Onkel Reje er Danmarks mest elskede karakter, men hvem er den mest forhadte person?

Samme eftermiddag som jeg skrev mit blogindlæg om Onkel Reje og John Dillermand, så eksploderede historien i pressen.

Det viste sig, at Mads Geertsen, der er skuespilleren og idémanden bag den elskede Onkel Reje, havde sygemeldt sig på grund af trusler, grov chikane og hetz af en sådan karakter, at DR har anmeldt sagen til politiet.

Men mon ikke slutfasen nærmer sig, så vi snart kan afgøre konkurrencen om, hvem der er DANMARKS MEST FORHADTE PERSON.

I den nært forestående finale, er der tre personer, der har kvalificeret sig.

Den første person er den lalleglade, uvidende, subjektive og selverklærede journalist, der slet ingen research laver, Anita Vivian Alexandru, der lagde godt fra start, da hun den 11. april 2023 oprettede Facebook-siden “Stop Onkel Reje og John Dillerman” (og nej, det er altså stadig ikke mig, der glemmer d’et til sidst). Herefter oprettede hun den 3. maj 2023 Facebook-gruppen “Stop Onkel Reje og John Dillermand“, hvor hun huskede d’et til sidst. Både Facebook-siden og -gruppen, er imidlertid nu domineret af støtter af Onkel Reje, hvorfor ordet “Stop” i titlerne rettelig burde ændres til “Støt”.

Helt galt gik det dog, da Anita Alexandru arrangerede sin “Stop Onkel Reje demonstration” ved DR-byen. Her mødte mindst to personer op, skønt et billede antyder, at deltagerantallet måske har været så højt som fire personer.

Hun formåede også at skrive en sang til en melodi, hun tilsyneladende ikke rigtig kendte, skønt melodien var Jacob Haugaards klassiker, Haveje, der blev udødeliggjort af Kim Larsen i filmen “Midt om natten” fra 1983.

Efter disse mislykkede forsøg på at miskreditere Onkel Reje, er Anita Alexandru nu kun seedet som nummer tre i konkurrencen.

Seedet som nummer to, er Krammebamsen, Peer Mikkel-Deepson Brændgaard, nok bedre kendt som Per “Er det ik’ det?” Brændgaard.

Den 17. april anmeldte Per “Er det ik’ det?” Brændgaard DR til politiet for “massemedieret grooming af børn til pædofile overgreb via DR’s børneprogrammer John Dillermand og Onkel Reje”. Anmeldelsen kan også ses på Wayback Machine, hvis Per “Er det ik’ det?” Brændgaard skulle have kommet sit blogindlæg bag betalingsmur.

Med sin anmeldelse har Per “Er det ik’ det?” Brændgaard fået taletid i flere medier, blandt andet Se og Hør, B.T. og Berlingske. Herudover, er Per “Er det ik’ det?” Brændgaard også blevet nævnt i Jonatan Spangs satiriske program på DR, Tæt på sandheden.

Dermed indtager Per “Er det ik’ det?” Brændgaard en flot seedning som nummer to.

Seedet som en klar nummer et i konkurrencen som DANMARKS MEST FORHADTE PERSON, er naturligvis Connie Ringgaard.

Connie Ringgaard er cand.mag. i medievidenskab, hvilket hun naturligvis ikke er sen til at gøre opmærksom på. Imidlertid er der jo kommet mange flere medier til siden Biblen, og der er intet der tyder på, at Connie Ringgaard har været på efteruddannelse.

Connie Ringgaard er en gammel rotte i konspirationsteoretiske kredse, og har gennem flere år orkestreret shitstorme mod personer, virksomheder og organisationer, som hun ikke kan lide. Her opfordrer hun sine hjernevaskede følgere til at kommentere på opslag og/eller sende beskeder til de personer, virksomheder eller organisationer som Connie Ringgaard føler, har tisset på hendes sukkermad.

Connie Ringgaard er udspekuleret, kender sine følgere, og ved udmærket godt, hvordan de reagerer på hendes opslag og opfordringer. Skulle nogen af hendes følgere træde ved siden af, og f.eks. like noget hun ikke bryder sig om, ja, så skal de stå skoleret for mor Connie, da de ellers bliver blokeret og udelukket fra ekkokammeret. Hvis man taler Connie Ringgaard imod eller sætter spørgsmålstegn ved hendes holdninger, så er der ingen nåde. Blokeringsfingeren sidder meget løst. Connie Ringgaard har formået at lukke sig fuldstændig inde i et ekkokammer af ukritiske rygklappere.

Connie Ringgaard har gjort sig særdeles uheldigt bemærket i flere medier. Blandt andet har hun deltaget i flere af udsendelserne fra “En Uafhængig Morgen”, der også har lavet et kort sammenklip af den første udsendelse.

Senest har hun deltaget i TV 2 programmet Go’ aften Live, hvor hun i starten havde en formidabel skuespilpræstation som offer, en rolle hun gladelig påtager sig. Skuespillet blev dog ødelagt af Katrine Emme Thielke, der er kriserådgiver og ekspert i sociale medier.

Som Per “Er det ik’ det?” Brændgaard er Connie Ringgaard også nævnt i Jonatan Spangs, Tæt på sandheden.

Med sin medvirken i Go’ aften Live, lykkedes det Connie Ringgaard at fremstå endnu mere usympatisk end tidligere, så hun må betegnes som en overvældende favorit som vinder af titlen DANMARKS MEST FORHADTE PERSON. Kunne man forestille sig en mere velfortjent sejr, hvis hun vinder?

Af andre personer, der har deltaget i konkurrencen, kan nævnes the-handleren fra Rønne på Bornholm og tidligere medlem af Nye Borgerlige, Philip Brandt, Vibeke Manniche, der er smykkesælger og selverklæret ekspert i alting, Justitia Deva, der taler meget om lyset, men befinder sig i evigt mørke samt flere andre radikaliserede konspirationsteoretikere med en forkvaklet tankegang.

Se i øvrigt Justitia Devas inciterende dans i denne video. Da teksten fra det indlejrede Facebook-opslag ikke kommer med på browseren i smartphones, så kan man se opslaget her:

Kommentér nedenfor eller på Facebook-opslaget.

Del på sociale medier