Nyt studie fra DSF og foreningen FUCKDEM

I endnu et samarbejde mellem Det Sovende Får og Foreningen til Undersøgelse af Cerebral Konspirationsteoretisk Debil- Eller Mentalforstyrrelse, i daglig tale FUCKDEM, er der lavet et nyt studie.

I studiet har deltaget 345 konspirationsteoretikere, der sammenkæder Onkel Reje med pædofili og/eller satanisme.

Studiets resultater er forbløffende.

Samtlige af de konspirationsteoretikere, der sammenkæder Onkel Reje med pædofili, har en udtalt fetich, altså føler en særlig seksuel ophidselse, for mænd i dameundertøj som stikker noget op i numsen foran børn.

Samtlige af de konspirationsteoretikere, der sammenkæder Onkel Reje med satanisme, har en udtalt fetich for satan og sataniske symboler, som de har via fundamentalistisk religiøsitet.

344 af konspirationsteoretikerne i studiet sammenkæder både Onkel Reje med pædofili og satanisme.

Studiet antyder, at konspirationsteoretikerne udlever deres fetich ved at se pædofile og pædofile symboler overalt og/eller satanister og sataniske symboler overalt.

Studiets resultat overrasker, da Onkel Reje ikke på noget tidspunkt, har stukket noget op i numsen foran børn, ligesom han ikke er satanist.

Konklusionen er klar:

Konspirationsteoretikere, der sammenkæder Onkel Reje med pædofili og/eller satanisme, har en virkelig forskruet tankegang.

Kommentér nedenfor eller på Facebook-opslaget.

Del på sociale medier

2 Kommentarer on “Nyt studie fra DSF og foreningen FUCKDEM

  1. Men hvem er den ene i studiet, der ikke kæder det sammen med pædofili og satanisme?
    Placebo måske 😏

Comments are closed.