gennem et år blevet voldtaget af en jævnaldrende. En 6 årig har fået stukket noget op i numsen.
Undskyld mig… hvor er det nu, vores små børn lærer, at det er normalt, endsige ønskeligt at få stukket ting op i numsehullet? 🤔
Hvor er det nu, de har lært, at man får flødekarameller som tak, hvis man stikker en lang sort stav dybere og dybere ind i det brune hul?
Hvor er det nu, de har lært om tissemyrer, der kribler i tissekonen og mus, der kravler op i numsehullet, som skal fodres med ost?
Hvor er det nu, de lærer, at det er normalt, at en voksen mand føder et barn ud af sit røvhul i et badekar fyldt med kloakvand (og manden ligefrem udtaler, han er stolt af det)?
Jeg spørger bare…
Mit næste spørgsmål. Har de taget skade af det?
Ja, selvfølgelig har de det. Hvilket vi nu ser resultatet af – takket være DR og deres Onkel Reje karakter.«

At kæde DR og Onkel Reje sammen med tingene på Borup Skole, er absurd idiotisk.

Onkel Reje har på intet tidspunkt fået stukket noget op i numsen. Han fik påmonteret en røvkanon på et beslag på sine bukser, hvorefter han skød en pil ud af røret med en prut.

Man må være temmelig forskruet i hovedet, hvis man kan kæde Onkel Reje sammen med det, der er sket på Borup Skole.

Konklusionen må jo så blive, at Connie Ringgaard og de fleste af de over 350 mennesker, der har delt hendes opslag, er temmelig forskruet i hovedet.

Kommentér nedenfor eller på Facebook-opslaget.

Del på sociale medier