Hullet i jorden

Michael Jakobsen var ikke tidligere tilknyttet nogen speciel gruppering i den nu afdøde, såkaldte “frihedsbevægelse”.

Nu har han imidlertid slået pjalterne sammen med Malue Montclairre, der er formand for Frihedsbevægelsens Fællesråd, der trods navnet absolut ikke er noget fællesråd, da de fleste andre grupperinger tager kraftigt afstand fra FBF.

Michael Jakobsen kan godt lide at køre en stor dyt, men tilsyneladende keder han sig, når han kører i den store dyt, for hver gang skal han live-streame på Facebook. Så får tankemylderet ellers lov til at få frit spil, og jeg er helt sikker på, at det meste blot er noget, han finder på hen ad vejen.

Her har jeg klippet en af hans videoer, så vi kan høre lidt om, hvad vi har med at gøre:

Michael Jakobsen starter med at tale om Reiner Fuellmich. Da Reiner Fuellmich talte via video-link til FBF’s “store” internationale sølvpapirhattekongres, så støtter Michael Jakobsen selvfølgelig Reiner Fuellmich.

Og hvorfor blev Reiner Fuellmich så arresteret. Jo, det blev han selvfølgelig, så man kunne hindre hans arbejde. Det er så typisk for konspirationsteoretikere, at når en af “deres egne” bliver sigtet for noget kriminelt, så er det naturligvis for at lukke munden på dem.

Michael Jakobsen går så straks videre med, at Pfizer har været ude at sige, at der var nogle batches, hvor de måtte trække væskerne tilbage, fordi de boblede når de kom op i sprøjterne.

Det er noget totalt sludder. Det er Lægemiddelstyrelsen, der havde sat én batch i karantæne, men allerede i går, fredag den 20. oktober 2023, blev karantænen af vaccinebatchen ophævet, og vaccinestederne kan fortsætte med batchen.

Michael Jakobsen tror så, at man har trukket batchen tilbage fordi, at man så har en undskyldning for dem, der er døde af vaccinen … Jamen for fanden da! Der er jo ingen, der er døde af vaccinen dit ubegavede fjog, og som nævnt ovenfor, så kan batchen nu anvendes igen.

Nu har Michael Jakobsen så et “indslag” om krigen mellem Israel og Hamas, som jeg dog har klippet ud. Kort fortalt så mistænker han også, at Israel har en finger med i spillet i massakren den 7. oktober 2023.

Den eneste kommentar jeg vil knytte til det, er, at hele denne ide med en false flag-operation er fuldstændig ulogisk. Hamas har ikke lagt skjul på, at de stod bag massakren og gidseltagningen. Israel skulle så have samarbejdet med Hamas om massakren, så Israel havde en undskyldning for at gå ind i Gaza og bekæmpe … Hamas. Det giver ingen mening.

Så taler Michael Jakobsen om elbiler. Sådan en skal han i hvert fald ikke have. Her skal jeg hilse at sige, at med mindre han vil køre i veteranbil resten af sine dage, og betale en bondegård for benzin, så bliver han sgu nødt til det på et tidspunkt.

Men hvorfor skal hullet i jorden så ikke have en elbil? Nej, for så er det hele blevet elektronisk, og er lavet så det kan monitoreres og slukkes. Og så kan elbilerne fjernstyres med en mobiltelefon, og hvorfor skulle andre så ikke kunne fjernstyre den.

Intet af det som Michael Jakobsen her nævner, har noget som helst at gøre med, at det er en elbil. Der er intet af det man ikke allerede kan gøre med en bil med forbrændingsmotor. Nogle steder I USA har man i flere år haft “biltyvfælder”, hvor man stiller en bil – med forbrændingsmotor – op på udsatte steder. Når en biltyv så forsøger at stjæle bilen, så låser man dørene og slukker motoren, og politiet kan så roligt gå op, og anholde biltyven.

Elektronikken i bilen har intet at gøre med, om det er en el- eller forbrændingsmotor. Den eneste forskel er, at en elbil har nogle ordentlige batterier.

Så nævner Michael Jakobsen, at Teslaer også kan lave fantom-breaking, det vil sige, at de laver katastrofeopbremsninger automatisk, hvis noget kommer i vejen, så den der kommer bagfra, banker op i røven på dem.

Igen har det intet at gøre med, at der er tale om en elbil. Den slags systemer fås også til biler med forbrændingsmotor. Og så skal Michael Jakobsen vist have en betinget frakendelse af sit kørekort, så han skal til køreprøve igen. Han har tilsyneladende ikke hørt om, at man skal holde afstand til de forankørende, netop så man kan nå at bremse. Hvem tror han mon ville få skylden i situationen? Jeg skulle hilse og sige, at det ville den der banker op i dem foran, for den bagfrakommende ville ikke have holdt korrekt bremseafstand.

Ifølge Michael Jakobsen betyder elbiler, at myndighederne kan lukke ned for bilen, hvis de finder det irrelevant, at man kan færdes rundt i samfundet i bil. F.eks. hvis man har ytret sig mod narrativet (officielt hedder det narrativen), hvis man er utilfreds med en sagsbehandling, f.eks. ejendomsvurderingen eller hvis man er utilfreds med en afgift, man er blevet pålagt. Ikke blot kan de lukke ned for din bil, nej, de kan også lukke ned for dine handelsmuligheder, dit kort og din mobiltelefon. Hvis man har et smarthjem, så kan de også lukke for varmen, og hvis man har et smartmeter, så kan de lukke for strømmen.

Var der nogen, der sagde paranoia?

Men hvordan kan det nu være lovligt? Jo, siden 2021 har Mette Frederiksen lavet 20.000 (tyvetusind) nye love … Lad os lige regne på det: Hvis vi antager, at det er siden januar 2021, så er det ca. 1.000 dage, hvilket giver 20 nye love om dagen. Og så har jeg ikke modregnet den tid, som Folketinget holder lukket, og der derfor ikke kan vedtages love.

Kan den båtnakke dog ikke selv se, at det er fuldstændigt idiotisk?

Nåh, men Michael Jakobsen hævder så, at vi ikke kan vide, om der blandt disse 20.000 (tyvetusind) nye love, ikke er indskrevet noget, der giver hende ret til at lukke ned for det hele, hvis du ikke retter ind til højre, og ikke gør som du får besked på.

Var der nogen, der sagde paranoia igen?

Så har Michael Jakobsen travlt med, at politikerne har givet sig selv fem fridage mere. Men det har de heller ikke. Det der er tale om, er, at Folketinget holder lukket fem dage mere end tidligere. Han er tilsyneladende af den opfattelse, at politikerne kun arbejder, når Folketinget har åbent.

Jeg er ret sikker på, at politikerne også arbejder udenfor Folketinget, og faktisk misunder jeg dem ikke deres arbejde, for det er mit klare indtryk, at folketingsmedlemmer arbejder betydeligt mere end gennemsnitsborgerne.

Til sidst konkluderer Michael Jakobsen, at vi er på vej imod et samfund, hvor man ikke kan røre sig ud af flækken, vi kommer ind i 15-minuttersbyer, vi kommer ind i CBDC (Central Bank Digital Currency) og vi kommer til at have begrænset bevægelighed.

Endnu engang synes jeg, at jeg hørte nogen sige paranoia.

Om Michael Jakobsen er det største hul i jorden, ved jeg ikke, men det er utvivlsomt et af de huller i jorden, der lukker mest lort ud.

Kommentér nedenfor eller på Facebook-opslaget.

Top foto: Filipe Delgado, Pexels

Del på sociale medier