Den forkerte demonstration

I dag kører der en “kortege” til demonstration i Flensborg. I den anledning har Bente Dahl Pedersen, bedre kendt som Strikke-Bente, oprettet en begivenhed på Facebook ved navn “Støtte demo for de tyske landmænd”. I skrivende stund har Facebook-begivenheden 19 deltagere.

I begivenhedens beskrivelse kan man læse:

»SE HER !!!!
Fredag Den 19 Januar kører vi mod Tyskland for at vise de tyske landmænd vores sympati og støtte .
Vi skal mødes med indtil nu 7000 tilmeldte i
Flensborg kl 13«

Ud over Bente Dahl Pedersen er arrangørerne J. Peter Planitzer og Kent Nielsen.

Kent Nielsen, der har en historie med chikane mod vaccinationssteder, er helt oppe at køre over demonstrationen, som han kalder et “europæisk folkeoprør i Tyskland”, og som han har ventet på i flere år. Hans begejstring vil næsten ingen ende tage, for endelig er folket samlet. Det fremgår klart i starten af nedenstående video:

Som det også fremgår af videoen, så kobler Kent Nielsen demonstrationen sammen med modstand mod de “psykopatiske” globalister, Agenda 21 og FN’s 17 verdensmål.

Det er tilsyneladende meningen, at “kortegen” skal køre med 60 km/t ned ad motorvej E45. Politiet skulle have givet tilladelse, ligesom det angiveligt skulle eskortere “kortegen”. Nu kommer der så et spørgsmål: Hvor mange biler skal der deltage for, at man kan kalde det en kortege?

I Den Danske Ordbogs definition af “kortege” står der:

»række af køretøjer eller af ryttere til hest der bevæger sig af sted, typisk som følge ved et statsbesøg, en begravelse el.lign.«

En række af køretøjer! … Hmmm! … To biler anser jeg ikke er nok, men er tre? … Nah! Mon ikke vi skal op på mindst fem for, at man kan kalde det en rigtig kortege, ellers er det jo bare nogle biler, der kører efter hinanden. Nu får vi se, om de er biler nok.

Nåh, men den seneste tid har man i konspirationsteoretiske kredse, omtalt de tyske landmænds demonstrationer, men hvad er det egentlig, der foregår i Tyskland, og er der tale om et “folkeoprør”?

Først og fremmest så er der landmændene. De demonstrerer i Berlin, hvor ca. 10.000 landmænd med ca. 6.000 traktorer er mødt op. De protesterer mod afskaffelse af landbrugstilskud, herunder specielt den fritagelse for dieselafgift, som landmændene har i Tyskland.

Så har der også været en lang række store demonstrationer mod racisme, og ikke mindst mod det yderligtgående højreparti AfD (Alternative für Deutschland). I dag finder der også en demonstration imod AfD sted i Hamburg.

Nu kommer vi så til den aktuelle demonstration i Flensborg. Her er det håndværkere, vognmænd og restauratører der demonstrerer. I alt forventes der 5.000 deltagere i demonstrationen.

Håndværkerne demonstrerer imod stigende renter og priser på materialer. Vognmændene er utilfredse med stigende vejafgifter og restauratørerne er utilfredse med en omsætningsafgift på 19%, som de har skulle opkræve siden nytår.

I en artikel i JydskeVestkysten fremgår:

»Vi har den opfattelse, at den offentlige opmærksomhed i for høj grad koncentrerer sig om landmændene, siger glarmester og arrangør Tobias Becker til Flensburger Tageblatt.«

Vi kan altså konstatere, at “kortegen” der drager til Flensborg for at støtte de tyske landmænd, tilslutter sig en demonstration, der intet har med de tyske landmænd at gøre, men som tværtimod prøver at få offentligheden til også at rette opmærksomheden mod andre grupper.

Noget “europæisk folkeoprør” der er imod “psykopatiske” globalister, Agenda 21 og FN’s 17 verdensmål, har jeg meget svært ved at få øje på, så mon ikke Kent Nielsen kan lægge sin begejstring på hylden.

Som sædvanligt ser vi bare en flok sølvpapirshatte, der prøver at vikle deres eget forskruede verdenssyn ind i andres sager. Hvis de tyske landmænd, håndværkere, vognmænd og restauratører vidste hvad disse mennesker står for, så tror jeg de helst ville være foruden deres støtte.

Kommentér nedenfor eller på Facebook-opslaget.

Topfoto: Naomi McKinney, Unsplash

Del på sociale medier