The Mad Rider Rides Again

Mads Rytter, som jo næsten hver dag offentliggør lange dumme QAnon skriverier, både med ting der (ikke) sker lige nu, og ting som (ikke) kommer til at ske, tror nu, at det hele snart ændrer sig.

Det har han – og mange andre konspirationsteoretikere – så troet i årevis, men der sker ikke rigtig noget.

Han har den 1. februar 2024 skrevet et Facebook-opslag:

Opslaget er slettet

En af de ting han skriver i opslaget, er:

»Apocalypse= dommedag betyder faktisk genfødsel.
Som i genfødsel af jorden.«

Og det betyder det så ikke!

Apokalypse kommer fra det græske “apokalypsis”, der betyder blotlæggelse eller åbenbaring. Det er der ligesom ikke meget genfødsel i. Apokalypsen eller dommedag, er så i kristen og jødisk betydning det tidspunkt, hvor Gud vil frelse de fromme, der vil komme i himlen, mens de onde vil gå til grunde og ende i helvede. Og så vil Jorden i øvrigt gå under. Hvis man er kristen, så har man indtil videre ventet i 2.000 år, så den der gud, har vist ikke travlt. Gud må så gerne vente lidt endnu, så jeg kan nå at holde min fødselsdag. Det åbner dog også for et spørgsmål: Hvad nu hvis man lider af personlighedsspaltning, hvor en personlighed er from, og en anden er ond? … Hvor havner man så? Måske slår Gud bare plat eller krone om det.

Mads Rytter skriver videre:

»Vi mennesker er en langt vigtigere brik end de fleste forstår.
Mange intelligente livsformer har brug for mennesket. Vi er mestre healerne. Vi er unikke specielle væsner.«

Jamen, jeg er helt enig i, at mennesket er en vigtig brik. Faktisk er vi så vigtige, at vi er godt i gang med at smadre planeten fuldstændig.

Men, hvilke intelligente livsformer taler han om? … Chimpanser, elefanter, hvaler? … Jeg tror egentlig de helst var menneskeheden foruden. Og hvad er det for noget sludder med, at vi er “mestre healerne”. Har Mads Rytter aldrig skåret sig i fingeren, og bemærket hvor længe det er om at hele? Mon ikke Mads Rytter har set for mange fantasy-film. Mads Rytter mener så, at vi er unikke specielle væsner, men jo mere man har studeret dyrenes adfærd, jo flere sammenfald med menneskelig adfærd har man fundet. Mennesket er sådan set bare et dyr. Et avanceret og intelligent dyr, men stadig et dyr.

Så slutter Mads Rytter af med:

» Og denne fængsels planet vil ophøre og blive sat fri❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Vi vil leve i overflod❤️«

Mon ikke han her mener apokalypsen eller dommedag. Jeg må nok skuffe Mads Rytter. Med mindre han kommer til at tjene kassen i dette liv, så tror jeg ikke han kommer til at leve i overflod på noget tidspunkt. Og hvad fanden er det med alle de hjerter? Hvis Gud lader Jorden gå under og slår alt ihjel, så er den gud da et slemt røvhul.

Og så er der altså et eller andet med konspirationsteoretikere og sammensatte ord. Det hedder “mesterhealerne” og “fængselsplanet”.

Kommentér nedenfor eller på Facebook-opslaget.

Topfoto: Daniil Silantev, Unsplash

Del på sociale medier

1 Kommentar on “The Mad Rider Rides Again

  1. Har du nogensinden beskæftiget dig med dette konspirationstalent:

    https://www.facebook.com/100011146245175/posts/pfbid02bbARF3em5UJLycqFyoD3k2WVfKNVYsATbCN3jxXxNzLamVVA3rxYUVGBB1YD9SeCl/?

    Hvis ikke så må det vil være på tide. Ja, kong Charles har cancer, men lige pludselig har han åbenbart fået kræft pga vaccinen. For ikke at tale om kongen jo sikkert har været på besøg hos Epstein, skidt da pyt med beviserne. For der er ingen, så er det okay at kyle påstande afsted uden beviser.

Comments are closed.