Hvad er konspirationsteorien om OWR?

Så er der en ny konspirationsteori på vej. Det er selvfølgelig muligt, at den bare har forbigået min opmærksomhed, men jeg mindes ikke at have stødt på den før.

Vi kan passende kalde konspirationsteorien for OWR, hvorved den gør NWO, WEF, WHO, FN, EU og NASA, følgeskab.

Men hvad står OWR dog for, er der måske nogle der vil spørge? Jo, det står for One World Religion.

One World Religion, er sådan set bare en ide om, at alle verdens religioner på et tidspunkt vil smelte sammen til en stor og fælles verdensreligion. Her vil jeg dog lige indskyde, at det nok ikke bliver lige foreløbig, hvis overhovedet nogensinde.

Nogle ser positivt på en fælles verdensomspændende religion, mens andre, specielt dommedagskristne, ser negativt på en fælles verdensomspændende religion. Mange af dem ser den som indførelse af satanisme og i sammenhæng med en “One World Government”, og dermed er kimen ligesom lagt til konspirationsteorier om OWR.

Men hvem kunne dog finde på at sprede konspirationsteorier om OWR i Danmark, vil nogle så også spørge? Jo, det vil ingen anden end den lalleglade, dybt religiøse, uvidende, subjektive, højreradikale, konspirationsteoretiske og selverklærede journalist, der slet ingen research laver, Anita Vivian Alexandru, der på glimrende vis, endnu engang demonstrerer, at hun slet ingen research laver.

Hun har nemlig lavet et opslag:

Hun stater opslaget med:

»Frihedskampen er infiltreret af kontrolleret opposition og jeg deltager ikke til demonstrationer mere, så længe størstedelen af demonstranterne støtter en “One World Religion.”«

Her så jeg så One World Religion første gang, og så er der naturligvis også tilsat lidt KO. Det er jo så moderne i konspirationsteoretiske kredse for tiden.

Men så skriver Anita Alexandru også:

»Det tyder på, mange ikke forstår vi er i en åndelig kamp hvor rumvæsner er dæmoner, Jesus er vores frelse og islam blev skabt 800 år efter Kristus af Mohammed, som opposition til Jesus og har kopieret fra andre religioner til at skabe din egen.«

Inden vi begynder at udnævne rumvæsener til djævle, skulle vi så ikke konstatere, om der overhovedet findes rumvæsener? Jeg tror på liv andre steder i universet, men tror ikke på, at vi nogensinde har haft besøg fra rummet. Ganske enkelt fordi, at jeg ikke tror på, at nogen eventuelle udenjordiske civilisationer nogensinde ville kunne udvikle en teknologi, der kunne gøre dem i stand til at overvinde de enorme afstande i universet. Så hvis der findes rumvæsener, så tror jeg altså, at de befinder andre steder i universet, og så er det jo fuldstændig ligegyldigt, om de er djævle eller ej. I modsætning til konspirationsteoretikere, så er jeg imidlertid meget bevidst om, at jeg kan tage fejl. Altså ikke om det der djævlefis, der under alle omstændigheder, er noget sludder.

Og så skal jeg betro Anita Alexandru noget: Jesus døde for 2.000 år siden, så han frelser ikke nogen.

Islam blev skabt i 600-tallet af Muhammed, der døde den 8. juni 632 i Medina. Dermed kunne han ikke skabe islam 800 år efter Kristus. Men skidt pyt! Et par hundrede år fra eller til.

Skal vi så også lige konstatere, at kristendommen har sit udspring i Jødedommen. Hvor tror hun egentlig, at Det Gamle Testamente stammer fra? Og ham der Jesus, var han ikke jøde?

Anita Alexandru fortsætter:

»Samtidig med vi gik på gaden og demonstrerede mod corona, indgik den katolske pave en aftale om en ny verdensreligion med i islamiske verdensledere som fuldstændig eliminerer Jesus fra ligningen.«

Den aftale som Anita Alexandru henviser til, blev underskrevet i Abu Dhabi af The Holiness, Pope Francis og The Grand Imam of Al-Azhar, Ahmad Al-Tayyeb den 4. februsr 2019, altså mere end et år før, nogen overhovedet havde været på gaden og demonstrere mod corona. Var der overhovedet nogen, der demonstrerede mod corona? Var det ikke coronarestriktioner, coronapas og epidemilov, man demonstrerede mod?

Aftalen indeholder intet om indførelse af en verdensreligion, og Jesus er på ingen måde elimineret. Lad mig komme med et citat fra aftalen:

»We thus call upon all concerned to stop using religions to incite hatred, violence, extremism and blind fanaticism, and to refrain from using the name of God to justify acts of murder, exile, terrorism and oppression. We ask this on the basis of our common belief in God who did not create men and women to be killed or to fight one another, nor to be tortured or humiliated in their lives and circumstances. God, the Almighty, has no need to be defended by anyone and does not want His name to be used to terrorize people.«

Det skulle Anita Alexandru nok tænke over, inden hun spytter i Koranen eller brænder flere Koraner af.

Aftalen, der har tiltlen “HUMAN FRATERNITY FOR WORLD PEACE AND LIVING TOGETHER”, handler om fredelig sameksistens uanset religion, og den kan læses på Vatikanets hjemmeside.

Jeg tør godt bide mig i næsen på, at Anita Alexandru overhovedet ikke har læst aftalen, eller lavet nogen research af den overhovedet.

Til næstsidst skriver hun:

»Jeg har været naiv at tro at hvis man kæmpede mod sundhedsfacismen af corona, så ville man også kæmpe mod tyrannien der ligger til grund for den nye verdensorden.«

“Har været naiv”??? … Nå, men her kobler Anita Alexandru så lige One World Religion til tyranni og New World Order, og konspirationsteorien er dermed sluttet.

Til allersidst kommer denne perle:

»Vid jeg elsker jer som mennesker, men jeres holdninger er skadelige for vores børns fremtid.«

Baseret på Anita Alexandrus opslag og opførsel, så virker det nu mere på mig, som om hun kun elsker sig selv. Og så bruger hun den sædvanlige undskyldning med, at det er for vores børns skyld. Som jeg ser det, så er det dette sorte, mørke og religionsvanvittige verdenssyn, som mange konspirationsteoretikere bekender sig til, der er skadelig for børn og deres fremtid. Nogle af disse konspirationsteoretikere burde gå rundt med et skilt, der siger: “Forbudt for børn og unge under 21 år”.

Kommentér nedenfor eller på Facebook-opslaget.

Top foto: Noorulabdeen Ahmad, Unsplash

Del på sociale medier