De røde »frihedskæmpere«

Forleden lavede jeg et opslag på Facebook om Flemming Blichers borgerforslag “Krav om annullering af den underskrevne forsvarssamarbejdsaftale med USA om de planlagte amerikanske militærbaser på dansk territorium.”

Den 7. februar 2024 sætter Flemming Blicher så spørgsmålstegn ved håndteringen af støtter til borgerforslaget:

Der er tilsyneladende en anonym “vågen” støtte til borgerforslaget, der har rejst spørgsmål til Folketinget. På sin hjemmeside skriver Flemming Blicher det direkte i et blogindlæg:

Bliver borgerforslaget om USAs militærbaser i Danmark chikaneret af Folketinget?

En borger mener at have afsløret urent trav i Folketingets registrering af antallet af underskrifter

Den anonyme “vågne” støtte undrer sig, for vedkommende besøgte borgerforslag.dk den 5. februar 2024, hvor borgerforslaget havde 301 støtter, og et døgn efter havde det 332 støtter. Den anonyme “vågne” støtte kender imidlertid 30 personer, der indenfor dette døgn, har støttet borgerforslaget.

Det sidste vil jeg godt sætte spørgsmålstegn ved, for jeg er ret sikker på, at den anonyme “vågne” støtte ikke kender 30 personer, der har støttet borgerforslaget. Den anonyme “vågne” støtte kender måske 30 personer, der siger, at de har støttet borgerforslaget.

Hertil kommer, at støtten på det pågældende døgn, er steget med 31 personer, så hvis den anonyme “vågne” støtte kender 30 personer, der vitterligt har støttet borgerforslaget, så kan de da godt være indeholdt i de 31 støtter.

Se, denne type borgerforslag bliver typisk mest udbredt i konspirationsteoretiske kredse, hvorfor støtten til konspirationsteoretikernes borgerforslag typisk får maksimalt 3.000 støtter. Vi ved, at der i de konspirationsteoretiske kredse er kraftig modstand mod MitID, og hvis støtten skal registreres med det samme, så skal man bruge MitID. Det rejser jo spørgsmålet om, hvor mange af de 30 personer har MitID? Har man ikke MitID kan man downloade en blanket eller bestille den hos Folketingets Oplysning. Blanketten skal herefter udfyldes og underskrives, og derefter indsendes fysisk til Folketinget. De to kommentarer der er på Flemming Blichers blogindlæg, er netop nogle, der har indsendt en blanket.

Flemming Blicher undrer sig også, for mange har ytret sig positivt om borgerforslaget, men det får kun få underskrifter. I skrivende stund har det 418 støtter. Et borgerforslag løber i 180 dage, og hvis dette forslag fortsætter i denne hastighed, så vil det have opnået 6.840 støtter, når det udløber. Det vil da være tæt på. Det vil blot mangle 43.160 støtter for at blive behandlet i Folketinget.

Men Flemming Blicher nævner, at borgerforslaget bliver promoveret på mediet Arbejderen. Men hvem er det nu, der står bag Arbejderen? … Nåh jo! Det er jo Kommunistisk Parti.

Hvor er det dog sødt, når den yderliggående højrefløj går hånd i hånd med den yderliggående venstrefløj. Det er lidt underligt, for frihedsbekæmperne råber jo konstant op om, at World Economic Forum (WEF) og de øvrige “onde de” vil indføre et verdensomspændende kommunistisk styre.

Ud over sit borgerforslag, har Flemming Blicher den 30. januar 2024, oprettet en Facebook-gruppe med navnet “Nej til amerikanske militærbaser i Danmark!”. I skrivende stund har gruppen 661 medlemmer. Næsten alle medlemmerne, er inviteret af Flemming Blicher. Dagen efter oprettede Flemming Blicher en Telegram-kanal med navnet “Nej til USAs militærbaser i DK”, der har sølle 15 abonnenter.

Det er ikke første gang man ser konspirationsteoretikerne råbe op om urent trav. Også i forbindelse med afgivelse af vælgererklæringer råbte specielt Velstandspartiet Jorden Frihed Kundskab (JFK21) op. At det simpelthen skyldes, at de konspirationsteoretiske partier og konspirationsteoretikernes borgerforslag ingen opbakning har, falder dem slet ikke ind. De har jo gennemskuet den endegyldige sandhed.

Kommentér nedenfor eller på Facebook-opslaget.

Topfoto: Moises Gonzalez, Unsplash

Del på sociale medier